Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Κάπνισμα
3.000 τσιγάρα ανά Ελληνα!
28.12.06

Πρωτιά στην Ελλάδα, με 3.000 τσιγάρα ανά Ελληνα!!

Την πρώτη θέση καταλαμβάνει η Ελλάδα στη λίστα του «Εconοmist» για τη διάδοση του καπνίσματος, με την αναλογία των 3.000 τσιγάρων ανά Ελληνα, ανεξάρτητα αν είναι καπνιστές ή όχι! Όσο για το προφίλ του καπνιστή, δύο πακέτα ημερησίως, ήδη από την ηλικία των 14 ετών...

Image

Τη δεύτερη θέση με 2.700 τσιγάρα τον χρόνο καταλαμβάνουν οι Ουκρανοί, ενώ τρίτοι έρχονται οι Σλοβένοι με 2.400 τσιγάρα ετησίως.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος 2008
28.12.06
Η Παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 31 Μαΐου, όπως έχει καθιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ( Π.Ο.Υ.). Τη φετινή χρονιά η Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος είναι αφιερωμένη στη δημιουργία μιας νέας γενιάς ανθρώπων απελευθερωμένης από τον καπνό (Tobacco-free Youth).

O εορτασμός της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Κατά του Καπνίσματος έχει ως στόχο να αναδειχθεί η απαγόρευση κάθε είδους διαφήμισης, προώθησης και χορηγείας εκδηλώσεων που αφορούν στην άμεση και έμμεση προβολή του καπνίσματος στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Image

Η συγκεκριμένη προσπάθεια επιδιώκει να θέσει την πρόληψη του καπνίσματος στο επίκεντρο του παγκόσμιου δημόσιου διαλόγου προσφέροντας μια ευκαιρία για τη διοργάνωση ποικίλων δράσεων και δραστηριοτήτων που θα προωθούν την ενεργό και σε βάθος χρόνου δέσμευση και συμμετοχή των κρατών και των πολιτών στην ανάληψη πρωτοβουλιών για την προστασία όλων και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων από τη συνήθεια και το συνακόλουθο εθισμό και εξάρτηση από τη χρήση του καπνού.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Τέλος με βαθιά συγκίνηση θέλω να σας ευχαριστήσω όλους θερμά για όλα αυτά που έζησα και ένοιωσα μαζί σας και που μου δώσατε την ευκαιρία να βρεθώ ανάμεσα σε πραγματικούς ανθρώπους που δίνουν καθημερινά την ψυχή τους για να γίνει ο τόπος μας καλύτερος.Είμαι πάντα στη διάθεσή σας.Σας ευχαριστώ πολύ που είδα κοντά σας πως υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν απλόχερα την αγάπη τους για ένα χαμόγελο!
Θεσ/νίκη
Μαίρη Κ.
 
Studentsdesign