Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Οργάνωση
Προβληματισμός για το παρόν και το μέλλον του κινήματος «Χωρίς μεσάζοντες»
25.04.17

Image 

Τα αιτήματα των κινημάτων διάθεσης προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» τέθηκαν επί τάπητος κατά τη διάρκεια της συζήτησης που διοργανώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, με πρωτοβουλία της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Πιερίας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, ο βουλευτής Πιερίας Στέργιος Καστόρης, οι οποίοι τοποθετήθηκαν στο ζήτημα του νέου σχεδίου νόμου που τέθηκε προς διαβούλευση και θέτει περιορισμούς στις κινήσεις των πολιτών, που σύμφωνα με τους διοργανωτές των αγορών, οδηγεί σε αφανισμό το κίνημα.

Ο κ. Κούλογλου, που δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται τον Καπνικό Σταθμό δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις παρεμβάσεις των εθελοντών της Πιερίας στο χώρο και μίλησε για την ανάγκη ενίσχυσης των πρακτικών κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας στη χώρα μας στη βάση των ευρωπαϊκών καλών πρακτικών που έχουν βρει εφαρμογή σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο έλεγχος της τροφής και η απαγόρευση του κινήματος «Χωρίς Μεσάζοντες»
17.04.17

Image 

Την Κυριακή 23 Απριλίου 2017, στις 20:00, στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, οργανώνουμε την 68η δράση «Χωρίς Μεσάζοντες».

Αυτή τη φορά δεν θα διατεθούν λάδι, πατάτες ή αλεύρι! Θα συναντηθούμε στην αυλή του Καπνικού Σταθμού για να συζητήσουμε για την ελευθερία επιλογής της τροφής, δηλαδή για το μέλλον του «κινήματος της πατάτας» που ξεκίνησε από την πόλη μας αλλά και για τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης σχετικά με την νομική «θωράκιση» του.

Μαζί μας, στο πάνελ,  θα βρίσκεται ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος με την ευκαιρία αυτή θα επισκεφτεί τις κοινωνικές δομές που στεγάζονται σήμερα στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, ενώ στη συζήτηση θα κληθούν να συμμετέχουν και οι 4 βουλευτές του νομού Πιερίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Θα χρειαστούμε βοήθεια
22.10.12

Image 

Αγαπητοί συμπολίτες,

Το επόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί μια ακόμη δράση "Χωρίς Μεσάζοντες" από την οποία θα προμηθευτούν εκατοντάδες οικογένειες ακόμη ένα προΙόν πρώτης ανάγκης.

Σας καλούμε να αφιερώσετε κι εσείς λίγο από τον ελεύθερό σας χρόνο και να βοηθήσετε στην επόμενη διανομή. Η πρόσκληση απευθύνεται ειδικά σε νέους ανθρώπους, ειδικά σε εκείνους , των οποίων οικογένειες προμηθεύονται αγροτικά προϊόντα από τη δράση «Χωρίς Μεσάζοντες».

Για να δηλώσετε συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ

 

 
Τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής
16.01.13

Τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής (02.02.2015)

Γκούντας Βαγγέλης 6986644222
Καπουράνης Νίκος 6936575895
Καρανίκας Ιωάννης 6977098757
Κωτίδης Γιώργος 6977404637
Πατέρα Βάνα 6973237626
Τσολακίδης Ηλίας 6973380700
 
Λαϊκή Συνέλευση για το «Χωρίς μεσάζοντες»
01.06.12

Image 

Η ομάδα «Χωρίς μεσάζοντες» καλεί τους πολίτες της Πιερίας σε ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση

Πριν 3 μήνες περίπου, ολόκληρη η Ελλάδα, μιλούσε για την πόλη μας και την πρωτοβουλία της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας  (ΕΟΔνΠ) «Χωρίς μεσάζοντες». Οι ενεργοί πολίτες του τόπου μας ανέδειξαν το νομό Πιερίας με τον καλύτερο τρόπο! Οι δράσεις τους αγκαλιάστηκαν από την κοινωνία και βρήκαν μιμητές στο Πανελλήνιο.

Περίπου το 50% του πληθυσμού της πόλης μας έχει προμηθευτεί βασικά προϊόντα διατροφής, όπως αλεύρι, ρύζι, λάδι και πατάτες, μέσα από τις ομαδικές παραγγελίες της ΕΟΔνΠ, απευθείας από τους παραγωγούς. Χιλιάδες συμπολίτες μας προμηθεύτηκαν ελληνικά προϊόντα άριστης ποιότητας σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

Όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε και στηρίξατε τις δράσεις μας, σας ευχαριστούμε θερμά!

Διαβάστε περισσότερα...
 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Aν και δεν ξέρω πως βρήκατε τη διεύθυνσή μου, σας ευχαριστώ που με κάνετε κοινωνό στα μειλ σας τα οποία θίγουν πάντα σημαντικά ζητήματα με πολύ εμπεριστατωμένο τρόπο και - αποφεύγοντας την "πολεμική φανφαρολογία" και τη συναφη συνομοσιολογία - καταδεικνύουν το δίκαιο των θέσεών σας.

Σας προτείνω να συμπεριλάβετε στους αποδέκτες των μηνυμάτων σας και τους φίλους τους οποίους αντιγράφω στο παρόν και τους οποίους μπορεί να ενδιαφέρουν αυτά για τα οποία προσπαθείτε.

Με όλες μου τις ευχές για το 2010

B.X.

 
Studentsdesign