Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Ειδήσεις
Παραγγελιά!
10.11.15

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ξέρει να ακούει ακόμη κι όταν φτύνουν τους ανθρώπους της, εκείνοι που πρότινος τους έγλυφαν!

Ο Στάθης Συμεωνίδης ζήτησε να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ομάδας το παρακάτω κείμενο:

ΟΥΤΕ ΨΩΜΙ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Επειδή από ότι φαίνεται το τραβάει ο οργανισμός σου Ηλία Τριανταφυλλίδη

«Άκου ανθρωπάκο».

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ματαιώνεται η εκδήλωση "Κοινωνικά Κινήματα και η Αυτό-διαχείριση ως λύση στην κρίση"
06.11.15

Η Εθελοντική Ομάδα Δράση Ν. Πιερίας "Ο Τόπος μου" ανακοινώνει ότι η εκδήλωση του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου 2015 στον Καπνικό Σταθμό για τη ΒΙΟΜΕ Θεσσαλονίκης και τα μεταλλεία της Χαλκιδικής ματαιώνεται, επειδή αδυνατούν να παρευρεθούν δύο από τους τέσσερις ομιλητές, για λόγους υγείας. Για την αδυναμία συμμετοχής των δύο ομιλητών  ενημερωθήκαμε σήμερα (για τον πρώτο ομιλητή το μεσημέρι και για τον δεύτερο το βράδυ) και ως εκ τούτου ζητούμε την κατανόησή σας για την ματαίωση της τελευταίας στιγμής.

Ελπίζουμε ότι σύντομα θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωση αυτή.

 
Λέμε εμείς για τις δηλώσεις σου:
03.11.15

Image

Στην ανάρτηση της ΕΟΔνΠ προστίθεται σήμερα 4.11.2015 η επιστολή του Π. Τριανταφυλλίδη

Φίλη παραιτήσου!

Γενοκτονία των Ποντίων δεν υπήρξε ούτε επειδή το 1994 η Βουλή των Ελλήνων ψήφισε ομόφωνα την ανακήρυξη της 19ης Μαϊου ως «Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων στο Μικρασιατικό Πόντο», ούτε επειδή το 1998 η Βουλή ψήφισε ομόφωνα την ανακήρυξη της 14ης Σεπτεμβρίου ως ημέρας εθνικής μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος, ούτε κι επειδή το Δεκέμβριο του 2007 η Διεθνής Ένωση Μελετητών Γενοκτονιών (International Association of Genocide Scholars ή IAGS) αναγνώρισε επίσημα τη γενοκτονία των Ελλήνων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τα Κοινωνικά Κινήματα και η Αυτό-διαχείριση ως λύση στην κρίση
02.11.15

Image

Οι τελευταίες εκλογές ανέδειξαν μια νέα κυβέρνηση, η οποία συνεχίζει την πιστή εφαρμογή της πολιτικής των μνημονίων, δικαιολογώντας την συγκεκριμένη πρακτική στην έλλειψη εναλλακτικών σχεδίων. Σε αντίθεση με την στάση αυτή, η κινηματική δράση στην Ελλάδα, από την αρχή της κρίσης,  καλλιέργησε μια σειρά από εναλλακτικές ιδρύοντας κοινωνικές δομές, οι οποίες δρουν και αναπτύσσονται χωρίς την ανάγκη του κράτους.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Έκφραση συγχαρητηρίων και ευχαριστιών από το 6ο Δημ. Σχολ. Κατερίνης
20.10.15

Thank you Ο σύλλογος διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης συγχαίρει και ευχαριστεί την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ» για την διάθεση σχολικών ειδών σε οικογένειες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αλλά και για τις αναρίθμητες πολυποίκιλες εθελοντικές δράσεις των μελών της.

Έκφραση Συγχαρητηρίων και ευχαριστιών

Αγαπητέ κύριε Τσολακίδη,

η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας (ΕΟΔΠ) «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ», της οποίας είστε ο εμπνευστής και το εξέχον ιδρυτικό μέλος της, από το καλοκαίρι προγραμμάτισε (μετά από επικοινωνία και συνεργασία με τους διευθυντές των 19 δημοτικών σχολείων της πόλης μας), μία ακόμη δράση, με στόχο τη συγκέντρωση μεγάλης ποσότητας σχολικών ειδών και την έγκαιρη διανομή τους σε μαθήτριες/μαθητές, των οποίων οι οικογένειες έχουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες τους για όλη την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Διαβάστε ολόκληρο το έγγραφο εδώ .

 
Εκστρατεία για μια καθαρή, ζεστή κουβέρτα!
20.09.15

Image 

Η κρίση τους δεν μας άφησε πολλά! Κάποιοι συμπολίτες μας στερούνται μάλιστα ακόμη και τα στοιχειώδη. Κι όμως! Ακόμη και σε αυτή την κατάσταση, οι περισσότεροι από εμάς, θα μπορούσαν να προσφέρουν κάτι από αυτό που τους περισσεύει.

Σταθείτε μπροστά σε μία από τις ντουλάπες του σπιτιού σας και ψάξτε μια καθαρή, ζεστή κουβέρτα. Αν βρείτε μία που σας περισσεύει και πιστεύετε, πως το δράμα των προσφύγων στα σύνορά μας, δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους, τότε σας παρακαλούμε να την βάλετε σε μια σακούλα και να την παραδώσετε στον Καπνικό Σταθμό.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 113 - 168 από 349
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Το παράνομο του Χριστάκη είναι η κορυφή ενός παγόβουνου αυθαιρέτων που επιδιώκουν να δημιουργήσουν τετελεσμένα γεγονότα για προσωπικά οφέλη. Οι  διάσπαρτες αυτές εγκαταστάσεις μελλοντικά θα αλλοιώσουν το αδόμητο σήμερα περιβάλλον και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για τη γενικότερη νόμιμη δόμηση της περιοχής, αυτό δηλαδή που πολλοί περισσότεροι επιδιώκουν.

Φαίδρα Τ.

 
Studentsdesign