Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Ειδήσεις
Εκπληκτικό ντεμπούτο της θεατρικής ομάδας του Καπνικού Σταθμού
13.10.18

Image

Μια εξαιρετική παράσταση, τις «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία της Μαριάννας Γιαννακίδου, ερμηνευμένη από την νεοϊδρυθείσα θεατρική ομάδα της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν περισσότεροι από 400 επισκέπτες την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
167 τσάντες με σχολικά είδη παραδόθηκαν σε μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών του νομού Πιερίας
11.10.18

Image 

167 τσάντες με σχολικά είδη παραδόθηκαν από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας σε μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων.

Στα τέλη του περασμένου Αυγούστου παραδόθηκαν στα 19 Δημοτικά Σχολεία της Κατερίνης καθώς και στα Δημοτικά Γανόχωρας – Αγιάννη, Ανδρομάχης, Κολινδρού, 1ου και 2ου Δημοτικού Αιγινίου, Βροντούς, Καλλιθέας, Παραλίας και Κορινού συνολικά 200 αριθμημένες επιστολές, αφού βέβαια είχε προηγηθεί συνεννόηση μεταξύ της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και των διευθύνσεων των σχολείων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι "Εκκλησιάζουσες" του Αριστοφάνη από την θεατρική ομάδα του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης
04.10.18

Image 

Οι "Εκκλησιάζουσες" του Αριστοφάνη θα παρουσιαστούν από τη νεοϊδρυθείσα θεατρική ομάδα του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου στις 8:30 το βράδυ. Οι γυναίκες αποφασίζουν να πάρουν στα χέρια τους την εξουσία και τη διοίκηση της πόλης, για να επικρατήσει η ισονομία, η κοινοκτημοσύνη  και η ισότητα. Θα τα καταφέρουν άραγε; Θα το μάθετε αυτήν την Παρασκευή.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Παραδείγματα Κυκλικής Οικονομίας στην πόλη της Κατερίνης
24.09.18

Image

Ανοιχτή επιστολή του Ηλία Τσολακίδη, ιδρυτικό μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας "Ο Τόπος μου", προς τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη

Αγαπητέ Σάββα,

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε τη συνέντευξη που παραχώρησες στο πλαίσιο των εργασιών του διεθνούς συνεδρίου «CIrCLE» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε το τελευταίο Σαββατοκύριακο στο συνεδριακό κέντρο του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων.

Πολύ σωστά επισήμανες,  πως ο όρος Κυκλική Οικονομία (Circular Economy) θα πρέπει να να γίνει κτήμα όλων των πολιτών και πως όλοι μας πρέπει και οφείλουμε να καταλάβουμε, τι σημαίνει αυτή η νέα ελπιδοφόρα ιδέα που αρχίζει να συζητείται ιδιαίτερα έντονα σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο Δήμαρχος της μικρής μας Κατερίνης, βρίσκεται στο τιμόνι τόσο σπουδαίων πρωτοβουλιών που περιλαμβάνουν νέες προτάσεις για την προώθηση της ανακύκλωσης και την ενίσχυση της βιωσιμότητας των κύκλων ζωής των προϊόντων και πρωτοβουλίες για τη δημιουργία πράσινων θέσεων εργασίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δωρεάν σχολικά είδη για 220 παιδιά στην Κατερίνη
12.09.18

Image 

Αρχίζει από σήμερα η παράδοση σχολικών ειδών στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας ενημερώνει τις διευθύνσεις των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Κατερίνης, πως σε περίπτωση που δεν καλυφθούν οι ανάγκες τους με τα σχολικά είδη τα οποία συγκεντρώθηκαν τις τελευταίες ημέρες από τις δράσεις φορέων της πόλης μας, θα μπορούν να απευθύνονται στις Κοινωνικές Δομές του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης, καθημερινά από 18:30 έως 19:30, μέχρι την 21η Σεπτεμβρίου 2018, ακολουθώντας την γνωστή διαδικασία διάθεσης σχολικών ειδών σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Για τα παιδιά που αποφοίτησαν και φεύγουν από το πατρικό τους.
29.08.18

Image 

Κακά τα ψέμματα, όσο και να λατρεύεις τους γονείς σου, θέλεις να φύγεις από το σπίτι.

Σε λίγες μέρες λοιπόν θα τα έχεις όλα όπως τα θέλεις εσύ: θα συγυρίζεις τον χώρο σου όποτε γουστάρεις, θα τρως έξω, θα πετάς τα πράγματα σου από ‘δω κι από ‘κει. Θα αφήνεις τα πιάτα άπλυτα και το κρεβάτι ξέστρωτο. Θα κοιμάσαι αλλού ή θα φέρνεις παρέα στο σπίτι χωρίς να χρειαστεί να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν.

Η μέρα αυτή είνα πλέον κοντά, όντας πλέον φοιτήτρια/φοιτητής, θα μαζέψεις τα μπογαλάκια σου, θ’ αφήσεις τη μαμά να σ’ αγκαλιάσει για εκατοστή φορά και θα κάνεις ποδαρικό στο νέο, ολόδικό σου σπίτι. Άνοιξες τα φτερά σου και φεύγεις από το πατρικό! Μια άλλη ζωή ξεκινάει για σένα!

Παρεούλες, ξενύχτια, κομπανίες, κρασάκια σε κουτούκια, ταβερνούλες, ταξίδια... Αξέχαστη φοιτητική ζωή! Τα φοιτητικά χρόνια! Μπαγάσα, τα έχεις μπροστά σου!

Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 56 από 347
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Παρότι δεν έχω το χρόνο να είμαι ενεργά μαζί σας να είστε σίγουροι ότι στηρίζω το έργο σας.
Οφείλω να σας συγχαρώ για όλα όσα κάνετε για αυτό το τόπο τόσο εσείς όσο και οι υποστηριχτές σας.
Πιστεύω ότι ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πάρα πολλά.
Και πάλι συγχαρητήρια
Με εκτίμηση
Χ.Σ.
Μηχ. Μηχανικός ΑΠΘ
 
Studentsdesign