Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Χριστουγεννιάτικο χωριό
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου απέκτησε δική του σελίδα στο Facebook
25.10.16

Image

Για να δείτε την σελίδα, κάντε κλικ στην παραπάνω εικόνα

Η „νέα γενιά“ της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας σας καλεί να ακολουθήσετε τις δράσεις του «Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου» στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να ενημερώνεστε, να βρίσκετε ανακοινώσεις αλλά και να παρακολουθείτε βήμα προς βήμα την προετοιμασία του.

Διαβάστε περισσότερα...
 
3.573 μαθητές και μαθήτριες θα επισκεφτούν το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου στην Κατερίνη
20.10.16

Image

Εντυπωσιακή είναι η συμμετοχή των Δημοτικών Σχολείων και των Νηπιαγωγείων στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου 2016, που οργανώνουν από 10 έως 30 Δεκεμβρίου, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας και οι Γιατροί του Κόσμου,  στην αυλή του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης.

Περισσότεροι από 3.500 μαθητές από 47 σχολικές μονάδες και από τους τρεις δήμους του νομού έχουν δηλώσει συμμετοχή, με αποτέλεσμα η πληρότητα της πρωινής  ζώνης λειτουργίας του Χωριού να έχει αγγίξει το 100%, μάλιστα, πριν ακόμη λήξει η ημερομηνία καταβολής των δηλώσεων συμμετοχής για τα σχολεία και τα νηπιαγωγεία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δηλώσεις συμμετοχής εθελοντών για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου
13.10.16

Image 

Φίλες και φίλοι του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου,

Σας πληροφορούμε πως έχει ξεκινήσει η διαδικασία συγκρότησης της ομάδας των εθελοντριών και των εθελοντών που θα συμμετέχουν στις εργασίες του φετινού μας Χωριού.

Για να μπορέσουμε να οργανώσουμε αποτελεσματικά τις ομάδες προσωπικού σας παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή, το συντομότερο δυνατόν, κάνοντας κλικ εδώ. Σε αυτή την φάση δεν χρειάζεται να δηλώσετε αναλυτικά, ποιες μέρες θα συμμετέχετε. Αυτό θα γίνει στις αρχές Δεκεμβρίου με μία άλλη επιστολή που θα σας στείλουμε.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου» σε αριθμούς
17.01.15

Image

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ» ευχαριστεί θερμά τους "Γιατρούς του Κόσμου", τους υποστηρικτές, τις εθελόντριες και τους εθελοντές, τους συντελεστές του καλλιτεχνικού προγράμματος και όλους τους επισκέπτες του "Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου" που προσέφεραν τρόφιμα και φάρμακα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Ιατρείου/Φαρμακείου Κατερίνης «Αλέκος Φτίκας».

Όλα τα υλικά κατασκευής και οι εργασίες για το "Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου" στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς από 151 επιχειρήσεις . Στις 19 ημέρες λειτουργίας του εργάστηκαν συνολικά 457 εθελόντριες και εθελοντές και κάλυψαν 1.110 βάρδιες , ενώ ο αριθμός των επισκεπτών ανήλθε στις 22.000, μεταξύ αυτών 2.500 μαθήτριες και μαθητές δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων .

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εντυπώσεις – σχόλια επισκεπτών
03.01.15

 

Image

 Ο κ. Θόδωρος Δημητριάδης σημείωσε τις παρατηρήσεις των επισκεπτών του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου και μας τις παραθέτει:

 • Εγώ δεν το ήξερα πόσο πολλά άτομα δουλεύουν εθελοντές κάθε βράδυ – νομίζω περίπου 80. Του χρόνου θα προγραμματίσω να σας βοηθήσω μαζί με τις κόρες μου.
 • Το πιο δύσκολο παιχνίδι ήταν με τα κρικάκια και τα μπουκάλια. Τα άλλα με το φυσοκάλαμο, τη σφεντόνα και τα τενεκεδάκια ήταν πιο εύκολα.
 • Αφού δεν παίρνετε χρήματα, πού τα βρήκατε τα λεφτά για να φτιάξετε όλο αυτό το μεγάλο συγκρότημα; Ποιος έκανε τα ηλεκτρολογικά και τα ξυλουργικά; Τα έλατα πού τα βρήκατε;
 • Μου άρεσε η ανταλλακτική βιβλιοθήκη. Έφερα κι εγώ απ’ το σπίτι μερικά βιβλία που χρόνια τώρα δεν τα άνοιξε κανείς να τα διαβάσει.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μαγικές στιγμές στην χιονισμένη αυλή του Καπνικού Σταθμού Καπνι
30.12.14

Image 

Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014, ώρα 17:15

Μαγικές στιγμές στην κατάλευκη, χιονισμένη αυλή του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου, στον Καπνικό Σταθμό!

Image 

Κερνάμε τσάι, ζεστό κρασί και αχνιστό ψωμί από τον φούρνο μας!

Σήμερα, η τελευταία ημέρα λειτουργίας του Χωριού, από 17:00 έως 22:00. Μην χάσετε αυτή την όμορφη, μαγευτική εικόνα και την ευκαιρία να δείτε το Χωριό μας χιονισμένο!

Πάρτε τα παιδιά σας κι ελάτε να τραγουδήσουμε γύρω από τις φωτιές!

 
Καλή Χρονιά να έχουμε!
30.12.14

Image

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας εύχεται ολόψυχα, σε όλους τους πολίτες, Καλή Χρονιά.

 
Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την αλλαγή του χρόνου
28.12.14

Image 

Την 31η Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου θα ανοίξει στις 20:00 μόνο για τους εθελοντές του

Φίλες και φίλοι

Απομένουν ακόμη τρεις μέρες και το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου, το Χωριό μας,  θα έχει ολοκληρώσει την αποστολή του. Μια άγνωστη και εγκαταλελειμμένη γωνιά της πόλης, με την βοήθεια απλών πολιτών, μεταμορφώθηκε σε έναν ονειρεμένο τόπο και προσέφερε μια ιδιαίτερη εορταστική νότα που έλλειπε από την πόλη της Κατερίνης και μάλλον δύσκολα θα μπορέσει να την συναγωνιστεί παρόμοια πρωτοβουλία.

Εδώ που τα λέμε, δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να βρεις μερικά έλατα, να χτίσεις 12 σπιτάκια, έναν φούρνο και μια ανταλλακτική βιβλιοθήκη. Δύσκολο είναι, με πενιχρά μέσα, να ενώσεις την πόλη. Δύσκολο είναι έχεις στο πλευρό σου 131 επιχειρήσεις για να σου προσφέρουν απλόχερα υλικά και υπηρεσίες. Δύσκολο είναι να κερδίσεις την εμπιστοσύνη 457 πολιτών για να αναλάβουν το βαρύ έργο της λειτουργίας του χωριού. Δύσκολο είναι να κερδίσεις την εμπιστοσύνη μιας μεγάλης οργάνωσης, όπως οι «Γιατροί του Κόσμου» οι οποίοι στήριξαν έμπρακτα τις προσπάθειές μας. Δύσκολο είναι να ενθουσιάσεις 30.000 επισκέπτες και να μην βρεθεί ούτε ένας πολίτης να πει κάτι διαφορετικό από αυτό που με μια φωνή λέει ολόκληρη η πόλη: Μπράβο σας!

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ας μην μείνουμε στα λόγια, γιατί τα «χωριά» θέλουν δουλειά!
23.12.14

Image 

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου έδωσε χρώμα στην πόλη μας και θα συνεχίσει, καθημερινά, μέχρι και την 31η του Δεκέμβρη, να χαρίζει ονειρεμένες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους.

Χιλιάδες μικρά παιδιά βρέθηκαν σε έναν αξιοπρεπή χώρο που στήθηκε με πολύ μεράκι και έζησαν την ζεστασιά των χριστουγεννιάτικων ημερών, χωρίς να χρειαστεί οι γονείς τους να βάλουν το χέρι στην τσέπη.

Ας μην μείνουμε στα λόγια, γιατί τα «χωριά» δεν χτίζονται μόνο με ευχές και επιβραβεύσεις!

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το Χωριό μας έχει ξεκάθαρους στόχους
19.12.14

Image 

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου «φωνάζει» δυνατά και λέει πως δεν δεχόμαστε άλλο να συμμετέχουμε σε μια ζωή, η οποία είναι υποδεέστερη απ΄ αυτήν που είμαστε ικανοί να ζήσουμε!

Αγαπητοί συμπολίτες

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου έχει μπει στις καρδιές όλων μας. Όλη η πόλη μιλάει για την ονειρεμένη γωνιά του Καπνικού Σταθμού και επιτέλους, από σήμερα, Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, μετά το 4ήμερο πρωινής λειτουργίας για τα σχολεία, το Χωριό μας θα είναι καθημερινά ανοιχτό τα βράδια από 17:00 έως 22:00, μέχρι και την Πρωτοχρονιά.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου έχει ήδη πετύχει τον στόχο του και πέρα από την διασκέδαση των μικρών παιδιών και το χρώμα που δίνει στην πόλη, έχει ενώσει την τοπική κοινωνία γύρω από ένα έργο κοινωνικής ανατροπής και αλληλεγγύης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Κατερίνα Νικολαΐδου στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου
16.12.14

Image

«Είναι τόσο όμορφο, που σε κάνει να νοιώθεις σαν μικρό παιδί. Μπράβο σας!» δήλωσε η πρωταθλήτρια της κωπηλασίας, Κατερίνα Νικολαΐδου για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου το οποίο επισκέφτηκε την Τρίτη το πρωί στην Κατερίνη.

Η 22χρονη κορυφαία αθλήτρια βρέθηκε στην αυλή του Καπνικού Σταθμού μαζί με εκατοντάδες μαθήτριες και μαθητές δημοτικών σχολείων του νομού Πιερίας και φωτογραφήθηκε με τον Αη Βασίλη του Χωριού. Μάλιστα δεν δίστασε να ελέγξει την γνησιότητα του δια της …αφής και τελικώς απεφάνθει: Γνήσιος!

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σφύζει από ζωή, αυτή τη στιγμή, η αυλή του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου
15.12.14

Image

Εκατοντάδες παιδιά νηπιακής ηλικίας πλημμύρισαν σήμερα την αυλή του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.

44 εκπαιδευτικοί ρωτήθηκαν και βαθμολογούν το Χωριό του Κόσμου με 10 άριστα!

Μερικές φωτογραφίες όσο χίλιες λέξεις! Για περισσότερες φωτογραφίες κάντε κλικ εδώ.

 

 
Οι ώρες λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου
14.12.14

Image 

Από σήμερα, Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014, έως και την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου θα λειτουργήσει μόνο τα πρωινά από ώρα 10:00 έως ώρα 13:00, ειδικά για τα σχολεία της πόλης που έχουν δηλώσει συμμετοχή. Από την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 έως και το τέλος του χρόνου, θα λειτουργεί καθημερινά από ώρα 17:00 έως 22:00.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ήταν μια μαγική βραδιά! Ένα πανέμορφο ξεκίνημα!
14.12.14

Image 

Φωτογραφικό υλικό από την χθεσινή, πρώτη βραδιά λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου στην πόλη μας και κάποιες πληροφορίες που ίσως να σας ενδιαφέρουν:

Για την καθημερινή λειτουργία του Χωριού θα χρειαζόμαστε διαρκώς:

 • Μεταχειρισμένα παιχνίδια και βιβλία σε καλή κατάσταση
 • Ποπ κορν
 • Κόκκινο κρασί
 • Καυσόξυλα
 • Άχυρα

Για όλα τα υπόλοιπα έχουν φροντίσει οι 282 εθελόντριες και εθελοντές του Χωριού.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκεί, Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ γιορτάζει!
13.12.14

Image 

Η χθεσινή γενική πρόβα με τους εθελοντές του χωριού 

Σήμερα, Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014, ώρα 17:00, το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου» ανοίγει τις πύλες του στο κοινό.

Η άλλοτε εγκαταλελειμμένη αυλή του Καπνικού Σταθμού, έχει μετατραπεί σε μια ονειρεμένη γωνιά της πόλης, φτιαγμένη με πολύ κόπο και μεράκι, η οποία φέτος θα φιλοξενήσει χιλιάδες πολίτες.

Το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» είναι μια διαφορετική δράση και ανήκει σε μια ιδιαίτερη κατηγορία πρωτοβουλιών της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, που πέρα από την διασκέδαση των μικρών παιδιών και το χρώμα που θα δώσει στην πόλη, έχει έναν ξεχωριστό στόχο: Να ενώσει την τοπική κοινωνία γύρω από έναν προωθημένο στόχο, γύρω από ένα έργο κοινωνικής ανατροπής και αλληλεγγύης. 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τα τελευταία νέα από το ...Χωριό: 4 Δεκεμβρίου 2014
04.12.14

Image

Κάνε κλικ στην φωτογραφία για να δεις ολόκληρο το άλμπουμ.

Καπνικός Σταθμός Κατερίνης, Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Ο Βίκτωρας τελείωσε σήμερα τον ξυλόφουρνο και μάλλον αύριο θα τον «κάψουμε». Ο Ηλίας μοντάρει τα ράφια της Ανταλλακτικής Βιβλιοθήκης, ο Γιάννης κλάδεψε τα δέντρα της Φλέμινγκ και τοποθέτησε τους Αη Βασίληδες στον φράχτη, ο Λάζαρος, ανεβασμένος στη σκάλα, στολίζει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, ο Θανάσης της PieriaFire τοποθέτησε τους πυροσβεστήρες στα 12 σπιτάκια και πριν λίγο εκδόθηκαν: Η άδεια εργασιών μικρής κλίμακας από την Πολεοδομία, το Πιστοποιητικό Πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Άδεια Παράστασης για τις εκδηλώσεις από τον Δήμο Κατερίνης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Έτσι χτίστηκε το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου»
25.11.14

Image

Στον ακόλουθο σύνδεσμο δημοσιεύεται φωτογραφικό υλικό το οποίο αποτελεί ένα είδος τεκμηρίωσης ενός πανέμορφου εγχειρήματος: Μια ομάδα πολιτών η οποία δεν διαχειρίζεται χρήματα και βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική συνεισφορά των μελών της, αυτή τη φορά, με την βοήθεια των "Γιατρών του Κόσμου" υποσχέθηκε να οργανώσει έναν αξιοπρεπή χώρο αναψυχής και διασκέδασης, για μικρούς και μεγάλους, κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων γιορτών στην πόλη της Κατερίνης.

Οι πολίτες τα κατάφεραν! Το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου» λιάζεται σήμερα στην αυλή του Καπνικού Σταθμού. Στήθηκε, και σιγά-σιγά βάζει τα γιορτινά του!

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μαθητές ενισχύουν το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου
24.11.14

Image 

Την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2014, μαθήτριες και μαθητές της Β’ Γυμνασίου των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων «Πλάτων» επισκέφτηκαν το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης για να συμμετάσχουν στις εργασίες προετοιμασίας του.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου θα λειτουργήσει από τις 13 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2014 και διοργανώνεται από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας και τους Γιατρούς του Κόσμου.

Image 

Πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια στην οποία θα συμμετέχουν περισσότερα από 300 άτομα (εθελόντριες και εθελοντές) και έχει ως στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Ιατρείου/Φαρμακείου «Αλέκος Φτίκας».

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στηρίζουν το "Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου"
21.11.14

Image 

Αρωγοί του Χριστουγεννιάτικου Χωριού

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας και οι "Γιατροί του Κόσμου" ευχαριστούν θερμά τους υποστηρικτές του "Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου"

Όλα τα υλικά κατασκευής και οι εργασίες για το "Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου" στον Καπνικό Σταθμό, είναι προσφορά των παρακάτω επιχειρήσεων/τεχνιτών της πόλης μας (με τη χρονολογική σειρά που έχουν προσφερθεί οι υπηρεσίες ή τα υλικά):

 1. Οι Γιατροί του Κόσμου
 2. Förder- und Freundeskreis Elliniko e.V. - Αμβούργο/Γερμανία
 3. Πριόνας Αθανάσιος- Πιερική Χαρτοποιία Α.Β.Ε
 4. Κυρμανίδης - Εργοστάσιο και εμπορία ξυλείας
 5. Ποδηλατική Από-δραση Ν. Πιερίας
 6. Διασωστική Ομάδας Πιερίας
 7. ΙΕΚ Κατερίνης - Ειδικότητα: "Στέλεχος Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών"
 8. Εμπορική Τσιαλού ΕΠΕ
 9. Magic Sport Club Γυμναστήριο
 10. Νίκος Μουτάφης - Φωτιστική - Ηχητική κάλυψη
 11. Δημήτρης Πετρίδης - Ηχητική κάλυψη
 12. Utopia media & design
 13. Norma Telecom S.A.- Συστήματα τηλεπικοινωνιών
 14. Χατζηκωνσταντίνου Δημήτρης - Πολιτικός Μηχανικός.
 15. Καζαντζανίδου-Βαρυτιμίδου Παναγιώτα - Αρχιτέκτων
 16. Θωμαΐδης Ηλίας - Επιπλοποιός
 17. Κωτίδης Γεώργιος – Λουστροτεχνική
 18. Καρανίκας Ιωάννης – Ηλεκτρολόγος
 19. Παπαδόπουλος Λάζαρος - Ψυκτικός
 20. Μαραντίδης Θεολόγος, Εμπορία σιδήρου
 21. Ιωαννίδης Άγγελος - Οικοδομικά υλικά
 22. Αδαμίδης Βασίλειος - Οικοδόμος
 23. Red Coffee Bar - Παπαναστασίου Τάσος/Σίσσυ
 24. Interoliva S:A: - Κωνσταντόπουλος Προκόπιος
 25. Περδίκης Νικόλαος - Σχολικά είδη - Χαρτικά
 26. Αναστασιάδη Α.Ε. Ηλεκτρολογικό Υλικό - Φωτισμός 
 27. Τσολακίδης Χρήστος - Κέντρο ψηφιακών εκτυπώσεων "Φωτοκύτταρο"
 28. Κουστιάνης Αθανάσιος, PieriaFire, Πυροσβεστικά είδη, Συστήματα ασφάλειας
 29. Λαζαρίδης Ιωάννης - Αποθήκη παιχνιδιών
 30. Ορκόπουλος Βασίλης, Pioneer London A.E. Fashion manufacturing
 31. Αθανασιάδης Διονύσιος – Ελαιοχρωματιστής
 32. Σιδηρόπουλος Αλέξανδρος, Κεντήματα, νήματα, ψιλικά
 33. Συνεταιρισμός Ηλεκτρολόγων Ν. Πιερίας
 34. Τσιόκα Ευτέρπη, Είδη συσκευασίας, Χαρτικά-Πλαστικά
 35. Θέατρο "Πήγασος"
 36. Νίκος Σειτανίδης  dj seitan
 37. Παιδική σκηνή Commedia - Θανασης Μαργαριτης
 38. Βιβή Μακρίδου - Υφάσματα
 39. Bιβλιοπωλείο Νέστωρ
 40. Εμμανουήλ Παπάς - Δικηγόρος
 41. Διεύθυνση Δασών Πιερίας
 42. Βροντινός Χρήστος – Χρώματα/Σιδηρικά
 43. Τσολακίδης Ιωάννης - Γεωργός, Αλώνια Πιερίας
 44. Κώτσου Ελένη, Mini market
 45. Μπινέλης Παρακευάς, Φαρμακείο
 46. Σύλλογος διδασκόντων 10ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης
 47. Παπαδοπούλου Ευφροσύνη - Παραγωγός καλλωπιστικών φυτών, διακοσμήσεις γάμων
 48. Χαραλαμπίδης Α.Ε. Ηλεκτροτεχνική
 49. Συνεταιρισμός Ελαιοχρωματιστών Ν. Πιερίας ΣΥΝΕΛ
 50. Μπουκλής Χρήστος - Χρυσοχόος
 51. Τσανικίδης Ηρακλής- Είδη επιπλοποιϊας - Ξυλείας
 52. Βασσος Α.Ε. - Εμπορία και επεξεργασία δασικών προϊόντων
 53. Παναγιώτα Στεφοπούλου - Εργαστήριο αγιογραφίας
 54. Παπανώτας Κωνσταντόνος - Ελαιοχρωματιστής
 55. Αφοι Κοκκινίδη - Ηχητικά και οπτικά συστήματα
 56. Super Sound - Ιωάννου Κωνσταντίνος - Συστήματα ήχου και φωτισμού
 57. Χαρισόπουλος Νικόλαος - Σίδηρος εμπορίου
 58. Μέταλλον - Κώστας Θεοδόσης & ΣΙΑ Ο.Ε. Εμπορία Σιδήρου
 59. Γερανοί "Μπίντας"
 60. 3Β Μarkets
 61. Σύλλογος Κιλκισιωτών νομού Πιερίας
 62. Ζουρουφίδης Δημήτρης - Μεταλλικές κατασκευές
 63. Γιώργου Ν. Κατερίνα - Φυσικοθεραπεύτρια
 64. Χατζηχρήστου Δ. Χριστίνα - Κλειδια, Σφραγίδες, Επιγραφές
 65. Δεληγιαννίδης - Βιομηχανικά είδη, Εργαλεία
 66. Παρασίδης Ιωαννίδης Νικόλαος- Εμπορία χαρτικών ειδών
 67. Σωματείο Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων Ν. Πιερίας
 68. Κοκτσίδης Δημοσθένης - Αγρότης
 69. Αρτοποιείο "Άρτος" Στεφανίδη
 70. Δεληγιαννίδης Χαράλαμπος – Αρτοποιείο
 71. Τάκος – Αρτοποιείο/Λαγόραχη
 72. Ιωακειμίδης Κωνσταντίνος – Αγρότης
 73. Γιάννης Σκουριάς - Μανάβης
 74. Αθανάσιος Ξάφης -Συστήματα θέρμανσης ξύλου-pellet
 75. Σπύρος Σαραϊλιδης - Τέντες
 76. Πετρίδης Γιώργος - Επιπλοποιός
 77. Φουντουκίδης Παντελής- Επιπλοποιός
 78. Φωτιάδης Σταύρος & Κωνσταντινίδης Θεοχάρης ο.ε. Ξυλουργικες εργασίες
 79. Μότσιας Δημήτριος - Ηλεκτρολόγος
 80. Τριανταφύλλου Χρήστος - Ενοικιάσεις ανυψωτικών και σκαλωσιών / Ελαιοχρωματιστής
 81. Γαλάνης Βασίλειος και υιοί - Δασικά προϊόντα-καυσόξυλα.
 82. Βασιλική Πελτέκη - Φωτογράφος
 83. Τζητηρίδης Στάθης & Αϊκου Μαρία - "Γράφημα" φωτοαντίγραφα-εκτυπώσεις
 84. Ζάχου Μαργαρίτα  - Φαρμακείο
 85. Βιβλιοπωλείο "1900"
 86. Φυτοπούλου Πολυξένη - Φαρμακείο
 87. Βιβλιοπωλείο "Μολύβι και χαρτί" - Μαϊμάρης Μανώλης
 88. Μπαρδάκης- Ξηροί καρποί
 89. Κελάρι Αδάμου - Γεώργιος Αδάμος, Κίτρος
 90. Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Πιερίας "Όλυμπος"
 91. Παπαχατζής Γρηγόρης - Καφεκοπτήριο
 92. Σταμκόπουλος Π. - Χατζηδημητρίου Σ. Ο.Ε. - Εργαστήριο αρτοσκευασμάτων και εμπορία ειδών ζαχαροπλαστικής
 93. Γραμματοσειρά - Χαραλαμπίδης Τάσος - Είδη ζωγραφικής & αγιοογραφίας
 94. Σαββίδης - Βιβλία, χαρτικά, σχολικά είδη, παιχνίδια, είδη δώρων
 95. Ατελιέ ραπτικής  - Κωστοπούλου Γεωργία
 96. Θωμάς Σακελλαρίου – Εκπαιδευτικός
 97. Τσουσίδης – Αρτοπαρασκευαστήριο, Γανόχωρα
 98. Τσανάκας – Ζαχαροπλαστείο
 99. Ζιώγας – Φαρμακείο
 100. Micro Market – Μετενίδης Παναγιώτης
 101. Παραστατίδης Ευθύμιος - Αρτοποιία/Κουλουροποιία
 102. Ζαχαροπλαστείο Αντωνίου
 103. Viva 88,3 FM
 104. Εφημερίδα Ημερήσια Τοπική της Πιερίας
 105. Βούβαρης Τάσος - Υδραυλικός
 106. Άρτος Χατζόπουλος
 107. Αρτοποιήματα Μαργαρίτης
 108. Παπανικολάου Γεώργιος - Παραγωγός
 109. Κουτσής Αλέκος - Έμπορος
 110. Μαυρίδου Θεανώ - Επιχειρηματίας
 111. Λιόλιου Πόπη - Αγρότισσα
 112. Χαρτοβιομηχανία ΜΑΧΙ
 113. Beauty Talk
 114. Κλαζίδης Αλέξανδρος, Καφεπωλείο- Τεϊοπωλείο Libra coffee trade
 115. Αγροτικός Δασικός Συνεταιρισμός Καταλωνίων
 116. Ζαχαροπλαστεία "Μάρκος"
 117. Ζαχαροπλαστείο Κυριάκος Καλπακίδης
 118. Σωματείο Διεθνών Μεταφορών Ν. Πιερίας «Ακρόπολις»
 119. Καρράς Γεώργιος - Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής
 120. ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ
 121. Μπισκότα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
 122. ΠΟΔΑΣ Ζαχαροπλαστείο από το 1927
 123. Φωτογραφείο ΒΕΡΓΑΣ
 124. V.N.D TRADE και τους κ.Πανωλή Δ., Πανωλή Β., Κωτσή Ν.
 125. FORTIS Εμπορική Α.Ε-Υπευθ. Β. Ελλάδος Ζανέκας Χ.
 126. Χρυσοχοείο Κωνσταντίνος Πορτοκάλλης
 127. Οινοποιία Παπαγιαννούλη
 128. Ζαχαροπλαστείο "Παντελής"
 129. Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Κατερίνης - Τμήμα: Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης (Α1)
 130. Εντυπο - Χαρτικά, βιβλία, δώρα, φωτοτυπίες
 131. Megas Donuts - Εργαστήριο παραγωγής donuts
 132. Κωνσταντόπουλος Α.Ε. - "OLYMP" - Κωνσταντόπουλος Προκόπιος
 133. Μούσες Πιερίων
 134. Ambassador of the Bolivarian Republic of Venesuela - Πρέσβης της Βενεζουέλας
 135. Φυσικοθεραπευτήριο Φιλίτσα Τσεντίδου
 136. Αρτοποιείο "Σίτος"
 137. Μύλοι Κουτσιαρή
 138. Βασδιάρης Γεώργιος - Εισαγωγές, Εμπόριο
 139. Βιβλιοπωλείο "Λογοπαίγνιο", Σακελλαρίου Θάνος
 140. MEGAWATT O.E.
 141. Ζαχαροπλαστείο Μπούσιας
 142. Γερμάνης Λάζαρος - Καυσόξυλα-Κάρβουνα
 143. Solaren LTD - Παύλος Κραγιόπουλος
 144. Χυτεμπορική Πιερίας / Τζάκια - Κυραϊλίδης Παναγιώτης
 145. Φολίδης Λάζαρος - Παραγωγός
 146. Φαρμακείο - Καρλέτση Χριστίνα
 147. Αβακιάν Δανιήλ & Υιοι Α.Ε. - Ξηροί Καρποί και φρούτα
 148. Αβακιάν Δ. Πέτρος - Ξηροί Καρποί
 149. Super Market Μαχαιρίδης (Ψηλομάτης)
 150. Graffiti "Ratart"
 151. GLAM, Γυναικεία ενδύματα-αξεσουάρ
 
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου
18.11.14

Image

του Θέμη Κωτούλα, δημοσιογράφου

Από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας και τους Γιατρούς του Κόσμου

Το αναλυτικό πρόγραμμα λειτουργίας θα ανακοινωθεί την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014.

Ανοίγει τις πύλες του στις 13 Δεκεμβρίου στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου, που διοργανώνεται από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας και τους Γιατρούς του Κόσμου.

Πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια που σχεδιάζεται και υλοποιείται με στόχο τη λειτουργία κατά τη διάρκεια των εορτών ενός χώρου αναψυχής για μικρούς και μεγάλους και συγχρόνως να αναδείξει τη δύναμη της εθελοντικής προσφοράς και της συλλογικότητας.

Image

Σήμερα, Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014, τοποθετήθηκε στην αυλή του Καπνικού Σταθμού το τελευταίο από τα 12 ξύλινα σπιτάκια του χωριού

Διαβάστε περισσότερα...
 
H 1η Υπαίθρια ανταλλακτική βιβλιοθήκη στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό
20.10.14

Image

Θα λειτουργήσει κατά τη διάρκεια των εορτών με χριστουγεννιάτικα βιβλία

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ) έχοντας ως σκοπό την κοινωνική ευαισθητοποίηση και δραστηριοποίηση των πολιτών, την ανάδειξη των οικολογικών, οικονομικών, πολιτικών και κοινωνικών ζητημάτων μέσα από την κοινωνική, οικονομική και την πολιτική τους διάσταση, επιθυμεί, μέσα από επιλεγμένες δράσεις, να δώσει την ευκαιρία σε ανθρώπους οι οποίοι αγαπούν το βιβλίο και την πόλη,  να διαμορφώσουν τα δικά τους οράματα, για την πόλη στην οποία κατοικούν.

Η ανταλλακτική βιβλιοθήκη αποτελεί μια νέα βιβλιοφιλική τάση η οποία φέρνει το χρήστη της σε άμεση επαφή με το βιβλίο διότι στην ουσία τον καθιστά πομπό και δέκτη ταυτόχρονα. Δημιουργείται με τον τρόπο αυτόν μια πολιτισμική ώσμωση μεταξύ των ίδιων των πολιτών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 62 - 82 από 82
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Είπα, λοιπόν, να κοιτάξω μήπως έχετε ιστοσελίδα και φυσικά σας βρήκα.
Από τα λίγα που έχω δει μέχρι στιγμής, οφείλω να ομολογήσω ότι έχω μείνει άφωνη, αλλά και πολύ εντυπωσιασμένη από τις δράσεις και πρωτοβουλίες σας και γι’αυτό ένιωσα την ανάγκη να σας συγχαρώ όλους.
Δέσποινα  Δ., Χαλκιδική
 
Studentsdesign