Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Ειδήσεις
Σήμερα, στις 9 το βράδυ δεκάδες αερόστατα θα στολίσουν τον ουρανό της Κατερίνης.
07.04.20

Image

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας στηρίζει τον αγώνα των Νοσοκομειακών Γιατρών και ευχαριστεί το υγειονομικό προσωπικό του Κρατικού Νοσοκομείου Κατερίνης, των ΤΟΜΥ, του ΕΚΑΒ και των Κέντρων Υγείας του Ν. Πιερίας.

Σήμερα, στις 7 Απριλίου 2020, Παγκόσμια Ημέρα Δράσης για την Υγεία, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας δηλώνει παρόν στον αγώνα κατά της πανδημίας έχοντας σε πλήρη λειτουργία τις κοινωνικές της δομές στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης και ενώνει την φωνή της με την ομοσπονδία των Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ) και  τα πρωτοβάθμια σωματεία των δημοσίων νοσοκομείων, τα οποία, στην τρέχουσα πρωτοφανή συγκυρία της πανδημίας COVID-19, ορθά απαιτούν:

  • έκτακτη χρηματοδότηση του ΕΣΥ,
  • άμεση διασφάλιση όλων των αναγκαίων κλινών ΜΕΘ
  • μαζικούς και μόνιμους διορισμούς όλου του αναγκαίου υγειονομικού προσωπικού
  • δωρεάν διενέργεια διαγνωστικού ελέγχου (tests) σε μαζική κλίμακα
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η καραντίνα δεν θα λυγίσει το Κοινωνικό Φαρμακείο Κατερίνης!
28.03.20

Image

Δεν μπορεί να τους σταματήσει κανείς! Ότι κι αν συμβεί,  αυτοί οι άνθρωποι θα βρουν τον τρόπο να οργανωθούν, να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους -οι οποίες φαίνεται να είναι αστείρευτες- και να προσφέρουν βοήθεια στην κοινότητα.

Ο λόγος για την Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας,  η οποία σπάνια αθετεί τον λόγο της και δεν κάνει πράξη όλα όσα υπόσχεται και ανακοινώνει. Από χθες λοιπόν ξεκίνησε τη νέα της πρωτοβουλία “Είμαι κι εγώ εδώ” και ήδη μετρά τα πρώτα αποτελέσματα! Και για να μείνουμε στο κλίμα των ημερών χρησιμοποιώντας το λεξιλόγιο του κορονοϊού, θα έλεγε κανείς πως οι Κατερινιώτες αντιστέκονται στον ιό αναπτύσσοντας το δικό τους ...antivirus!

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ενωμένοι, θα τα καταφέρουμε!
25.03.20

Image

Πρωτοφανή τα κοινωνικά αντανακλαστικά της τοπικής κοινωνίας! Η ομάδα εθελοντών απαρτίζεται ήδη από 31 συμπολίτες μας οι οποίοι από αύριο αναλαμβάνουν δράση.

Η ανακοίνωση της πρωτοβουλίας «Είμαι κι εγώ εδώ» από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ» με στόχο την ενίσχυση/εξυπηρέτηση ανήμπορων συμπολιτών μας την περίοδο της αναμενόμενης έξαρσης κρουσμάτων του κορωναϊού, πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 24 Μαρτίου 2020, αργά το βράδυ.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η στήριξη συμπολιτών μας της τρίτης ηλικίας που δεν αυτοεξυπηρετούνται πλήρως και άτομα με κινητικές δυσλειτουργίες και ειδικά προβλήματα, με προτεραιότητα αυτούς που ζουν μόνοι τους ή δεν έχουν την πλήρη φροντίδα της οικογένειας.

Μέσα σε μόλο λίγες ώρες έλαβαν χώρα και ανακοινώνονται τα παρακάτω:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κάλεσμα για συμμετοχή στη δράση: “Είμαι κι εγώ εδώ”
24.03.20

Image

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καλεί τα μέλη της και όλους τους πολίτες να δηλώσουν συμμετοχή σε μια νέα δράση με στόχο την ενίσχυση των συμπολιτών μας που αδυνατούν να αυτοεξυπηρετηθούν. Τη δράση στηρίζει ενεργά και ο Δήμος Κατερίνης.

Δήλωσε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ,  γιατί σήμερα κανείς δεν περισσεύει!

Αγαπητοί συμπολίτες,

Η χώρα μας βρίσκεται σε έκτακτη ανάγκη!  Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ και στις δυνάμεις ασφαλείας, στην τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και σε άλλους δημόσιους φορείς,   δίνουν με αυταπάρνηση και αυτοθυσία,  έναν υπεράνθρωπο αγώνα για όλους εμάς,  εκθέτοντας συνειδητά και χάριν του λειτουργήματός τους τους εαυτούς τους σε κίνδυνο.  Το ίδιο πράττουν και χιλιάδες εργαζόμενοι που πρέπει να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και να συνεχίσουν να εργάζονται για να μπορέσουμε όλοι εμείς να μείνουμε ασφαλείς στο σπίτι.

Ναι,  θα μείνουμε στο σπίτι και θα ακολουθήσουμε κατά γράμμα τις υποδείξεις της πολιτείας και των ειδικών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το Ευρωπαϊκό Κολέγιο Αθλητικών Επιστημών στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης
26.02.20
Image

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Επιστημονική Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κολεγίου Αθλητικών Επιστημών συνεδριάζει στην Κατερίνη.

Δεκατέσσερις (14)  καθηγητές Πανεπιστημίου από διαφορετικές χώρες της Ευρώπης θα βρίσκονται στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης από την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020  μέχρι  και την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020, με σκοπό τον σχεδιασμό και την οργάνωση του προγράμματος του  25ου  Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο  Ιούλιο  στη Σεβίλλη της Ισπανίας. Πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο συνέδριο στον χώρο του αθλητισμού στον κόσμο, με συμμετοχή κάθε φορά άνω των 3.000 συνέδρων από 70 διαφορετικές χώρες.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Δήμος Μονάχου επισκέπτεται τον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.
15.02.20

Image

Αντιπροσωπεία 11 μελών του τομέα Κοινωνικών Υποθέσεων του Δήμου Μονάχου επισκέπτεται τον Καπνικό Σταθμό για να γνωρίσει τις κοινωνικές δομές του.

Μπορεί ο Καπνικός Σταθμός Κατερίνης, για περισσότερους από εμάς τους Κατερινιώτες να είναι μια όμορφη γωνιά της πόλης, να είναι το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου», η «Ανθοκομική Έκθεση» ή κάποια θεατρική παράσταση στην γοητευτική αυλή του με φόντο τους ιστορικούς του φούρνους. Όμως, για κάποιους άλλους, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας και ο Καπνικός Σταθμός Κατερίνης αποτελούν αντικείμενο κοινωνικής έρευνας διότι πίσω από τις δράσεις της πολυσχιδούς ομάδας διακρίνουν ένα νέο μοντέλο κοινωνικής οργάνωσης και ανάπτυξης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 56 από 354
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Βιομηχανικά απόβλητα στον Όλυμπο:

Είμαι πολύ χαρούμενη που τους κολλήσαμε στον τοίχο!  Επιτέλους! Σας είμαι ευγνώμων για την πρωτοβουλία που πήρατε και μας ξεσηκώσατε όλους! Θα είμαι πάντα στο πλευρό σας για υπερασπιζόμαστε τον τόπο μας!

Βέτα Κ.

 
Studentsdesign