Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Κάπνισμα
3.000 τσιγάρα ανά Ελληνα!
28.12.06

Πρωτιά στην Ελλάδα, με 3.000 τσιγάρα ανά Ελληνα!!

Την πρώτη θέση καταλαμβάνει η Ελλάδα στη λίστα του «Εconοmist» για τη διάδοση του καπνίσματος, με την αναλογία των 3.000 τσιγάρων ανά Ελληνα, ανεξάρτητα αν είναι καπνιστές ή όχι! Όσο για το προφίλ του καπνιστή, δύο πακέτα ημερησίως, ήδη από την ηλικία των 14 ετών...

Image

Τη δεύτερη θέση με 2.700 τσιγάρα τον χρόνο καταλαμβάνουν οι Ουκρανοί, ενώ τρίτοι έρχονται οι Σλοβένοι με 2.400 τσιγάρα ετησίως.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος 2008
28.12.06
Η Παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 31 Μαΐου, όπως έχει καθιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ( Π.Ο.Υ.). Τη φετινή χρονιά η Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος είναι αφιερωμένη στη δημιουργία μιας νέας γενιάς ανθρώπων απελευθερωμένης από τον καπνό (Tobacco-free Youth).

O εορτασμός της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Κατά του Καπνίσματος έχει ως στόχο να αναδειχθεί η απαγόρευση κάθε είδους διαφήμισης, προώθησης και χορηγείας εκδηλώσεων που αφορούν στην άμεση και έμμεση προβολή του καπνίσματος στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Image

Η συγκεκριμένη προσπάθεια επιδιώκει να θέσει την πρόληψη του καπνίσματος στο επίκεντρο του παγκόσμιου δημόσιου διαλόγου προσφέροντας μια ευκαιρία για τη διοργάνωση ποικίλων δράσεων και δραστηριοτήτων που θα προωθούν την ενεργό και σε βάθος χρόνου δέσμευση και συμμετοχή των κρατών και των πολιτών στην ανάληψη πρωτοβουλιών για την προστασία όλων και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων από τη συνήθεια και το συνακόλουθο εθισμό και εξάρτηση από τη χρήση του καπνού.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Αγαπητή Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας,

Με μεγάλη καθυστέρηση (για την οποία ζητώ συγγνώμη) θα ήθελα να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου και να σας δώσω συγχαρητήρια για την εξαιρετική ιδέα που υλοποιήσατε δημιουργώντας το Κίνημα χωρίς μεσάζοντες.

Η ιδέα σας όχι μόνο βοήθησε πολύ κόσμο που βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση αλλά κυρίως εξέθεσε τις διαπλεκόμενες σχέσεις μεταξύ κράτους και μεσαζόντων και, το πιο σημαντικό ακόμα, ενέπνευσε ομάδες και συλλογικότητες εντός και εκτός Ελλάδος να δράσουν για το γενικό καλό.

Εύχομαι και ελπίζω να συνεχίσετε το ίδιο δυναμικά και φέτος αλλά και στα χρόνια που θα έρθουν, να προσφέρετε βοήθεια και έμπνευση στους ανθρώπους που μαθαίνουν για την ομάδα σας.

Σας ευχαριστώ θερμά και πάλι για όσα έχετε κάνει.

Φιλικά
Κατερίνα Παπαδημητρακοπούλου|
Αθήνα

 
Studentsdesign