Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Ειδήσεις
Έκφραση συγχαρητηρίων και ευχαριστιών από το 6ο Δημ. Σχολ. Κατερίνης
20.10.15

Thank you Ο σύλλογος διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης συγχαίρει και ευχαριστεί την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ» για την διάθεση σχολικών ειδών σε οικογένειες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αλλά και για τις αναρίθμητες πολυποίκιλες εθελοντικές δράσεις των μελών της.

Έκφραση Συγχαρητηρίων και ευχαριστιών

Αγαπητέ κύριε Τσολακίδη,

η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας (ΕΟΔΠ) «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ», της οποίας είστε ο εμπνευστής και το εξέχον ιδρυτικό μέλος της, από το καλοκαίρι προγραμμάτισε (μετά από επικοινωνία και συνεργασία με τους διευθυντές των 19 δημοτικών σχολείων της πόλης μας), μία ακόμη δράση, με στόχο τη συγκέντρωση μεγάλης ποσότητας σχολικών ειδών και την έγκαιρη διανομή τους σε μαθήτριες/μαθητές, των οποίων οι οικογένειες έχουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες τους για όλη την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Διαβάστε ολόκληρο το έγγραφο εδώ .

 
Εκστρατεία για μια καθαρή, ζεστή κουβέρτα!
20.09.15

Image 

Η κρίση τους δεν μας άφησε πολλά! Κάποιοι συμπολίτες μας στερούνται μάλιστα ακόμη και τα στοιχειώδη. Κι όμως! Ακόμη και σε αυτή την κατάσταση, οι περισσότεροι από εμάς, θα μπορούσαν να προσφέρουν κάτι από αυτό που τους περισσεύει.

Σταθείτε μπροστά σε μία από τις ντουλάπες του σπιτιού σας και ψάξτε μια καθαρή, ζεστή κουβέρτα. Αν βρείτε μία που σας περισσεύει και πιστεύετε, πως το δράμα των προσφύγων στα σύνορά μας, δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους, τότε σας παρακαλούμε να την βάλετε σε μια σακούλα και να την παραδώσετε στον Καπνικό Σταθμό.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Παραστατικά Σχολικών ειδών 16.09.2015
16.09.15

Image 

Η πρόεδρος του συλλόγου Förder- Freundeskreis Elliniko e.V. κυρία Καλλιόπη Brandstätter στην παράδοση των σχολικών ειδών  

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες,

Η κυρία Καλλιόπη Brandstätter, πρόεδρος του συλλόγου Förder- Freundeskreis Elliniko e.V., από το Αμβούργο της Γερμανίας, μου παρέδωσε την 10η και 12η Σεπτεμβρίου 2015 συνολικά 10.142,28 € για την αγορά των σχολικών ειδών που διανεμήθηκαν, σε πρώτη φάση, την 16η, 17η και 18η Σεπτεμβρίου 2015 σε 300 μαθήτριες και μαθητές οικονομικά αδύναμων οικογενειών στην Κατερίνη.

Από τα χρήματα αυτά κατατέθηκαν 9.687,89 € σε δύο δόσεις στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος για την πληρωμή του τιμολογίου αγοράς των σχολικών ειδών (προκαταβολή και εξώφληση). Η επιλογή του προμηθευτή έγινε με ευθύνη του συλλόγου Förder- Freundeskreis Elliniko e.V. και της κυρίας Brandstätter. Με τα υπόλοιπα χρήματα πληρώθηκε το τιμολόγιο αγοράς των χάρτινων τσαντών όπως και τα έξοδα για φωτοτυπίες των 350 επιστολών που παραδώθηκαν στους διευθυντές των 19 Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Κατερίνης. Για να δείτε το περιεχόμενο των τσαντών, δηλαδή ποια σχολικά είδη παρέλαβαν τα παιδιά, κάντε κλικ εδώ .

Όλα τα παρασταστικά της δράσης σε μορφή PDF.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ξεκίνησε η δωρεάν διανομή σχολικών ειδών στην Κατερίνη
15.09.15

Image 
Δείτε το βίντεο της χθεσινής συνάντησης κάνοντας κλικ εδώ ή στην εικόνα

Χθες, Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015 παραδόθηκαν από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας 300 επιστολές στις διευθύνσεις των 19 δημοτικών σχολείων του Δήμου Κατερίνης, οι οποίες άρχισαν ήδη να διανέμονται στις δικαιούχες οικογένειες για τη δωρεάν παραλαβή σχολικών ειδών.

Image

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Φωνάζει ο κλέφτης» είτε «Πόσα λίτρα σάλτσας κοστίζει η αξιοπρέπεια;»
06.09.15

Image

“Φωνάζει ο κλέφτης” είναι ο τίτλος παλιάς ελληνικής ταινίας, η οποία, όπως φαίνεται, βρίσκει μιμητές ακόμη και στις μέρες μας. Τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, το απόγευμα, και ύστερα από δημόσιο -ως είθισται- κάλεσμα της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, μαζευτήκαμε στον Καπνικό Σταθμό, όπως και πέρσι τέτοιες μέρες, για να μάθουμε πως παρασκευάζεται η παραδοσιακή σάλτσα από ντοματάκια.

Σύμφωνα με την πρόσκληση φέραμε από 2 βάζα του ενός κιλού άδεια, τα οποία και θα παίρναμε στο τέλος της διαδικασίας γεμάτα με σάλτσα που οι ίδιοι παρασκευάζουμε. Στο τέλος της διαδικασίας, όπως πάντα, υπολογίζουμε τα έξοδα και τα μοιραζόμαστε. Αν παραχθεί επιπλέον σάλτσα, κάποια βάζα  αφήνουμε προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο  και άλλα τα μοιραζόμαστε επί τόπου, πληρώνοντας το αντίστοιχο ποσό. Στην τελική διαίρεση κάθε λίτρο βγήκε να κοστίζει 1,5 ευρώ. Η συλλογικότητα, η προσφορά, οι κανόνες και η συναπόφαση με βάση τον διάλογο είναι βασικές αρχές της ομάδας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μάθε να κάνεις ποντιακό τσατσιμπέλι
25.08.15

Image

Την Παρασκευή 28.08.2015 από τις 18:00 έως αργά το βράδυ θα ψήσουμε τσατσιμπέλι στον Καπνικό Σταθμό.

Δηλώστε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ

Ο Μπάμπης Αμβροσιάδης, με τη βοήθεια της μητέρας του, για μια ακόμη χρονιά, θα μας δείξει πως παρασκευάζεται  το ποντιακό τσατσιμπέλι.

Έχουμε ήδη προμηθευτεί όλα τα υλικά (100 κιλά ντοματάκια) και υπολογίζουμε να παρασκευάσουμε περίπου 50 βαζάκια, τα οποία θα μοιραστούν στους συμμετέχοντες έναντι ενός μικρού αντίτιμου, το οποίο θα καλύπτει το κόστος αγοράς των υλικών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 113 - 168 από 345
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Θα ήθελα να σας συγχαρώ αλλά και να σας ευχαριστήσω για τις αξιέπαινες προσπάθειές σας.

Ευπραξία Σιτμαλίδου

 
Studentsdesign