Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Οργάνωση
Η ομάδα συντονισμού
01.02.10

Την ομάδα "Η επιδημία της Πινακίδας" συντονίζουν:

  • Μηλιώτη Ανδρομάχη, τηλ. 6977 403 053 - γραφ. 23510 37577
  • Κιτιξή Κική, τηλ.: 6972 158 579
  • Πιπινά Γεωργία, τηλ. 6972 716 021
  • Παντελίδης Ζαχαρίας, τηλ. 6955 630 562
  • Τσιαλός Γιάννης, τηλ: 6946 685 213
  • Νόλης Ηλίας, τηλ.: 6972 720 806
  • Τσολακίδης Ηλίας, τηλ. 697 33 80 700 και 23510 34 714
 
Η ιδέα της δράσης κατά της "Επιδημίας της Πινακίδας"
01.02.10

Φίλες κα φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας

Όπως γνωρίζετε, μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας θεωρείται ο/η πολίτης που συμφωνεί με τις γενικές αρχές της και ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ στη λήψη και στην εκτέλεση των αποφάσεων. Ολιγομελείς επιτροπές που εναλλάσσονται, συντονίζουν τις δραστηριότητες της ομάδας, οι οποίες προκύπτουν από τις προτάσεις των μελών ή συμπολιτών μας.

Πριν λίγες μέρες λάβαμε την παρακάτω επιστολή-πρόταση από το μέλος της ομάδας μας Ανδρομάχη Ν. Μηλιώτη, ΜΒΑ Φυσικός Περιβαλλοντολόγος MSc.
Θεωρούμε πως πρόκειται για μια πολύ ώριμη σκέψη, για ένα άκρως επίκαιρο θέμα αλλά και για μια πολύ καλή προεργασία που έγινε εκ μέρους της κυρίας Μηλιώτη. Μετά από συνεννόηση μαζί της, ανακοινώνουμε την αρχική της επιστολή-πρόταση και έναρξη της νέας δράσης με τίτλο «Η επιδημία της διαφημιστικής πινακίδας!»

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σετ η ελιά με την πινακίδα!
01.02.10
Ηλία καλημέρα,

Σου γράφω σχετικά με το θέμα των πινακίδων που έχουν κατακλύσει... τα πάντα!
Είχαμε βρεθεί στην παρέλαση του Οκτώβρη και μου είχες ζητήσει να γράψω δυο λόγια. Βέβαια το συγκεκριμένο θέμα με πλήττει προσωπικά πάρα πολύ και λόγω ιδιότητας αλλά και επειδή έχω βαρεθεί να ζω μέσα στην ασχήμια τόσα χρόνια, με την κατάσταση να χειροτερεύει και με τις άλλες ευρωπαϊκές πόλεις να κάνουν βήματα μόνο μπροστά.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Αγαπητή Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας,

Με μεγάλη καθυστέρηση (για την οποία ζητώ συγγνώμη) θα ήθελα να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου και να σας δώσω συγχαρητήρια για την εξαιρετική ιδέα που υλοποιήσατε δημιουργώντας το Κίνημα χωρίς μεσάζοντες.

Η ιδέα σας όχι μόνο βοήθησε πολύ κόσμο που βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση αλλά κυρίως εξέθεσε τις διαπλεκόμενες σχέσεις μεταξύ κράτους και μεσαζόντων και, το πιο σημαντικό ακόμα, ενέπνευσε ομάδες και συλλογικότητες εντός και εκτός Ελλάδος να δράσουν για το γενικό καλό.

Εύχομαι και ελπίζω να συνεχίσετε το ίδιο δυναμικά και φέτος αλλά και στα χρόνια που θα έρθουν, να προσφέρετε βοήθεια και έμπνευση στους ανθρώπους που μαθαίνουν για την ομάδα σας.

Σας ευχαριστώ θερμά και πάλι για όσα έχετε κάνει.

Φιλικά
Κατερίνα Παπαδημητρακοπούλου|
Αθήνα

 
Studentsdesign