Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Διαφημιστικές πινακίδες
Χαιρετίζουμε την απόφαση του δημάρχου κ. Κ. Κουκοδήμου να πατάξει την παράνομη διαφήμιση
26.09.19

Image

Γιατί η πόλη είναι η προέκταση του εαυτού μας...

Με μεγάλη ικανοποίηση πληροφορούμαστε την απόφαση του δημάρχου Κατερίνης κ. Κουκοδήμου να πατάξει την παράνομη διαφήμιση ζητώντας από τις  υπηρεσίες του Δήμου, την Τροχαία και την Αστυνομική Διεύθυνση να προβούν άμεσα στην αποξήλωση όλων των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων σε όλη την επικράτεια του δήμου Κατερίνης.

Δυστυχώς, παρά τις εξαγγελίες της δημοτικής αρχής και την πολιτική βούληση του δημάρχου κ. Κουκοδήμου να δείξει "μηδενική ανοχή" στην παράνομη διαφήμιση, τις τελευταίες ημέρες το κέντρο της Κατερίνης έχει κατακλυστεί από banner παντός είδους και μάλιστα σε κάποια από αυτά είναι συνδιοργανωτής και ο δήμος Κατερίνης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ανοιχτή επιστολή προς τους φορείς του Ν. Πιερίας για τις παράνομες διαφημιστικές πινακίδες
11.11.15

Προς:

  • το Επιμελητήριο Πιερίας
  • τον Εμπορικό Σύλλογο Κατερίνης
  • τον Σύλλογο Ξενοδόχων Πιερίας
  • τον Σύλλογο Ενοικιαζόμενων Δωματίων Πιερίας

Θέμα: «Αποξήλωση παράνομων υπαίθριων διαφημιστικών πινακίδων»

Κυρίες και κύριοι

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας θέλοντας να συμβάλλει και αυτή από την πλευρά της στην εξάλειψη της παράνομης υπαίθριας διαφήμισης, πριν 5 χρόνια οργάνωσε την δράση «Η επιδημία της διαφημιστικής πινακίδας» και ενημέρωσε τις αρχές για τους κινδύνους που σχετίζονται άμεσα με την οδική ασφάλεια, το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα του πολίτη.

Δυστυχώς, πέντε χρόνια μετά, δεν έχει αλλάξει το παραμικρό στην πόλη μας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κοινωνία που δεν σέβεται τους νεκρούς της, είναι νεκρή
11.11.15

Image 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων

Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ» καλεί όλα τα μέλη της, πεζούς, ποδηλάτες, μοτοσυκλετιστές, όλους όσοι ενδιαφέρονται για την ασφαλή μετακίνηση, για μια ζωή χωρίς φόβο, μια πόλη και ένα κυκλοφοριακό δίκτυο που δεν θα παράγει τον θάνατο και την αναπηρία, και πρώτα απ’ όλα  τις οικογένειες των θυμάτων και τα ίδια τα θύματα των αναρίθμητων τροχαίων εγκλημάτων, να συντονίσουν τις δράσεις τους με τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται στην πόλη μας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Να ανακοινωθούν από το Δήμο Κατερίνης τα ονόματα των εταιρειών που παρανομούσαν!
09.04.10

ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ

Image

Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας,

Όπως γνωρίζετε, στις αρχές του έτους συγκροτήθηκε μια νέα ομάδα, αυτή της «επιδημίας της διαφημιστικής πινακίδας».  Πριν 15 ημέρες περίπου, μέλη της ομάδας αυτής  προχώρησαν, συμβολικά, σε αποκαθήλωση διαφημιστικών πινακίδων και στη μεταφορά τους στο γκαράζ του δήμου Κατερίνης. Σήμερα, με μεγάλη ικανοποίηση διαβάζουμε στον τοπικό τύπο την απόφαση της δημοτικής μας αρχής να προχωρήσει άμεσα στην αποξήλωση 125, σε πρώτη φάση, παράνομων διαφημιστικών πινακίδων από διάφορα σημεία της πόλης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο πρώτος ένοχος είμαι εγώ, ο πολίτης.
08.04.10

25 Νεκροί σε τρία χρόνια

Ο Απόστολος Μολυβιάτης σκοτώνεται πάνω σε μια παράνομη διαφημιστική πινακίδα. Το δυστύχημα συμβαίνει μερικά μέτρα από το σημείο που σκοτώθηκε ένας άλλος νέος, ο γιος του Μανώλη Σταυρουλάκη, Γιάννης, με πανομοιότυπο τρόπο.

Παρακαλώ, ακούστε προσεκτικά τα λόγια του πατέρα που έχασε άδικα το παιδί του. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα ο νέος που ξαφνικά «κλείστηκε» με το αυτοκίνητό του,  θα ζούσε, αν δεν υπήρχε η θανατηφόρα διαφημιστική πινακίδα πάνω στο πεζοδρόμιο. Αύριο ίσως είναι δική μας σειρά. Του φίλου μας, του παιδιού μας. Ναι, βέβαια! Θεός φυλάξει!

 
Συγχαρητήρια Επιστολή από την κ. Φ. Πιπιλή
23.03.10
Image

Αθήνα, 23.03.2010

Διάβασα πριν κάποιες  μέρες για την αξιέπαινη πρωτοβουλία  που πήρατε να αφαιρέσετε τις διαφημιστικές πινακίδες από διάφορα σημεία στην Κατερίνη.
Ούσα εδώ και τρία χρόνια μέλος της Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας της Βουλής έχω ασχοληθεί διεξοδικά με το μεγάλο πρόβλημα των διαφημιστικών πινακίδων.  Ξέροντας λοιπόν πόσο σημαντικό είναι να λυθεί μια και καλή αυτό το θέμα, σας συγχαίρω από τα βάθη της καρδιάς μου, ως βουλευτής, ως γραμματέας εθελοντισμού και Μ.Κ.Ο. αλλά και ως πολίτης.
Φωτεινή Πιπιλή
Γραμματέας Εθελοντισμού και Μ.Κ.Ο.
 
Ανοιχτή επιστολή προς τους φορείς του Ν. Πιερίας
23.03.10

Προς:

  • το Επιμελητήριο Πιερίας
  • τον Εμπορικό Σύλλογο Κατερίνης
  • τον Σύλλογο Ξενοδόχων Πιερίας
  • τον Σύλλογο Ενοικιαζόμενων Δωματίων Πιερίας

Θέμα: «Αποξήλωση παράνομων υπαίθριων διαφημιστικών πινακίδων»

Κυρίες και κύριοι

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας θέλοντας να συμβάλλει και αυτή από την πλευρά της στην εξάλειψη της παράνομης υπαίθριας διαφήμισης, ξεκίνησε μια νέα δράση με τίτλο «Η επιδημία της διαφημιστικής πινακίδας». Η υπαίθρια διαφήμιση σχετίζεται άμεσα με την οδική ασφάλεια, το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα του πολίτη.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της τροχαίας, η παράνομη υπαίθρια διαφήμιση που έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, έχει οδηγήσει στη ραγδαία αύξηση των θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων και σε σοβαρούς τραυματισμούς λόγω απόσπασης της προσοχής των οδηγών. Περαιτέρω, με την ανεξέλεγκτη παράνομη διαφήμιση υποβαθμίστηκε το αστικό μας περιβάλλον, η οπτική ρύπανση συμβάλλει καθημερινά αρνητικά στον ψυχισμό μας, ενώ η ανοχή μας προς την αυθαιρεσία αυξήθηκε!

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ανοιχτή επιστολή προς τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη
23.03.10
Κατερίνη 23 Μαρτίου 2010

Προς τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη

Θέμα: «Αποξήλωση παράνομων υπαίθριων διαφημιστικών πινακίδων»

Image

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Είναι γεγονός πως η παράνομη υπαίθρια διαφήμιση έχει λάβει πανελλαδικά αλλά και στο νομό μας, ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Όλοι οι δήμοι της Πιερίας, ανεξαιρέτως, πλήττονται από την αυθαίρετη διαφήμιση η οποία σχετίζεται άμεσα με την οδική ασφάλεια, το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των πολιτών. Με την ανεξέλεγκτη παράνομη διαφήμιση αυξήθηκαν κατακόρυφα τα ατυχήματα, υποβαθμίστηκε το αστικό μας περιβάλλον, η οπτική ρύπανση επιβαρύνει καθημερινά τον ψυχισμό μας, ενώ η ανοχή μας προς την αυθαιρεσία μειώνεται διαρκώς!

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αποξήλωση διαφημιστικών πινακίδων στην Κατερίνη
18.03.10

Image

Το πρωί της Πέμπτης 17 Μαρτίου 2010 η συντονιστική επιτροπή της ομάδας «Η επιδημία της διαφημιστικής πινακίδας» της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας προχώρησε σε συμβολική αποξήλωση διαφημιστικών πινακίδων από τα σημεία εισόδου της πόλης της Κατερίνης.

Image 

Η επταμελής ομάδα απομάκρυνε από την βόρεια είσοδο της πόλης όλες τις διαφημιστικές πινακίδες που βρίσκονταν δίπλα στο οδόστρωμα, όπως επίσης και όλες τις χάρτινες αφίσες που ήταν αναρτημένες στους φανοστάτες και στις κολώνες της ΔΕΗ της περιοχής. Τα υλικά μεταφέρθηκαν από τα μέλη της ομάδας στο γκαράζ του Δήμου ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες και η Δημοτική Αστυνομία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Φίλες και φίλοι,
Έλαβα το θάρρος να επικοινωνήσω μαζί σας προκειμένου να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου τόσο για τη δράση της ομάδας σας όσο και για τις πρωτοβουλίες της. Αξιοθαύμαστο δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η ομάδα σας αποτελεί μία δυναμική ένωση που πρωτοπορεί, αλλά ότι εφαρμόζει και υλοποιεί κάθε στόχο με απόλυτη οργάνωση και συνέπεια. Σας εύχομαι ολόψυχα καλό κουράγιο και κάθε επιτυχία στις προσπάθειές σας.

Μετά τιμής,
Δ.Ι.Χ.
Ν. Φιλαδέλφεια Αττικής

 
Studentsdesign