Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Ο αγώνας της Πιερίας
ΤΕΡΜΑ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ “ΑΙΓΑΙΟΝ Α.Ε.”
10.01.10

O ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας για την επαναλειτουργία των διοδίων

Image 

Με έκπληξη πληροφορούμαστε την επαναλειτουργία των διοδίων της Λεπτοκαρυάς και την “πρώτη” αυτών του Αιγινίου. Μόνο πρόκληση μπορεί να θεωρηθεί η κίνηση αυτή όταν ακόμη δεν έχει κάτσει η σκόνη των κατολισθήσεων στα Τέμπη και με βαρύτατη ευθύνη της εταιρείας, διότι, λόγω του εντονότατου ανάγλυφου της περιοχής και του σοβαρού κινδύνου να κοπεί η Ελλάδα στα δύο, όπως και συνέβη, καθώς πρόκειται για τον βασικό εθνικό οδικό άξονα, δεν εφάρμοσε "ειδική μελέτη οδικής ασφάλειας", τη σύνταξη της οποίας προέβλεπε η σύμβαση παραχώρησης (Παρατηρητήριο Οδικής Ασφάλειας του ΤΕΕ).

Διαβάστε περισσότερα...
 
Διόδια, Τέμπη και πληροφόρηση
10.01.10

του Μανώλη Παπά, Δικηγόρου
Μέλος και Νομικός Σύμβουλος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας

Image 

Είναι βέβαιο ότι εξίσου σημαντική με την αντίδραση των πολιτών απέναντι σε άδικες ενέργειες της εξουσίας είναι η πληροφόρηση που πρέπει να έχουν για τις συνέπειες των αντιδράσεων.

Με αφορμή τις τελευταίες κινητοποιήσεις για το θέμα των διοδίων στην Πιερία, είναι απαραίτητο να διευκρινισθούν τα παρακάτω:

Από τους Ν. 3605/2007(ΦΕΚ Α΄ 190) και Ν. 3535/2007 (ΦΕΚ Α’ 41) προβλέπεται ότι η διέλευση οχήματος χωρίς την καταβολή διοδίου αποδεικνύεται από ευκρινή φωτογραφία του αριθμού κυκλοφορίας του οχήματος με επισημείωση του χρόνου διέλευσης και βεβαίωση της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών για τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του οχήματος. Ο υπόχρεος δικαιούται να καταβάλει το οφειλόμενο τέλος, χωρίς άλλη επιβάρυνση, εντός προθεσμίας δεκαπέντε ημερών μετά από προηγούμενη ειδοποίηση της Εταιρίας. Μετά την παρέλευση δεκαπέντε ημερών η Εταιρία μπορεί να ζητήσει με διαταγής πληρωμής την καταβολή του 20πλάσιου του αντιτίμου σαν ΑΣΤΙΚΗ ποινή.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σήμερα η Πιερία δίνει τη δική της απάντηση!
10.01.10

Image 

Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ καλεί τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους της να στηρίξουν με την ενεργή συμμετοχή τους τον αγώνα της Πιερίας. 

Σήμερα το βράδυ δεν θα δούμε τα γεγονότα από την τηλεόραση, επειδή θα είμαστε εκεί: Στο  σταθμό διοδίων του Αιγινίου.

Χθες, στο Δημαρχείο της Μεθώνης Πιερίας, στο Μακρύγιαλο, η Επιτροπή Αγώνα κατά των διοδίων αποφάσισε ομόφωνα την επί αορίστου χρόνου κατάληψη του νέου σταθμού στο Αιγίνιο.

Η Επιτροπή, με τη στήριξη της Νομαρχίας, όλων των Δήμων και των φορέων του Νομού Πιερίας, καλεί τους πολίτες να συγκεντρωθούν αύριο, Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010, στις 21:00 με τα οχήματά τους στη γέφυρα του Αιγινίου από όπου θα ξεκινήσει το κομβόι διαμαρτυρίας με στόχο το σταθμό διοδίων.

Σύσσωμοι οι εκπρόσωποι των φορέων της τοπικής κοινωνίας αποφάσισαν να κατεβάσουν μεγάλα οχήματα, τα οποία θα τοποθετήσουν από αύριο και για αόριστο χρόνο στις εισόδους του σταθμού, με στόχο να εμποδίσουν τη λειτουργία του.

Η κινητοποίηση διαρκείας που θα ξεκινήσει σε λίγες ώρες δεν θα γίνει αιτία διακοπής της συγκοινωνίας, αφού τα οχήματα θα μπορούν να διέρχονται κανονικά από μία λωρίδα, προς κάθε κατεύθυνση, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή.

 

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Ηλίας Τσιτλακίδης (Μέλος της ΣΕΑ)
Αγαπητοί φίλοι,η Επιτροπή Αγώνα κατά των Διοδίων Αιγινίου στη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε τα εξής:Αύριο Κυριακή 10-1-2010 καλούμε τους πολίτες να συμμετέχουν στην Παμπιερική κινητοποίηση στα διόδια του Αιγινίου.Θα βρεθούμε στις 21.00 στη γέφυρα του Αιγινίου και θα κατευθυνθούμε στα διόδια όπου θα τα κρατήσουμε "α...νοιχτά" πριν τα μεσάνυχτα που φιλοδοξούν να τα λειτουργήσουν και θα παραμείνουμε για ΟΣΟ χρόνο χρειαστεί!!Να είστε όλοι εκεί !!!

Στη σύσκεψη αποφασίστηκαν επίσης τα εξής:

 • Προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για ακύρωση των όρων της σύμβασης που μας επηρεάζουν αρνητικά
 • Συνάντηση με τους αρμόδιους Υπουργούς αλλά και τον Πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου
 • Συνέχιση των δράσεων μαζί με την Εθελοντική ομάδα δράσης Πιερίας για περαιτέρω ευαισθητοποίηση κ...αι ενημέρωση του κόσμου.

Για περισσότερα θα υπάρξουν και άλλες ανακοινώσεις

 

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ

Χρήστος Πρασκίδης (Μέλος της ΕΟΔνΠ)
Πιστεύω πως έπρεπε να αποφασιστεί και στήριξη ομαδικών αγωγών πιεριέων και φορέων της Πιερίας με διεκδίκηση αποζημιώσεων κατά της "αυτοκινητόδρομος Αιγαίου" για την μεγάλη ζημιά που υπεστήκανε απο τις κατολισθήσεις στα Τέμπη (ή τέλος πάντων "κατά παντός υπευθύνου" για τη ζημιά). Να πιέσουμε για αντικειμενική πραγματογνωμοσύνη γιατί τα χρήματα που διακυβεύονται είναι πολλά και μπορούν να θάψουν μη βολικές εκτιμήσεις. Νομίζω πως τελικά παραείμαστε ευγενικοί με τους κυρίους αυτούς και πρέπει να περάσουμε στην επίθεση.

Μετά τον πρώτο αιφνιδιασμό που υπέστη η εταιρεία από την κατολίσθηση και τις ευθύνες της, αποφάσισε να "μαζευτεί" λίγο και να σταματήσει τη λειτουργία των διοδίων. Στη συνέχεια όμως νομίζω, πιο ψύχραιμες σκέψεις εντόπισαν ότι αυτή η στάση τους υποκρύπτει και αποδοχή της ευθύνης τους και έτσι αποφάσισαν να αλλάξουν "ρότα", να ξαναλειτουργήσουν τα διόδια που δικαιούνται να εισπράττουν με βάσει τη σύμβαση παραχώρησης και να κάνουν ότι δε φταίνε σε τίποτα. Έτσι βγήκαν μια μέρα και είπαν τι εμείς δε φταίμε και την επομένη ανοίγουν τα διόδια. Εμείς, από την άλλη, όσο δεν τους κάνουμε αγωγές για οικονομική ζημία που υπεστήκαμε ως Πιεριείς επαγγελματίες, είναι σαν να αποδεχόμαστε ότι πράγματι δε φταίνε. Επίσης, μετά από κάποια αγωγή, νομιμοποιούμαστε, νομίζω, να παρακολουθήσουμε στενότερα τις διαδικασίες πραγματογνωμοσύνης, ή και να ορίσουμε δικό μας πραγματογνώμονα, κάτι που θα δυσκολέψει το "κουκούλωμα". 

Ηλίας Τσολακίδης (Μέλος της ΕΟΔνΠ)
Σήμερα, στις 9 το βράδυ όλοι στη γέφυρα του Αιγινίου.
Μετά το Facebook, το "quick clicking" στα κοινωνικά δίκτυα, όπου συμμετέχουμε ηλεκτρονικά και διαμαρτυρόμαστε, έφτασε πλέον η στιγμή που πρέπει να ακουστεί και ΚΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ μας φωνή! Αν κλαίγαμε, όταν ήμασταν μικρά παιδιά, μέσα από το facebook, ακόμη και η ίδια η μάνα μας θα μας άφηνε πεινασμένους. Η Επιτροπή Αγώνα κατά των διοδίων του Αιγινίου χρειάζεται ΑΠΟΨΕ τη στήριξή μας. Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί! 

Έχω μια κρυφή ελπίδα, πως την τελευταία στιγμή η κυβέρνηση θα επιβάλει στην «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» την εκ νέου αναστολή λειτουργίας των διοδίων. Αν πράγματι αύριο Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2010, 00:00 η εταιρία επιχειρήσει να ανοίξει τα διόδια, η πολιτική στη χώρα μας θα έχει υποστεί έναν πρωτοφανή εξευτελισμό. Ο δε «Κοινωνικός Χάρτης» της κυβέρνησης και το «Κράτος Δικαίου» θα βρίσκονται τσαλακωμένοι στο καλάθι απορριμμάτων της …Μπομπολίνας. 

 

 

 
Σήμερα, μας έδειξαν και το πρόσωπό τους!
08.01.10

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε μόνο τις προθέσεις τους.
Σήμερα, μας έδειξαν και το πρόσωπό τους!

Image

Κατερίνη, 8 Ιανουαρίου 2010

Η «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε» ανακοίνωσε την επαναλειτουργία των διοδίων, η οποία είχε διακοπεί λόγω των κατολισθήσεων στα Τέμπη.
Σύμφωνα με το σημερινό δελτίο τύπου της εταιρίας, από την επόμενη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2009, θα επαναλειτουργήσουν τα διόδια της Λεπτοκαρυάς, όπως επίσης θα γίνει και η έναρξη λειτουργίας του νέου σταθμού διοδίων στο Αιγίνιο.

Η Ομάδα Εθελοντικής Δράσης καλεί, αύριο Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2009, ώρα 11:00,  τα μέλη, τους φίλους της και όλους του πολίτες της Πιερίας, στην Κεντρική Πλατεία της Κατερίνης,  για να λάβουν μέρος στην προγραμματισμένη εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της κατασκευής των διοδίων του Αιγινίου.

Η Πιερία κατεβαίνει στο δρόμο.
Ο τόπος μας δεν θα γίνει βορά τους!

Image 

 
ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
03.01.10

Image

Τι πρέπει να γνωρίζουμε:

Η πρώτη Πανελλήνια συγκέντρωση της Πανελλαδικής Συντονιστικής "Επιτροπών Αγώνα" Ενάντια στα Διόδια  πραγματοποιήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2009 στο Βόλο, σε αίθουσα του κτιρίου Παπαστράτου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Στη σύσκεψη συμμετείχαν τα συντονιστικά όργανα της Πάτρας, της Βορείου Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Τραγάνας, της Πιερίας ,του Βόλου, του Αγρινίου,  της  Άρτας,  Μέλη των επιτροπών "ΑΚΡΙΒΕΙΑ STOP" από ΟΛΗ την ΕΛΛΑΔΑ καθώς και εργαζόμενoι stage. Η επιτροπή, μεταξύ άλλων, αποφάσισε να ενημερώσει τους πολίτες της χώρας με ειδικά κείμενα που αφορούν στη νομική προσέγγιση του θέματος αλλά και στον τρόπο άρνησης πληρωμής στο σταθμό διοδίων.

Σύμφωνα με την Πανελλαδική Συντονιστική "Επιτροπών Αγώνα" Ενάντια στα Διόδια  πρέπει να γνωρίζουμε τα παρακάτω:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι Πιεριείς κατεβαίνουν στο δρόμο!
03.01.10

Πανελλαδικό κίνημα κατά των διοδίων - Οι Πιεριείς κατεβαίνουν στο δρόμο!

Μαραθώνιος ενημέρωσης των πολιτών από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας και την Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα κατά των διοδίων του Αιγινίου στην Κεντρική Πλατεία της Κατερίνης

Image

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2010, στις 11:00 το πρωί, μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα κατά των διοδίων του Αιγινίου και της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, συναντήθηκαν στην Κεντρική Πλατεία της πόλης της Κατερίνης και μοίρασαν στους οδηγούς των διερχόμενων αυτοκινήτων 3.500 κάρτες με το σήμα της δράσης «Δεν πληρώνουμε». Πενήντα περίπου μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας,  ντυμένα με πολύχρωμα μπλουζάκια και τις κάρτες στο χέρι, ξεχύθηκαν στην Πλατεία Κατερίνης και στον κεντρικό πεζόδρομο, προτρέποντας τους συμπολίτες μας να τοποθετήσουν μόνιμα  το σήμα «Δεν πληρώνουμε» στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου τους, στη βιτρίνα του καταστήματος, πάνω στο γραφείο, στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ποδαρικό από την Πιερία
01.01.10

Image 

Η οικονομική κρίση, η «θηλιά» των σταθμών διοδίων και το πρόσφατο κλείσιμο των Τεμπών από τις κατολισθήσεις, έχουν φέρει τους κατοίκους της Πιερίας σε απόγνωση.

Ο νομός βρίσκεται σε πραγματική απομόνωση και ειδικά τα χωριά της Νότιας Πιερίας, βιώνουν έναν πραγματικό εφιάλτη: Ακυρώσεις κρατήσεων έως και 75%, πτώση του τζίρου έως και 80%, ανεργία, χρέη, κλείσιμο επιχειρήσεων  και βαθύ σκοτάδι στο βάθος του τούνελ των Τεμπών, το οποίο δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί πριν το 2012.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!
17.12.09

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 11:00
η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας συμμετέχει  στην Πανελλαδική διαμαρτυρία εναντίον των διοδίων στο σταθμό της Λεπτοκαρυάς.

Εκτύπωσε τώρα το σήμα και τοποθέτησέ το στο αυτοκίνητό σου

Για να το κατεβάσεις κάνε κλικ εδώ

Image 

Αγαπητοί συμπολίτες,

Διαδώστε την ενέργεια αυτή σε όλους τους κατοίκους και εργαζόμενους της Πιερίας.  Διαδώστε την σε φίλους, γνωστούς και ταξιδιώτες.

Μόνο η ενέργεια αυτή, η άρνηση των πολιτών μπορεί να καταργήσει οριστικά τα διόδια. Η εταιρία φοβούμενη, μερικές φορές κάνει προσπάθειες για εκφοβισμό των διερχόμενων οδηγών που δεν πληρώνουν, οι οποίες όμως είναι αναποτελεσματικές, καθώς το κύμα αντιδράσεων αυξάνεται.

Συνεχίζοντας δυναμικά τον αγώνα μας:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δικαιούμαστε ελεύθερη και ασφαλή μετακίνηση!
30.12.09

Βάζουμε τώρα την κάρτα «ελεύθερης διέλευσης»  στο αυτοκίνητό μας και «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ»

Κατεβάστε το σήμα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ" κάνοντας κλικ εδώ και τοποθετήστε το σε εμφανές σημείο του αυτοκινήτου σας.

Image 

Αγαπητοί συμπολίτες, μέλη και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ "ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ" και η Εθελοντική Ομάδα Δράση Ν. Πιερίας καλούν όλους του Πιεριείς το Σάββατο  2 Ιανουαρίου 2010, στις 11:00 το μεσημέρι να παραβρεθούν στην κεντρική Πλατεία της Κατερίνης και να συμμετέχουν στη διανομή 5.000 εντύπων στους οδηγούς διερχομένων αυτοκινήτων με το σήμα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ».

Στόχος της δράσης είναι να πεισθούν οι οδηγοί των οχημάτων της Πιερίας, και όχι μόνο, να τοποθετήσουν μόνιμα την κάρτα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ» σε εμφανές σημείο του αυτοκινήτου τους και από εδώ και εμπρός να την επιδεικνύουν, κάθε φορά που θα διέρχονται από τους σταθμούς διοδίων, αρνούμενοι να πληρώσουν.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δύο άρθρα και μία έκθεση για τα διόδια
30.04.09


Image

Η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων κατά της κατασκευής διοδίων στο Αιγίνιο φέρνει και πάλι το θέμα των διοδίων στην επικαιρότητα.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας διεξήγαγε μια έρευνα σχετικά το χρηματοοικονομικό μέσο σύμπραξης δημοσίου και ιδιωτικού τομέα Public Private Partnership (PPP) και το μέλλον των κοινοπραξιών αυτού του είδους ανά τον κόσμο.

Τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας, κατά την άποψή μας άκρως επίκαιρα και ενδιαφέροντα, τα διαθέτουμε στην τοπική κοινωνία των πολιτών της Πιερίας, με την ελπίδα να φανολυν χρήσιμα .

 
Κι αν χρεοκοπήσει η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ;
30.04.09

Image

Πριιν λίγες μέρες μια είδηση βόμβα έκανε τον γύρο της Γερμανίας και έσκασε στα χέρια του Υπουργού Μεταφορών Wolfgang Tiefensee: Πιλοτικά έργα αυτοκινητοδρόμων απειλούνται με χρεοκοπία!

του Ηλία Τσολακίδη
Μέλος Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 
Τρία ερωτήματα
30.04.09

Image

προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και !ημοσίων Έργων σχετικά με την ανάθεση έργου στην Aegean Motorway A.E.

του Κωνσταντίνου  Δεληγιάννη
Μέλος Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Πιερίας

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 
Κάλεσμα για συγκέντρωση στα δικαστήρια
28.04.09

Image 

Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας,

η ομάδα μας  καλεί όλα τα μέλη της να παρευρεθούν την επόμενη Πέμπτη 30 Απριλίου, στις 10:30 στο Δικαστικό μέγαρο Κατερίνης όπου θα εκδικαστεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για το σταμάτημα των Διοδίων Αιγινίου. Η υπόθεση των διοδίων αφορά όλους μας. Εμάς, τα παιδιά μας, το μέλλον και την ανάπτυξη αυτού του τόπου.

Παραθέτουμε την πρόσκληση της Επιτροπής Αγώνα Αιγινίου:

ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΑΓΩΝΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΙΓΙΝΙΟΥ
ΑΙΓΙΝΙΟ  60300
email: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Κάλεσμα για συγκέντρωση στα δικαστήρια την Πέμπτη 30-04-09 στις 10:30π.μ.

Η Επιτροπή Αγώνα κατά των διοδίων Αιγινίου, συνεδρίασε στις 27-4-09 με την συμμετοχή των Δημάρχων Μεθώνης, Πύδνας και Κορινού  και κατέληξε στην εξής ανακοίνωση:

Την Πέμπτη 30-04-09 στις 10:30 π.μ. στο Δικαστικό μέγαρο Κατερίνης θα εκδικαστεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για το σταμάτημα των Διοδίων Αιγινίου, η οποία είχε αναβληθεί μετά από αίτηση της πλευράς του Δημοσίου και της παραχωρησιούχου εταιρείας.  Καλείται ο λαός της Πιερίας σε Συγκέντρωση την ώρα αυτή και παρακολούθηση της διαδικασίας μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, με ειρηνικό τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Aπαιτούμε άμεσα εξηγήσεις!
09.03.09
Η επιστολή που παρέδωσαν οι εθελοντικές ομάδες
στη διεύθυσνη της εταιρείας "Αυτοκινητόδρομος Αιγαίο ΑΕ"

ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΔΙΟΔΙΩΝ
ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ! – Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Image

Προς κάθε λογικά σκεπτόμενο και σοβαρό άνθρωπο (επιχειρηματία, πολιτικό, εργαζόμενο, ψηφοφόρο και απλό πολίτη):

Φανταστείτε ξενοδόχο να χρεώνει απαράδεκτα, παλιά και βρώμικα δωμάτια σε τιμή ξενοδοχείου πέντε αστέρων με στόχο να μαζέψει λεφτά να φτιάξει, κάποια στιγμή, ξενοδοχείο πέντε αστέρων.

Τι λέτε, υπάρχει κάποιος που να το θεωρεί λογικό; Εσείς, θα επιλέγατε ποτέ ένα τέτοιο ξενοδοχείο; Κι αν δεν είχατε άλλη επιλογή, θα πληρώνατε ποτέ τον παράλογο λογαριασμό;

Αυτή, η σαρακατατσανέικη λογική, τουλάχιστον εδώ στην Πιερία, δεν μπορεί να γίνει κατανοητή! Γι αυτό εμείς, οι Πιεριείς, απαιτούμε άμεσα εξηγήσεις. Και μέχρι αυτές να μας δοθούν, αρνούμαστε να πληρώνουμε το δωμάτιο αχούρι στην τιμή ξενοδοχείου πέντε αστέρων.
Αυτά για σήμερα!

 • Εθελοντική Ομάδα Δράση Ν. Πιερίας
 • Επιτροπή Αγώνα κατά των διοδίων Αιγινίου
 • Ομάδα Πρωτοβουλίας για τη σωτηρία του Πέλεκα
 • Οικολογική Ομάδα Βέροιας
 • Σωματείο Εθνικών Μεταφορέων Ν. Πιερίας
 • Ομοσπονδία Φορτηγών Δημόσιας Χρήσης, Θεσσαλίας, Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας
 • Σωματείο Φορτοταξί Πιερίας
 
Την Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009, στις 15.30 στο Κάστρο του Πλαταμώνα
08.03.09

Image 

Την Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009, στις 15.30 θα μεταβούμε με τα αυτοκίνητά μας στο Κάστρο του Πλαταμώνα και θα συναντηθούμε στο χώρο στάθμευσης κάτω από αυτό. Από εκεί θα σχηματίσουμε μια αυτοκινητοπομπή και θα κατευθυνθούμε προ την Κατερίνη περνώντας από τα διόδια της Λεπτοκαρυάς ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ! Προηγουμένως στα αυτοκίνητα θα έχουμε τοποθετήσει έγχρωμα μπαλόνια προς αναγνώριση της ομάδας από τα άλλα αυτοκίνητα. 

Μια πρωτοβουλία της
Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας
με την ενεργό συμμετοχή των παρακάτω οργανώσεων και συλλόγων:

 • Επιτροπή Αγώνα κατά των διοδίων Αιγινίου
 • Ομάδα Πρωτοβουλίας για τη σωτηρία του Πέλεκα
 • Οικολογική Ομάδας Βέροιας
 • Εθνικό Σωματείο Μεταφορών Ν. Πιερίας

και τη στήριξη της ΔΙΟΝ Τηλεόρασης

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τι πρέπει να ξέρουμε
08.03.09

Τι ακριβώς κάνω όταν θέλω να μην πληρώσω?

Σταματάτε στο γκισέ των διοδίων και αναφέρουμε στον υπάλληλο πολύ ευγενικά ότι «Σαν Ευρωπαίος πολίτης αρνούμαι να πληρώσω γι’ αυτό δρόμο διόδια. Ο αριθμός κυκλοφορίας μου είναι ο τάδε. Γεια σας! Και απομακρυνόμαστε από το γκισέ! Αρνούμαστε να δώσουμε οποιοδήποτε άλλο προσωπικό στοιχειό. Αν θέλουν μπορούν να μας βρουν από τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου μας!

Image 

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 111 - 126 από 126
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη. Πράγματι έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά, και είναι τιμή μας να σας έχουμε αρωγούς στην προσπάθειά μας αυτή.

Οι "Γιατροί του Κόσμου"

 
Studentsdesign