Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Ειδήσεις
Η Αλληλεγγύη προϋπόθεση για την νίκη όλων
17.07.13

Μια απάντηση στο φίλο Ηλία Τσολακίδη

Η  Αλληλεγγύη προϋπόθεση για την νίκη όλων
του Αντώνη Δ. Μάντζιου, οικονομολόγου   

Με μεγάλη έκπληξη διάβασα το παρακάτω κείμενο του φίλου Ηλία Τσολακίδη όσον αφορά την αλληλεγγύη ( ή την μη αλληλεγγύη) προς τους υπό απόλυση καθηγητές. Μια πολλή δυσάρεστη έκπληξη που ανεξάρτητα από την τελική κατάληξη του κειμένου νομίζω ότι αδικεί τόσο τους καθηγητές όσο και τον ίδιο τον εαυτό του.

Τα παραδείγματα που αναφέρει για να στηρίξει τα επιχειρήματά του πάσχουν. Και αυτό γιατί δεν μπορείς από δύο τρία παραδείγματα ( Ηλία πολλούς με ρουσφέτια είχες για φίλους) να βγάζεις γενικότερα συμπεράσματα αλλά και αν αυτά ισχύουν και στον βαθμό που ισχύουν δεν αντιλαμβανόμαστε, τι σχέση έχουν αυτοί με το μειωμένο ωράριο, με τις χιλιάδες οριζόντιες απολύσεις και την κατάργηση δεκάδων ειδικοτήτων στο ΕΠΑΛ, ή τις απολύσεις στους σχολικούς φύλακες, στους δημοτικούς αστυνόμους σήμερα και τους δασκάλους των σχολείων και των νηπιαγωγείων που θα συγχωνευόσουν αύριο;

Αν κάποιοι απολάμβαναν προνόμια μη νόμιμα λόγω ιδιαίτερων σχέσεων γι αυτό ευθύνονται οι διορισμένες κομματικές συνήθως δ/νσεις, οι τοπικοί ρουσφετολόγοι βουλευτές, αν θέλεις και ο κρατικο-κομματικός συνδικαλισμός  και το σάπιο δικομματικό πολιτικό σύστημα που μας κυβερνούσε. Ούτε το διόρθωσαν ούτε ζήτησαν συγνώμη, και με μια απλή ανάγνωση βλέπει κανείς το όργιο του ρουσφετιού ακόμα και σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Mας τα πρήξατε με την ΕΡΤ, της Αναστασίας Γιάμαλη
13.06.13

Image 

Ναι, η ΕΡΤ δεν είναι ακριβώς όπως θα την θέλαμε. Όπως τα θέλουμε  δεν είναι ούτε τα ιδιωτικά κανάλια. Συγκεκριμένα το Mega, ο Αντ1, ο Alpha, ο ΣΚΑΙ  ή το Star και οι διάφοροι μικροί σταθμοί   είναι το αντίθετο από αυτό που  θα θέλαμε. Δεν  τους κλείνουμε όμως. Α πα πα... Είναι ιδιωτικοί, είναι ανταγωνιστικοί, λειτουργούν με όρους αγοράς, και όταν δεν τα καταφέρνουν,  εδώ είναι οι κρατικοί προϋπολογισμοί να δώσουν ένα χεράκι... 92 εκατομμυρίων ευρώ ας πούμε. Για άδειες ούτε λόγος...Είναι λίγο ειρωνεία της τύχης ότι την ώρα που η κυβέρνηση κλείνει την ΕΡΤ δίνει πανελλαδική άδεια στο «αρτ» του Καρατζαφέρη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Καταδικάζουμε την ενέργεια της κυβέρνησης να κλείσει την ΕΡΤ
12.06.13

Image

Τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας καταδικάζουν την πραξικοπηματική ενέργεια της κυβέρνησης να κλείσει την ΕΡΤ και εκφράζουν τη συμπαράσταση τους στον αγώνα των εργαζόμενων για τη σωτηρία της δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ανοϊκών Ασθενών συγχαίρει την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν.Πιερίας
11.06.13

Image 

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ανοϊκών Ασθενών συγχαίρει την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν.Πιερίας, τόσο για την εξαιρετική δράση της στην κοινότητα όσο και για την έμπρακτη υποστήριξή της στην επαναλειτουργία του Κέντρου, το οποίο στεγάζεται στο Παλαιό Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης (7ης Μεραρχίας 26) και λειτουργεί καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Καλή Ανάσταση!
02.05.13

Image

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας σας εύχεται ολόψυχα Καλή Ανάσταση!

 
Ηταν ένα αθώο πρωταπριλιάτικο ψέμα!
01.04.13

Image

Η υποψηφιότητα της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, ως δημοτικός συνδυασμός, στις επόμενες εκλογές, ήταν ένα αθώο πρωταπριλιάτικο ψέμα. Ζητούμε συγγνώμη από όλους τους συμπολίτες μας που θα νοιώσουν απογοήτευση, διαβάζοντας αυτή την ανακοίνωση. Είμαστε όμως σίγουροι, πως ταυτόχρονα, θα επιστρέψει και πάλι το χαμόγελο σε κάποια χείλη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 225 - 280 από 350
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Βιομηχανικά απόβλητα στον Όλυμπο.

Σας συγχαίρω! Έλληνες με καρδιά, για την απόφασή σας να ξεμπροστιάσετε έναν ανάξιο δήμαρχο και να αποτρέψετε την μόλυνση ενός τόπου ιερού για όλους εμάς τους Έλληνες. Είθε να αποτελέσετε φωτεινό παράδειγμα για ανάλογες περιπτώσεις όπου χρειαστεί, στη χώρα μας.
Σας χαιρετώ και σας τιμώ.
Μία Ελληνίδα

 
Studentsdesign