Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Ειδήσεις
Και μετά την αγανάκτηση τι;
27.07.11

 Image

Της Νίκης Σιάκα

Και μετά την αγανάκτηση τι; Ψάχνω να βρω  το πιο θετικό συναίσθημα ή έστω ψήγμα μιας αίσθησης αισιοδοξίας αλλά μάταια. Δυστυχώς αυτό που κυριαρχεί και πολεμώ να απομονώσω να «θάψω» στο βάθος της ψυχής και της συνείδησής μου είναι το αίσθημα απελπισίας. Τα τείχη που λέει και ο ποιητής που χτίστηκαν γύρω μου χωρίς να καταλάβω, μ'έχουν εγκλωβίσει και δεν γκρεμίζονται. Έχουν γερά θεμέλια και χτίστηκαν τόσα χρόνια με μαεστρία από ικανότατους μάστορες. Αυτό όμως που τρώει τα σωθικά μου είναι ο φόβος να παραδοθώ και να παραμείνω για πάντα παγιδευμένη  μέσα στα τείχη αυτά.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συμμετέχουμε στον καθαρισμό των ακτών του νομού μας
27.07.11

Image 

Συμμετέχουμε στον εθελοντικό καθαρισμό των ακτών του νομού μας και στηρίζουμε την πρωτοβουλία του ΣΚΑΙ 100,3 και του ΣΚΑΙ 92,6 FM.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία των φημισμένων ακτών μας, δίπλα στο καταπράσινο βουνό των Θεών, τον Όλυμπο, όχι μόνο ως πόλο έλξης και αναψυχής, αλλά και ως σημαντικό παράγοντα ανάπτυξης και ευημερίας του τόπου μας, εδώ και χρόνια τώρα, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να περάσουμε το μήνυμα της προστασίας του περιβάλλοντος.

Τα σκουπίδια που ασυλλόγιστα πετάμε σε παραλίες και ακτές ρυπαίνουν το περιβάλλον, χαλούν την εικόνα του όμορφου τόπου μας και προκαλούν αρνητικά συναισθήματα σε ντόπιους και επισκέπτες.

Η συμμετοχή της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας στον καθαρισμό των ακτών μας, δεν έχει μόνο συμβολικό χαρακτήρα. Πιστεύουμε ακράδαντα, πως με ατομική ή συλλογική δραστηριοποίηση, μέσα από τις καθημερινές παρεμβάσεις των πολιτών, πρέπει να ξεκινήσουν διαδικασίες ενημέρωσης, ενεργοποίησης και συμπεριφοράς, ώστε να επαναπροσδιοριστεί η ανθρώπινη ύπαρξη σε σχέση με το φυσικό της περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Ανήθικοι και ψώνια»
15.06.11

Image

Αγαπητέ κ. Αμοιρίδη,

Πράγματι, μεταξύ των εκατοντάδων χιλιάδων «αγανακτισμένων», μπορεί να υπάρχουν και κάποιοι «ανήθικοι» ή και «ψώνια που αυτοπροβάλλονται». Πράγματι, αυτό μπορεί να συμβαίνει και στη μικρή πλατεία της πόλης μας, μεταξύ των μερικών εκατοντάδων αγανακτισμένων, οι οποίοι σας έστειλαν χθες το εξώδικο. Σας πληροφορώ, πως η απόφαση της αποστολής του πάρθηκε ομόφωνα από όλους τους παρευρισκόμενους πολίτες, στα πλαίσια μιας συλλογικής, ανοιχτής και δημοκρατικής διαδικασίας και δεν ήταν μεμονωμένη πρωτοβουλία κάποιου «ανήθικου ψώνιου» που θέλησε να σας βλάψει.

Ας αφήσουμε όμως την πλατεία, γιατί αυτή θα βρει το δρόμο της, και ας δούμε τους «ανήθικους και τα ψώνια» του δικού σας κύκλου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αύριο, από τις 10:00 το πρωί όλοι στην Πλατεία
14.06.11
Image

Image
Το κείμενο του ψηφίσματος που θα θυρροκοληθεί αύριο στα γραφεία των βουλευτών:

ΕΜΕΙΣ, Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ.

ΤΟ NEO ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΗΝ  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΔΙΛΗΜΜΑ:

ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΤΟ NEO ΜΝΗΜΟΝΙΟ;

ΟΝΤΑΣ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΥΘΕΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΤΕ. KAI ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

 
Το κείμενο της δανειακής ...διευκόλυνσης
12.06.11

Για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο της δανειακής σύμβασης, παρακαλώ κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα.

Image 

 
Εξώδικη δήλωση διαμαρτυρίας
11.06.11

 Image

Εξώδικη δήλωση διαμαρτυρίας προς τους βουλευτές του Ν. Πιερίας  

  • Ιωάννη Αμοιρίδη
  • Κωνστανίνο Κουκοδήμο
  • Μαρία Μίχου
  • Αθανάσιο Παπαγεωργίου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ: Στον Πρόεδρο της Βουλής

Δηλώστε συμμετοχή εδώ

Κύριε Βουλευτά

Εχει περάσει ήδη ένας χρόνος από την ψήφιση από τη Βουλή του περίφημου μνημονίου και εμείς μόλις πρίν από λίγους μήνες μάθαμε -δυστυχώς όχι από εσάς- τι ακριβώς ψηφίστηκε τότε.

Σε γενικές γραμμές μάθαμε ότι με το μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση:

  • Το σύνολο της δημόσιας περιουσίας και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας είναι δεσμευμένα και ελέγχονται από τους δανειστές μας.
  • Κάθε αξιοποίηση εθνικών περιουσιακών στοιχείων (ακινήτων, ακτών, υπόγειων και υποθαλάσσιων πηγών εθνικού πλούτου, αρχαιολογικών χώρων κ.λ.π.), μετοχών, ομολόγων και άλλων αξιογράφων και δικαιωμάτων θα μπορεί να γίνεται εις όφελος του δανείου και επομένως μόνο με συγκατάθεση της Τρόϊκα.
  • Η Ελληνική Κυβέρνηση δεν μπορεί, χωρίς τη συναίνεση των δανειστών της να συνάψει οποιαδήποτε οικονομικού περιεχομένου σύμβαση με τρίτη χώρα ή οργανισμό.
  • Η μορφή της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας θα εξαρτάται από την συναίνεση των δανειστών και το προϊόν της αξιοποίησης θα είναι δεσμευμένη περιουσία,
  • Έχομε παραιτηθεί «άνευ όρων και αμετακλήτως» από κάθε ένσταση εθνικής κυριαρχίας και από κάθε άλλη ένσταση που περιέχει ως όρο η σύμβαση. Με όλα αυτά εμείς καταλαβαίνομε ότι η διακυβέρνηση της χώρας έχει εκχωρηθεί στους δανειστές οι οποίοι και δύνανται να τη μεταβιβάσουν σε τρίτους.

Εσείς κ. Βουλευτά ΤΑ ΞΕΡΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 281 - 336 από 347
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη. Πράγματι έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά, και είναι τιμή μας να σας έχουμε αρωγούς στην προσπάθειά μας αυτή.

Οι "Γιατροί του Κόσμου"

 
Studentsdesign