Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Ειδήσεις
Υποστηρίξτε τον ΟΛΥΜΠΟ
05.05.09

Image 

Υποστηρίξτε τον ΟΛΥΜΠΟ, το μυθικό βουνό των 12 θεών της ελληνικής μυθολογίας, για να αναδειχθεί στα Νέα 7 Θαύματα της Φύσης. Στόχος είναι στις 7/7/2009 ο Όλυμπος να βρίσκεται στις πρώτες 77 θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης 

 
Συμφέρει το χιονοδρομικό στον Ολυμπο;
09.04.09

Image 

Γράφει ο Γιώργος Τούλης ( Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε )
Γενικός γραμματέας της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Φίλοι του Περιβάλλοντος - Πιερία 2008»

Εδώ και χρόνια έρχεται κατά διαστήματα στην επικαιρότητα η πρόταση της κατασκευής ενός χιονοδρομικού κέντρου στον Όλυμπο. Κάποιοι την προβάλλουν ως τη μοναδική διέξοδο για ανάπτυξη των οικισμών που βρίσκονται στην περιφέρεια του ορεινού όγκου.

«Θα τρώμε με χρυσά κουτάλια» γράφει ένας Λιτοχωρινός στο Facebook σε ένα σχετικό γκρουπ. Επειδή το επιχείρημα αυτό και γενικά  η παραδοσιακή λογική της ανάπτυξης που επιτυγχάνεται με μεγάλα και πολυδάπανα έργα, φαίνονται ιδιαίτερα ελκυστικά στους παρολύμπιους πληθυσμούς και όχι μόνο, θα προσπαθήσουμε να το εξετάσουμε μέσα στο ίδιο πλαίσιο που θέτουν οι υποστηρικτές του. Θα εστιάσουμε δηλαδή κυρίως στους οικονομικούς όρους και όχι στις -σημαντικότερες προφανώς- περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η ώρα της γής
01.03.09

Image

Η αντίστροφη μέτρηση για την Ώρα της Γης έχει αρχίσει

Το Σάββατο 28 Μαρτίου και ώρα 20:30 ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι θα κλείσουν τα φώτα τους για μια ώρα και θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στους ηγέτες του κόσμου για την ανάγκη άμεσης δράσης ενάντια στην αλλαγή του κλίματος.

Image 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η υποψηφιότητα του Ολύμπου
14.01.09

Image 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας σε συνεργασία με τους Φίλους του Περιβάλλοντος – Πιερία 2008 σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα:

Η υποψηφιότητα του Ολύμπου για το Διεθνές  Βραβείο
LANDSCAPE OF THE YEAR (ΤΟΠΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ)

Την παρουσίαση θα κάνει ο Νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου
και ο πρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου - Φίλοι της Φύσης
για την Αειφορία και τη Βιωσιμότητα Μάκης Σταύρου
.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί
τη Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2008 στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα Συνεδριάσεων
του Νομαρχιακού Συμβουλίου Πιερίας στο Διοικητήριο.

Φίλοι του Περιβάλλοντος                Ο Νομάρχης Πιερίας
Πιερία- 2008                                 Γιώργος Παπαστεργίου

 

 
Ο Όλυμπος στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού
09.01.09

Image 

Ο Όλυμπος στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού για τα 7 θαύματα της φύσης

Ψηφίζουμε και πάλι τον Όλυμπο!

Στην επόμενη φάση της ψηφοφορίας που γίνεται μέσω διαδικτύου για την ανάδειξή του ως ένα από τα νέα επτά θαύματα της φύσης, στο διεθνή διαγωνισμό του Ιδρύματος New 7 Wonders πέρασε ο Όλυμπος, μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πιερίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
01.01.2009 «Τιμή στον Άνθρωπο»
05.01.09

Image 

Με την απονομή τιμητικών διακρίσεων σε φορείς και συλλόγους που διακρίθηκαν για το κοινωνικό τους έργο στην Πιερία και με την παρουσία επισήμων και πλήθους πολιτών του Νομού, πραγματοποιήθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο Διοικητήριο η καθιερωμένη εκδήλωση «Τιμή στον Άνθρωπο».

Ο Νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου τίμησε για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο και για την εθελοντική δράση που ανέπτυξαν κατά τη διάρκεια του 2008 στην Πιερία, τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα «Η Περίθαλψις», την Ομάδα Εθελοντικής Δράσης Νομού Πιερίας και την Πρωτοβουλία Πολιτών για τον Πέλεκα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 337 - 351 από 351
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Τέλος με βαθιά συγκίνηση θέλω να σας ευχαριστήσω όλους θερμά για όλα αυτά που έζησα και ένοιωσα μαζί σας και που μου δώσατε την ευκαιρία να βρεθώ ανάμεσα σε πραγματικούς ανθρώπους που δίνουν καθημερινά την ψυχή τους για να γίνει ο τόπος μας καλύτερος.Είμαι πάντα στη διάθεσή σας.Σας ευχαριστώ πολύ που είδα κοντά σας πως υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν απλόχερα την αγάπη τους για ένα χαμόγελο!
Θεσ/νίκη
Μαίρη Κ.
 
Studentsdesign