Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Ειδήσεις
Χιλιάδες Δήμοι και Κοινότητες σε ολόκληρη την Ευρώπη γυρίζουν την πλάτη στις ανεμογεννήτριες
08.09.17

Image

Η χώρα που αναφέρεται ως παράδειγμα επειδή σταμάτησε τα πυρηνικά της προγράμματα και στράφηκε προς την «πράσινη ενέργεια» είναι η Γερμανία. Μέσα σε μόλις 20 χρόνια, χιλιάδες ανεμογεννήτριες έχουν κατακλίσει την γερμανική ύπαιθρο με στόχο την παραγωγή φθηνής και καθαρής ηλεκτρικής ενέργειας, όπως επίσης την μείωση εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα.

Όμως η ειρωνεία του πράγματος είναι πως εγκατάσταση ανεμογεννητριών σε όλο της το έδαφος ανάγκασε την Γερμανία να αυξήσει την παραγωγή σε κάρβουνο και πετρέλαιο για να καλύψει το έλλειμμα ενέργειας από τις ανεμογεννήτριες όταν αυτές δεν παράγουν ηλεκτρικό ρεύμα με αποτέλεσμα την αύξηση των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το αναλυτικό πρόγραμμα του διήμερου Φεστιβάλ Πολιτιστικών Συλλόγων στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης
05.09.17

Image

Την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017, στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση εκπροσώπων των Πολιτιστικών Συλλόγων που συμμετέχουν στο διήμερο Φεστιβάλ το οποίο οργανώνει η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας με αφορμή την συμπλήρωση των 10 χρόνων από την ίδρυσή της.

Στην παραπάνω συνάντηση συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες του προγράμματος το οποίο καταρτίστηκε μετά από ανοιχτή ψηφοφορία ενώπιον όλων των συμμετεχόντων.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την 30η Σεπτεμβρίου και 1η Οκτωβρίου 2017 και θα συμμετέχουν οι παρακάτω Πολιτιστικοί Σύλλογοι:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τα Πιέρια Όρη ανήκουν σε όλους και οφείλουμε να τα προστατέψουμε.
31.08.17

Image 

Μια επιπόλαια και παράλογη ενέργεια θα μετατρέψει ένα παρθένο δάσος του τόπου μας σε βιομηχανική περιοχή!

Την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017 στις 19:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κατερίνης θα λάβει χώρα η τελευταία ίσως πράξη μιας προσπάθειας ξεπουλήματος γης στην Πιερία μας. Το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κατερίνης θα κληθεί να εγκρίνει την εκμίσθωση 140 στρεμμάτων βουνού με σκοπό την εγκατάσταση και λειτουργία αιολικού πάρκου 11 ανεμογεννητριών. Η τοπική κοινωνία αντιδρά και σύσσωμη καταψηφίζει. Αρνείται να συνυπογράψει την καταστροφή του βουνού, αρνείται να συνυπογράψει την τσιμεντοποίηση ενός παρθένου δάσους, αρνείται να δεχτεί ότι κάποια αρρωστημένα μυαλά έχουν βάλει στο μάτι τους τα πάντα. Τα Πιέρια Όρη δεν νοικιάζονται. Το βουνό δεν πουλιέται. Οι συνειδήσεις των ανθρώπων δεν εκβιάζονται.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Διήμερο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών από 14 συλλόγους στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης
30.08.17

Image

Η επόμενη συνάντηση των εκπροσώπων των πολιτιστικών συλλόγων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου ώρα 19:30 στον Καπνικό Σταθμό με στόχο την οριστικοποίηση του προγράμματος.

Μετά από πρόσκληση της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση μεταξύ 21 Πολιτιστικών Συλλόγων του νομού Πιερίας με στόχο την οργάνωση του διήμερου Φεστιβάλ χορευτικών συγκροτημάτων.

Image 

Στο κάλεσμα της ομάδας ανταποκρίθηκαν σχεδόν όλοι πολιτιστικοί σύλλογοι οι οποίοι διατηρούν τμήματα χορού, εκφράζοντας έτσι το ενδιαφέρον τους να συμμετέχουν στις δράσεις του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη και τον εορτασμό των 10 χρόνων της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε πάνω στην εξέδρα της αυλής του Καπνικού Σταθμού η οποία ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες και διατίθεται πλέον για πολιτιστικές εκδηλώσεις παντός είδους αφού ξεπερνά τα 140 τ.μ. και προσφέρει όλες τις ανέσεις για μια αξιοπρεπή εμφάνιση καλλιτεχνών και χορευτών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι PrivatProjekt αποτελούν υπόδειγμα ευαισθησίας.
29.08.17

Image 

Εμείς, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για το ενδιαφέρον τους προς τη χώρα μας, οφείλουμε να κατακλύσουμε  την αυλή του Καπνικού Σταθμού και όλοι μαζί να χειροκροτήσουμε την προσπάθειά τους.

Αγαπητοί συμπολίτες,

Το επόμενο Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 στην Κατερίνη, θα πραγματοποιηθεί μια ξεχωριστή συναυλία. Το συγκρότημα PrivatProjekt από το Αμβούργο της Γερμανίας έρχεται στη χώρα μας για να δώσει μία και μοναδική συναυλία, στην αυλή του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης, με σκοπό την μεταφορά ενός μηνύματος το οποίο έχει ανάγκη η σημερινή Ευρώπη: Την ανάπτυξη της αλληλεγγύης μεταξύ των λαών της.

Το 9μελές συγκρότημα από το Αμβούργο της Γερμανίας έχει ως στόχο να φέρει τους ανθρώπους των δύο λαών πιο κοντά και να αναπληρώσει το κομμάτι της αλληλεγγύης που λείπει μεταξύ των δύο κρατών. Ο αρχηγός του συγκροτήματος, Michel Reckhard, με όχημα την μουσική και μιλώντας μέσα από τους στίχους των τραγουδιών του δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την Ελλάδα και τους πολίτες της.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δωρεάν βρεφικό γάλα στον Καπνικό Σταθμό
27.08.17

Image 

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και των Γιατρών του Κόσμου προμηθεύτηκε πρόσφατα σημαντική ποσότητα γάλακτος σε σκόνη APTAMIL 3, SANILAC 3, NAN OPTIPRO 2 και NAN OPTIPRO 3 με κοντινές ημερομηνίες λήξης.

Καλούνται όσες οικογένειες έχουν βρέφη τα οποία τρέφονται με γάλα αυτού του τύπου να προσέλθουν στον Καπνικό Σταθμό Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 18:00 έως 21:00 για να παραλάβουν δωρεάν όσες συσκευασίες χρειάζονται. Τηλ. επικοινωνίας τις παραπάνω ώρες 23510 39000.

 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 57 - 112 από 345
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Το έργο σας αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για την κοινωνική ανανέωση και αναγέννηση της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Karl-Heinz Roth

 
Studentsdesign