Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Αφήστε το στο ταμείο
Οργανώστε το στην πόλη σας!
17.10.12

Image

Νέα διαμαρτυρία ενάντια στις υψηλές τιμές των super market

Σήμερα, Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012, ώρα 11:00 στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης.
Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί!

Πως θα το οργανώσετε στην πόλη σας; Δείτε το εδώ.

Ενώ εκτεταμένα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας ζουν στα όρια της εξαθλίωσης και επιβαρύνονται καθημερινά από την καλπάζουσα ανεργία και τη βάρβαρη φορολογία, τα νοικοκυριά συνεχίζουν να χρυσοπληρώνουν από το υστέρημα τους ελάχιστες πολυεθνικές, οι οποίες έχουν στήσει σε βάρος όλων μας, ένα μεγάλο φαγοπότι μοσχοπουλώντας τα πάντα σε ανεξέλεγκτες τιμές! Οι πολίτες –κυριολεκτικά- στο έλεος των ορέξεων 5-6 πολυεθνικών, οι οποίες κυριαρχούν στα ράφια των μεγαλύτερων super market της χώρας μας. 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μήπως επειδή δεν έχει πίσω του ...εργατοπατέρα;
14.10.12

Image 

Συνεχίζουμε! Το επόμενο Σάββατο 20 Οκτωβρίου σε κάθε πόλη! Σε κάθε γειτονιά!

Το Super Market, στην Κατερίνη, στο οποίο πραγματοποιήθηκε χθες η δράση "Αφήστε το στο ταμείο" ανακοίνωσε εκπτώσεις 30% σε αλλαντικά, τυροκομικά και γάλα. Ναι, καλά διάβασες φίλε μου, εσύ που βιάστηκες να πεις, πίνοντας το παγωμένο φραπεδάκι σου στον πεζόδρομο της πόλης, πως πρόκειται «για διαμαρτυρία του κώλου».

Όσο για τη άποψη, πως έτσι ταλαιπωρούμε τους υπαλλήλους των 600 €, τι να πει κανείς: Μα τόσες απεργίες και διαδηλώσεις έγιναν σε αυτή τη χώρα. Η ταλαιπωρία που προκύπτει κάθε φορά για την κοινωνία, δεν σας ενοχλεί (διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος, απεργίες στα μέσα συγκοινωνιών, κλειστά τελωνεία, δεμένα καράβια, κλειστά σχολεία κλπ);

Διαβάστε περισσότερα...
 
"Αφήστε το στο ταμείο" σε όλη τη χώρα!
13.10.12

Image 

Σε πανελλαδική δράση ενάντια στις υψηλές τιμές των super market καλεί η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας τις πρωτοβουλίες πολιτών όλης της χώρας.

Το επόμενο Σάββατο σε κάθε πόλη! Σε κάθε γειτονιά!

Σήμερα, Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012, στην Κατερίνη, εκτυλίχτηκαν πρωτοφανείς σκηνές σε super market γνωστής αλυσίδας, όταν δεκάδες πολίτες μπήκαν στο κατάστημα για να ψωνίσουν και φτάνοντας στο ταμείο, ζήτησαν από τον διευθυντή να επικοινωνήσει με τα κεντρικά της επιχείρησης και να ζητήσει να του επιτρέψουν να κάνει έκπτωση στους πελάτες του.

Εκπληκτική ήταν η αντίδραση και των πελατών, οι οποίοι εκείνη τη στιγμή έκαναν τα ψώνια τους βρισκόμενοι τυχαία εντός του καταστήματος. Αυθόρμητα, ενώθηκαν με τους διαμαρτυρόμενους πολίτες για να ενισχύσουν το αίτημά τους και μπήκαν στην ουρά περιμένοντας το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης. Ο διευθυντής του καταστήματος τους εξήγησε πως δεν μπορεί να πράξει κάτι τέτοιο χωρίς την έγκριση των προϊσταμένων του. Έτσι αφού η διαπραγμάτευση απέβη άκαρπη, οι πολίτες εγκατέλειψαν τα γεμάτα καρότσια στους διαδρόμους, μπροστά στα ταμεία και αποχώρησαν από το κατάστημα ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το επόμενο Σάββατο, την ίδια ώρα στην κεντρική Πλατεία Κατερίνης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συλλαλητήριο ενάντια στις υψηλές τιμές των super market
10.10.12

Image 

Αφού αυτοί, «όλοι μαζί μπορούν» και κρατούν τις τιμές στα ύψη! Κι εμείς, «όλοι μαζί μπορούμε» να τους υποχρεώσουμε να τις μειώσουν!

Αγαπητοί συμπολίτες,

Τα ψέματα τελείωσαν! Ήρθε η ώρα να απαντήσουμε συλλογικά! Όσες και όσοι ανέχονται την παραπέρα μείωση του εισοδήματός τους, καθώς και την συνεχή υποβάθμιση της ποιότητας της ζωής των οικογενειών τους, ας καθίσουν στα σπίτια τους.  Όσοι δεν βλέπουν την πείνα του γείτονα και τον συμπολίτη τους που ψάχνει στον μόνιμα ανοιχτό κάδο απορριμμάτων της γειτονιάς τους, ας κάτσουν στο σπίτι! Το Σάββατο θα παίζει τούρκικο στην τηλεόραση!

Όσοι αισθάνονται πως βρίσκονται σε αδιέξοδο και δεν αντέχουν άλλο, όσοι αισθάνονται την ανάγκη να πουν όχι και να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον συνάνθρωπό τους, είναι οι πολίτες εκείνοι στους οποίους απευθυνόμαστε.  

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στο στόχαστρο των πολιτών τα Super Market.
04.10.12

Image

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ετοιμάζει «χτυπήματα» διαρκείας με τη γνωστή δράση «Αφήστε το στο ταμείο».

Αγαπητοί συμπολίτες,

Σήμερα στην Ελλάδα υπάρχουν 450.000 οικογένειες που δεν έχουν αύριο. Δεν έχουν ούτε έναν εργαζόμενο και ζουν από επιδόματα και φιλανθρωπικές ενέργειες. Αποτέλεσμα αυτής της τραγικής κατάστασης είναι να μην μπορεί μια οικογένεια που βρίσκεται σε αυτή τη θέση να καλύψει ούτε τις βασικές ανάγκες της. Τα μέλη της, ειδικά τα παιδιά, αντιμετωπίζουν συνθήκες φτώχειας και ζουν στα όρια της εξαθλίωσης.

Και όμως, οι τιμές των Super Market παραμένουν στα ύψη! Η χώρα μας είναι πρωταθλήτρια στην ακρίβεια!

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αφήστε τα στο ταμείο: 10 Ιουλίου στις 10:00
30.06.10

Image 

Νέα Πανελλαδική κινητοποίηση το Σάββατο 10 Ιουλίου 2010 στις 10:00 σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας! Οργανώστε το στην πόλη σας !

Συνεννοηθείτε με τους φίλους σας και στείλτε μήνυμα στον "ΤΟΠΟ ΜΟΥ" Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε αναφέροντας την πόλη και το ακριβές σημείο συνάντησης της δικής σας δράσης. Τα στοιχεία θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ομάδας μας για να γίνουν ευρύτερα γνωστά.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ! ΜΑΖΙΚΑ!

Δείτε εδώ το βίντεο της «Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας» πριν 2 εβδομάδες  σε κεντρικό σούπερ μάρκετ της Κατερίνης.

Αντιδρούμε στις μαζικές αυξήσεις των τιμών!

Προωθήστε αυτό το μήνυμα και λάβετε μέρος ενεργά στην πανελλαδική κινητοποίηση. Είναι υπόθεση όλων μας!

Γίνε μέλος της ομάδας στο Facebook

 
Πρωτοφανείς σκηνές σε κεντρικό Super Market της Κατερίνης
12.06.10

Image

Κατερίνη, 11. Ιουνίου 2010

Μεγάλη συμμετοχή πολιτών στο κάλεσμα Πανελλαδικής διαμαρτυρίας για τις υψηλές τιμές των Super Market.

Πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίχτηκαν σήμερα σε κεντρικό Super Market της Κατερίνης, όταν 50 περίπου πολίτες, φτάνοντας με τα ψώνια τους στο ταμείο, σύσσωμοι, ζήτησαν έκπτωση 15%. Η διεύθυνση του καταστήματος αρνήθηκε να ικανοποιήσει το αίτημα των πολιτών, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν σκηνές έντασης. Οι πολίτες έφυγαν αφήνοντας πίσω τους ένα βουνό από καλάθια γεμάτα τρόφιμα και ψώνισαν από συνοικιακό κατάστημα που τους έκανε σε πρώτη φάση ομαδική έκπτωση 5%.

Έκπληκτο το προσωπικό του καταστήματος τροφίμων, γνωστής αλυσίδας, είδε ξαφνικά μια μεγάλη ομάδα πολιτών να στέκεται μπροστά τα ταμεία και να αρνείται να πληρώσει την αναγραφόμενη τιμή των προϊόντων και να ζητά έκπτωση 15% επί του συνολικού ποσού.

Αποφασισμένοι πολίτες, συνταξιούχοι, εκπαιδευτικοί, φοιτητές, ελεύθεροι επαγγελματίες, μαθητές, ζήτησαν από τον διευθυντή να επικοινωνήσει με τα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης, να αναφέρει το περιστατικό και να ζητήσει την ικανοποίηση του αιτήματός τους.

Image

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πανελλαδική διαμαρτυρία για την ακρίβεια
09.06.10

Image 

Οργανώστε το στην πόλη σας!  ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ!

Αφήστε το στο ταμείο! ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας:

 • Αθήνα-Παγκράτι: Στη συμβολή Σπύρου Μερκούρη και Αρχελάου στο Παγκράτι
 • Αθήνα-Κερατσίνι: Γωνία Π. Τσαλδάρη και Γ. Λαμπράκη
 • Θεσσαλονίκη: Ναυαρίνου και Σβώλου γωνία
 • Κατερίνη: Στο εκκλησάκι, μπροστά στα ΚΤΕΛ Κατερίνης
 • Κιάτο: Μπροστά στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου
 • Μυτιλήνη: Στο super market Βερόπουλος στην προκυμαία.
 • Άνοιξη Αττικής: Στην εθνική οδό στο super market Βασιλόπουλος
 • Αρτέμιδα (Λούτσα) Αττικής: Στη 2η στάση προς Βραυρώνα, στο super market Βερόπουλος

Αφήστε το στο ταμείο! Οργανώστε το στην πόλη σας ! Συνεννοηθείτε με τους φίλους σας, ορίστε το σημείο συνάντησης και ενημερώστε μας για να το κάνουμε ευρύτερα γνωστό!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το επόμενο «χτύπημα» σε ώρα αιχμής, ημέρα Σάββατο
26.05.10

Image

Δεκαπέντε λεπτά ήταν αρκετά για να πλημυρίσει άλλο ένα μεγάλο super market γνωστής αλυσίδας στην Κατερίνη από γεμάτα με προϊόντα, εγκαταλελειμμένα καροτσάκια, τα οποία άφηναν οι διαμαρτυρόμενοι πελάτες και έφευγαν, λέγοντας πως δεν μπορούν να τα πληρώσουν επειδή είναι πανάκριβα

Χθες, Τετάρτη 26.05.2010, στις 18:30, για άλλη μια φορά, 30 περίπου μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας «χτύπησαν» ένα ακόμη κατάστημα τροφίμων στην Κατερίνη με τη γνωστή πλέον δράση-διαμαρτυρία «Αφήστε το στο ταμείο». Συγκεντρώθηκαν μπροστά στο κατάστημα και μπήκαν μέσα κανονικά, όπως όλοι οι πελάτες. Γέμισαν τα καροτσάκια τους με τρόφιμα και ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις παράλογες αυξήσεις των τιμών, ειδικά στα προϊόντα πρώτης ανάγκης, τα «άφησαν στο ταμείο».

Διαβάστε περισσότερα...
 
Νέα διαμαρτυρία για τις τιμές των Super Market
24.05.10

«Αφήστε το στο ταμείο!»

Νέα διαμαρτυρία στην Κατερίνη, την Τετάρτη 26 Μαΐου 2010, στις 18:30 μπροστά στο κτίριο της Νομαρχίας. Την Τετάρτη θα είμαστε περισσότεροι! Αντιδρούμε, γιατί δεν περιμένουμε από κανέναν!

Φίλες και φίλοι, αντιδράστε! Οργανωθείτε! Γιατί, σ’ εμάς, τους απλούς πολίτες, κανείς δεν πρόκειται να χαρίσει κάτι. Γεμίστε τα καρότσια σας με ότι …τραβάει η ψυχή σας και εγκαταλείψτε τα μέσα στα Super Market!

Image 

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο χώρος μπροστά στα ταμεία γνωστής γερμανικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην Κατερίνη, φράκαρε από δεκάδες «ορφανά» καρότσια, γεμάτα με προϊόντα. Οι ταμίες και οι υπεύθυνοι του καταστήματος κοιτούσαν έκπληκτοι τους 35 και πλέον πελάτες να τα παρατούν εκεί και να αποχωρούν ομαδικά, δηλώνοντας πως δεν έχουν τα χρήματα για να πληρώσουν αυτά που ήθελαν να αγοράσουν.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αφήστε το στο ταμείο!
17.05.10

Image 

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

Πολίτες από την Κατερίνη κάνουν την αρχή «χτυπώντας»
τα Super Market με μια απλή ιδέα

Αγαπητοί συμπολίτες,

Φανταστείτε πως μπαίνετε σε ένα κατάστημα ενδυμάτων και μετά από 2 ώρες πρόβας, αποφασίζετε να μην αγοράσετε κανένα από τα 8 πουκάμισα που δοκιμάσατε.

Με αυτή τη λογική λοιπόν, μπείτε σε ένα Super Market και…

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το δικό μας σχόλιο
11.02.09

Το δικό μας, λακωνικό σχόλιο για την απάντηση του υφυπουργού ανάπτυξης, σχετικά με την ερώτηση που έθεσε η ομάδα μας για την διαμόρφωση της τιμής φρέσκου γάλακτος στην Ελλάδα!

Τι κάνεις Γιάννη? Κουκιά σπέρνω!

 
Απάντηση του υπουργού σχετικά με τη διαμόρφωση της τιμής γάλακτος
11.02.09

Χθές, Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009, η Ομάδα μας παρέλαβε την απάντηση του Υπουργείου Ανάπτυξης σχετικά με την διαμόρφωση της τιμής γάλακτος στην Ελλάδα.

Σχετ:  Ερώτηση 12364/13-1-2009

Απαντώντας στην παραπάνω ερώτηση που κατέθεσε στη βουλή των Ελλήνων ο βουλευτής κ. Κ.Κουκοδήμος, με θέμα «Διαμόρφωση τιμής γάλακτος» σας γνωστοποιούμε τα ακόλουθα:

Από το 1992 και μετά, δυνάμει της Α.Δ. 16/92, οι τιμές πώλησης στο σύνολο σχεδόν των τροφίμων και ποτών συμπεριλαμβανομένων και των πάσης φύσεως κτηνοτροφικών προϊόντων, όπως είναι το γάλα, διαμορφώνονται ελεύθερα, με βάση την προσφορά και τη ζήτηση και τους κανόνες του υγιούς ανταγωνισμού, σε όλα τα στάδια εμπορίας τους (βιομηχανία, βιοτεχνία, εισαγωγέας, χονδρέμπορος, λιανοπωλητής).

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κατατέθηκε η ερώτηση για την τιμή φρέσκου γάλακτος στη Βουλή
14.01.09

Image

Πριν λίγες μέρες η Ομάδα Εθελοντικής Δράσης Νομού Πιερίας ανακοίνωσε την έναρξη της δραστηριότητας "Αφήστε το στα ταμείο" και κάλεσε όλους τους πολίτες να διαμαρτυρηθούν για την απαράδεκτα υψηλή τιμή φρέσκου γάλακτος, που ισχύει στην Ελλάδα. Σήμερα η κίνηση των πολιτών της Κατερίνης είναι γνωστή σε ολόκληρη την Ελλάδα και στηρίζεται έμπρακτα από χιλιάδες καταναλωτές, από οργανώσεις και ομάδες του διαδικτύου.

Ενα από τα βασικά αιτήματα της δραστηριότητας/διαμαρτυρίας ήταν να τεθούν στη διάθεση του Ελληνα καταναλωτή επίσημα στοιχεία των ελληνικών αρχών, βάση των οποίων να τεκμηριώνεται η διαμόρφωση της τιμής φρέσκου γάλακτος στη χώρα μας. Για το λόγο αυτό, ήδη από την 1. Ιανουαρίου 2009 ζητήσαμε από τους 4 βουλευτές του νομού μας να καταθέσουν από κοινού σχετική ερώτηση στη Βουλή. Σήμερα, πληροφορηθήκαμε ότι η ερώτηση βρίσκεται ήδη στα χέρια του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Χατζηδάκη.

Η Ομάδα Εθελοντικής Δράσης Νομού Πιερίας χαιρετίζει την πρωτοβουλία του βουλευτή κ. Κ. Κουκοδήμου για την ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή την 13. Ιανουαρίου 2009 σχετικά με την διαμόρφωση της τιμής φρέσκου γάλακτος στην Ελλάδα.

Επίσης χαιρετίζουμε την κίνηση της τοπικής γαλακτοβιομηχανίας να μειώσει την τιμή του προϊόντος κάτω από το ένα Ευρώ. Η ομάδα μας δηλώνει, ότι θα στηρίξει έμπρακτα ντόπιες παραγωγικές μονάδες και κάθε είδους παρόμοια λογική, από την οποία θα απορρέει το όφελος του καταναλωτή και η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Η ομάδα μας αναμένει με μεγάλο ενδιαφέρον και αγωνία την απάντηση του Υπουργού Ανάπτυξης αλλά και την εξέλιξη της τιμής του προϊόντος στη αγορά.

Image

Μέχρι τότε, εμείς συνεχίζουμε να αφήνουμε το ακριβό γάλα στο ταμείο.

Η ερώτηση, όπως κατατέθηκε από τον βουλευτή Πιερίας στη Βουλή των Ελλήνων:

Θέμα: Διαμόρφωση τιμής γάλακτος

Κύριε Υπουργέ,

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το ακριβό το αφήνουμε στο ταμείο!
09.01.09

Image 

Προτιμούμε ντόπιο και φτηνό γάλα. Το ακριβό το αφήνουμε στο ταμείο!

Πριν λίγες μέρες η Ομάδα Εθελοντικής Δράσης Ν. Πιερίας ξεκίνησε μια πρωτοβουλία διαμαρτυρίας για την υπερβολικά υψηλή τιμή φρέσκου γάλακτος στην Ελλάδα. Η πρωτοβουλία „Αφήστε το στο ταμείο“, μόλις μία εβδομάδα μετά την έναρξή της, φαίνεται να καρποφορεί προς όφελος των καταναλωτών.

Η παραπάνω αφίσσα (τροποποιημένη από την ομάδα μας) βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες αναρτημένη στην είσοδο μεγάλου Super Market της πόλης μας. Τοπική γαλακτοβιομηχανία μειώνει δραστικά την τιμή φρέσκου γάλακτος στο συγκεκριμένο κατάστημα στα 0,99 € και δίνει 0,25 € κουπόνι στον καταναλωτή.

Η Ομάδα Εθελοντικής Δράσης Ν. Πιερίας θεωρεί πως ίσως να πρόκειται για σύμπτωση, η απόφαση της επιχείρησης να μειώσει την τιμή φρέσκου γάλακτος, λίγες μόλις ημέρες μετά την ανακοίνωση της δραστηριότητας/διαμαρτυρίας. Σε κάθε περίπτωση όμως η ομάδα χαιρετίζει την απόφαση της επιχείρησης και προτείνει στους καταναλωτές να συνεχίσουν να αφήνουν το ακριβό γάλα στο ταμείο.

Ομάδα Εθελοντικής Δράσης Ν. Πιερίας

 
Αφήστε το στο ταμείο!
28.12.08

Η δραστηριότητα της Ομάδας Εθελοντικής Δράσης Νομού Πιερίας "Αφήστε το στο ταμείο!" ανακοινώθηκε την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009 σε ομάδα δημοσιογράφων του νομού Πιερίας στην πόλη της Κατερίνης.

Καλούμε από σήμερα όλους τους καταναλωτές να διαμαρτηρηθούν για την εξωφρενικά υψηλή τιμή φρέσκου γάλακτος στην Ελλάδα και να συμμετέχουν έμπρακτα στην δραστηριότητα/διαμαρτηρία της ομάδας μας.

Image

Διαβάστε περισσότερα...
 
Υποστηρικτές της πρωτοβουλίας
05.01.09

Την πρωτοβουλία-διαμαρτηρία για την υψηλή τιμή φρέσκου γάλακτος στην Ελλάδα "Αφήστε το στο ταμείο" στηρίζουν οι παρακάτω φορείς, σύλλογοι, επιχειρήσεις και υπηρεσίες (ταξινόμηση χρονολογικά):

 1. ΔΙΟΝ Τηλεόραση
 2. PIERIA NEWS
 3. ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Καθημερινή εφημερίδα Ν. Πιερίας
 4. EPTANEWS
 5. ΤΣΙΑΛΟΣ ΑΕ - Συστήματα στέγης
 6. ΦΩΤΟΚΥΤΤΑΡΟ - Ψηφιακές εκτυπώσεις
 7. NORMA - TELECOM - Συστήματα τηλεπικοινωνιών (Θεσσαλονίκη)
 8. ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ - Καθημερινή πολιτική, οικονομική
  και αθλητική εφημερίδα του Ν. Πιερίας
 9. ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ - Καθημερινή ανεξάρτητη εφημερίδα Ν. Πιερίας
 10. EUROPE ONE Tηλεόραση (Θεσσαλονίκη)
 11. ΧΩΡΟΣ - ΧΡΩΜΑ (Αθήνα)
 
Το λογότυπο της δραστηριότητας
05.01.09

Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα για να κατεβάσετε το λογότυπο της δραστηριότητας σε μορφή PDF (Vector image).

Image

 
Ενημερωτικό φυλλάδιο
05.01.09

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το ενημερωτικό φυλλάδιο
της δραστηριότητας (μέγεθος Α3 σε δύο στήλες για κοπή στη μέση)

Image 

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Αγαπητoί φίλοι

Ένιωσα υποχρεωμένος να επικοινωνήσω μαζί σας, ώστε να χαιρετίσω τη πρωτοβουλία σας και να εκφράσω την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη  μου στην ομάδα και τις μελλοντικές της δράσεις.

Σας γράφω από το Άμστερνταμ, όπου κατοικώ το τελευταίο χρόνο.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οτιδήποτε νομίζετε ότι μπορώ να βοηθήσω.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Τ. Περικλής

 
Studentsdesign