Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Πως θα πάμε;
Παρατηρήριο " Πλάκας Λιτοχώρου"
16.07.11

Image

Το παρατηρητήριο της «Πλάκας Λιτοχώρου» είναι ο τρίτος σταθμός εθελοντικής πυροπροστασίας της ομάδας μας. Το σημείο αυτό, όπως και οι άλλες δύο θέσεις των παρατηρητηρίων των «Ν. Πόρων» και της «Ελάφου», επιλέχθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, επειδή αποτελεί σημείο στρατηγικής σημασίας, αφού από εκεί μπορεί κανείς να παρατηρήσει με μεγάλη ευκολία σχεδόν ολόκληρο τον κεντρικό Όλυμπο.

Το παρατηρητήριο στήθηκε την 14η Ιουλίου 2011 από συνεργείο του Δήμου Δίου-Ολύμπου, η λειτουργία του άρχισε την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011 και τα έξοδα κατασκευής του πυργίσκου κάλυψε η διεύθυνση των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων «Πλάτων».

Το παρατηρητήριο βρίσκεται λίγα μέτρα μετά το club «Μύλος», ακριβώς δίπλα στο κύμα και αποτελεί ιδανικό προορισμό για οικογένειες με παιδιά. Μπροστά από τον πυργίσκο υπάρχει ένας τεράστιος χώρος, όπου μπορεί κανείς να παρκάρει άνετα, ακριβώς δίπλα στο παρατηρητήριο.

Πως θα πάμε στο παρατηρητήριο της Πλάκας Λιτοχώρου; 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Σας εύχομαι να πρωτοπορείτε πάντα και να έχετε την ανταπόκριση του κόσμου – νομίζω πως κυρίως πρέπει να στοχεύσετε στους μαθητές, διότι είναι το μέλλον του τόπου.
Δέσποινα  Δ., Χαλκιδική
 
Studentsdesign