Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Ειδήσεις
Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ανοϊκών Ασθενών συγχαίρει την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν.Πιερίας
11.06.13

Image 

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ανοϊκών Ασθενών συγχαίρει την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν.Πιερίας, τόσο για την εξαιρετική δράση της στην κοινότητα όσο και για την έμπρακτη υποστήριξή της στην επαναλειτουργία του Κέντρου, το οποίο στεγάζεται στο Παλαιό Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης (7ης Μεραρχίας 26) και λειτουργεί καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Καλή Ανάσταση!
02.05.13

Image

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας σας εύχεται ολόψυχα Καλή Ανάσταση!

 
Ηταν ένα αθώο πρωταπριλιάτικο ψέμα!
01.04.13

Image

Η υποψηφιότητα της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, ως δημοτικός συνδυασμός, στις επόμενες εκλογές, ήταν ένα αθώο πρωταπριλιάτικο ψέμα. Ζητούμε συγγνώμη από όλους τους συμπολίτες μας που θα νοιώσουν απογοήτευση, διαβάζοντας αυτή την ανακοίνωση. Είμαστε όμως σίγουροι, πως ταυτόχρονα, θα επιστρέψει και πάλι το χαμόγελο σε κάποια χείλη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Εξελίσσεται σε κίνημα που σαρώνει»
01.04.13

Image 

Διαβάστε στα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» που κυκλοφορούν (τεύχος 180) το 6σέλιδο αφιέρωμα/φωτορεπορτάζ στην Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας με τίτλο «Εξελίσσεται σε κίνημα που σαρώνει»

Του Γιώργου Ζαφειρόπουλου

«Μια απλή εθελοντική Ομάδα εξελίσσεται ραγδαία σε κοινωνικό κίνημα χιλιάδων μελών, βοηθά τις φτωχές οικογένειες και σαρώνει σαν παλιρροϊκό κύμα τα κακώς κείμενα στην Πιερία. Είναι θέμα χρόνου η επέκτασή του και στην υπόλοιπη Ελλάδα, για να πάψει επιτέλους να είναι ο λαός παρατημένος στην τύχη του από το αρρωστημένο πολιτικό σύστημα.»

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σας καλούμε να επιλέξετε αυτούς που γνωρίζετε!
31.03.13

Image 

Μέχρι πότε αυτή η πόλη θα επιλέγει τους πολιτικούς της εκπροσώπους έχοντας ως μοναδικό κριτήριο τη συμμετοχή τους σε …κηδείες, γάμους, βαφτίσια, χοροεσπερίδες και την παρουσία τους στον πεζόδρομο και τις λαϊκές αγορές;

Μεταξύ του «φυτευού» υποψήφιου δημάρχου, τον οποίο θα υποδείξει το κόμμα, δύο μήνες πριν τις εκλογές, και των ενεργών πολιτών που έχουν αποδείξει με τις πράξεις τους, ότι είναι ικανοί και χρήσιμοι για την κοινωνία και τον ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ, σας καλούμε να επιλέξετε αυτούς που γνωρίζετε!

 
Συμμετέχουμε στον καθαρισμό του Εθνικού Πάρκου
29.03.13
Image
 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 225 - 280 από 347
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Παιδιά χίλια μπράβο για την δράση σας και τη θετική εξέλιξη που είχε όλη αυτή η παρανοϊκή υπόθεση. Αν το κράτος έκανε πάντα σωστά τη δουλειά του και ενεργούσε άμεσα και σοφά, όπως έπραξε στη περίπτωση του Ολύμπου, η Ελλάδα θα ήταν φυσικός παράδεισος.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Μανόλης – Περιβαλλοντικός Σύλλογος δήμου Ιτάνου Κρήτη

 
Studentsdesign