Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Ειδήσεις
Απαγωγή του Ελληνα εθελοντή Α. Λερούνη στο Πακιστάν
27.09.09

EDUCATION INTERNATIONAL

κ. Syed Yousuf Raza Gilani, Πρωθυπουργό του Pakistan, Prime Minister House, Islamabad, PAKISTAN, Fax: + 92-51-9221596 E-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Brussels, 23 September 2009

Αγαπητέ Πρωθυπουργέ,

Η Education International (Ε.Ι.), η παγκόσμια συνδικαλιστική Ομοσπονδία των Εκπαιδευτικών, η οποία εκπροσωπεί 30 εκατομμύρια εκπαιδευτικούς και εργαζόμενους στην εκπαίδευση σε 172 χώρες, ανησυχεί για την απαγωγή στο Πακιστάν του Έλληνα εκπαιδευτικού Αθανάσιου Λερούνη, εθελοντή εργαζόμενου και συνδικαλιστή από την περιοχή της Αθήνας.

Η E.I. έχει ενημερωθεί από το μέλος της στην Ελλάδα, την Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (OΛΜΕ), ότι ο κ. Λερούνης απήχθη από ενόπλους στις 8 Σεπτεμβρίου 2009 στο Brun, ένα χωριό των Kalash στο Πακιστάν. Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, οι απαγωγείς του, οι οποίοι έχουν ζητήσει λύτρα και ζητούν την απελευθέρωση τριών ηγετών των Taliban, τού συμπεριφέρονται καλά.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το Τρίγωνο της Φωτιάς
07.09.09

«Το Τρίγωνο της Φωτιάς» - Δευτέρα  7 Σεπτεμβρίου στις 21.00 -22.00

Image

Αγαπητοί μας φίλοι και φίλες,

Το WWF Ελλάς παρουσιάζει απόψε στις 21:00, μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, το νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Το Τρίγωνο της Φωτιάς», σε πρώτη τηλεοπτική προβολή.

«Το Τρίγωνο της Φωτιάς», ένα εξαιρετικά επίκαιρο ντοκιμαντέρ, λόγω και των πρόσφατων πυρκαγιών στη Βορειανατολική Αττική, ερευνά και καταγράφει τα αίτια που οδήγησαν στις καταστροφικές πυρκαγιές της Πελοποννήσου το 2007, ενώ παράλληλα μας μεταφέρει στη θλιβερή πραγματικότητα εκείνων των ημερών. Παρουσιάζονται μαρτυρίες όσων βρέθηκαν στο μέτωπο των καταστροφών, καθώς και απόψεις ειδικών και επιστημόνων που κάνουν τον απολογισμό των πυρκαγιών. Το βασικό συμπέρασμα, δεν είναι άλλο από την άμεση ανάγκη συνολικής αναδιοργάνωσης του συστήματος δασοπροστασίας της χώρας. Σημειώνουμε ότι το WWF: Ένα βιώσιμο μέλλον για τα δάση της Ελλάδας: Πρόταση για ουσιαστική βελτίωση του συστήματος προστασίας των δασών από τις πυρκαγιές (Μάιος 2008) Ελλάς έχει υποβάλει σχετική πρόταση από το 2008, την οποία εξακολουθεί να προωθεί προς όλους τους εμπλεκομένους

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αθήνα-Κατερίνη
30.08.09

Από την Αθήνα Σόλωνος  και Περικλέους ..
στην Κατερίνη Σάββα και Ζήνωνος!!!!

Image

Image 

 
Πλύνετέ τα πρώτα !!!
18.08.09

Είναι πολύ σοβαρό!

Image 

Αυτό το περιστατικό συνέβη πρόσφατα στο Βόρειο Τέξας.

Μια γυναίκα πήγε για βαρκάδα μια Κυριακή, παίρνοντας μαζί της μερικά αλουμινένια κουτάκια με αναψυκτικό, τα οποία έβαλε μέσα στο ψυγειάκι του σκάφους. Τη Δευτέρα διεκομίσθη στο νοσοκομείο και εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Την Τετάρτη απεβίωσε.

Η νεκροψία κατέδειξε ότι πέθανε από λεπτοσπείρωση. Η πηγή της εντοπίστηκε στο κουτάκι του αναψυκτικού από το οποίο ήπιε απευθείας, χωρίς να χρησιμοποιήσει ποτήρι. Δοκιμές απεκάλυψαν ότι η αλουμινένια συσκευασία του αναψυκτικού ήταν μολυσμένη από ούρα αρουραίου, που προκάλεσαν τη λεπτοσπείρωση.

Τα ούρα αρουραίου περιέχουν τοξικές και άλλες θανατηφόρες ουσίες. Είναι επιτακτικό το να πλένετε καλά το άνω μέρος όλων των αλουμινένιων συσκευασιών αναψυκτικών, πριν πιείτε από αυτά. Τα κουτάκια αυτά συνήθως αποθηκεύονται σε αποθήκες και στη συνέχεια μεταφέρονται και παραδίδονται στα καταστήματα λιανικής πώλησης χωρίς να έχουν καθαριστεί.

Μία μελέτη στο NYCU απέδειξε ότι το άνω μέρος όλων των κουτιών αλουμινίου από αναψυκτικά είναι περισσότερο μολυσμένα ακόμη και από τις δημόσιες τουαλέτες (!), όντας γεμάτα από μικρόβια και βακτηρίδια. Γι' αυτό, λοιπόν, πλύνετέ τα με άφθονο νερό πριν τα βάλετε στο στόμα σας, για να αποφύγετε οτιδήποτε μοιραίο.

 
Υποστηρίξτε τον ΟΛΥΜΠΟ
05.05.09

Image 

Υποστηρίξτε τον ΟΛΥΜΠΟ, το μυθικό βουνό των 12 θεών της ελληνικής μυθολογίας, για να αναδειχθεί στα Νέα 7 Θαύματα της Φύσης. Στόχος είναι στις 7/7/2009 ο Όλυμπος να βρίσκεται στις πρώτες 77 θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης 

 
Συμφέρει το χιονοδρομικό στον Ολυμπο;
09.04.09

Image 

Γράφει ο Γιώργος Τούλης ( Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε )
Γενικός γραμματέας της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Φίλοι του Περιβάλλοντος - Πιερία 2008»

Εδώ και χρόνια έρχεται κατά διαστήματα στην επικαιρότητα η πρόταση της κατασκευής ενός χιονοδρομικού κέντρου στον Όλυμπο. Κάποιοι την προβάλλουν ως τη μοναδική διέξοδο για ανάπτυξη των οικισμών που βρίσκονται στην περιφέρεια του ορεινού όγκου.

«Θα τρώμε με χρυσά κουτάλια» γράφει ένας Λιτοχωρινός στο Facebook σε ένα σχετικό γκρουπ. Επειδή το επιχείρημα αυτό και γενικά  η παραδοσιακή λογική της ανάπτυξης που επιτυγχάνεται με μεγάλα και πολυδάπανα έργα, φαίνονται ιδιαίτερα ελκυστικά στους παρολύμπιους πληθυσμούς και όχι μόνο, θα προσπαθήσουμε να το εξετάσουμε μέσα στο ίδιο πλαίσιο που θέτουν οι υποστηρικτές του. Θα εστιάσουμε δηλαδή κυρίως στους οικονομικούς όρους και όχι στις -σημαντικότερες προφανώς- περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 337 - 355 από 355
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Αγαπητοί μου
Θέλω να γνωρίζετε ότι είμαι περήφανος που υπάρχετε και είμαι μαζί σας 100% για τα θέματα που αναπτύσσετε στο site σας και τον τρόπο που τα χειρίζεστε.
Να είστε πάντα καλά.

Μάνος Π.


 
Studentsdesign