Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Ρύζι
Συγκέντρωση τηγανέλαιου και ειδών κουζίνας
01.11.16

Image

Το επόμενο Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016, από ώρα 08:30 έως 10:30, στον χώρο πάρκινγκ των δικαστηρίων, στην οδό Φλέμινγκ, θα πραγματοποιηθεί η 65η διανομή «Χωρίς Μεσάζοντες». Θα διατίθενται σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές: Ρύζι φετινής σοδειάς και παραδοσιακά σαπούνια, ελεγμένα με πιστοποιητικά βιοχημικών εξετάσεων, άριστης ποιότητας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ρύζι νέας σοδειάς, άριστης ποιότητας σε μισή τιμή!
30.10.16

Image

Image

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας η 65η  διανομή «Χωρίς Μεσάζοντες» στον πάρκινγκ του δικαστικού μεγάρου, στην οδό Φλέμινγκ.

Θα διατεθούν τα παρακάτω προϊόντα:

 • Ρύζι νέας σοδειάς από την Χαλάστρα Θεσσαλονίκης
 • Παραδοσιακό, αγνό λευκό σαπούνι με βότανα ή αιθέρια έλαια λεβάντας της ΒΙΟΜΕ

Το ρύζι είναι από την Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, ο παραγωγός έχει παραδώσει χημικές εξετάσεις των προϊόντων που θα διαθέσει το Σάββατο και συμφώνησε να προσφέρει το 1,5% των εισπράξεων του Σαββάτου, σε ρύζι, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της ομάδας.

 • Ρύζι Καρολίνα , προς 0,90€ το κιλό
 • Ρύζι Κίτρινο (μπονέτ) , προς 0,90€ το κιλό
 • Ρύζι Γλασέ, προς 0,80€ το κιλό
 • Ρύζι Νυχάκι, προς 0,80€ το κιλό

Επίσης θα διατίθεται αγνό λευκό σαπούνι με βότανα ή αιθέρια έλαια λεβάντας προς 1,5 € η συσκευασία των 120 γραμ. και προς 3 € συσκευασία των 250 γραμ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ρύζι νέας σοδειάς από την Χαλάστρα Θεσσαλονίκης
06.11.15

Image

Το επόμενο Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015 στην Εμποροπανήγυρη Κατερίνης. Έναρξη ώρα 08:30

 • Ρύζι Καρολίνα , προς 0,94€ το κιλό
 • Ρύζι Κίτρινο (μπονέτ) , προς 0,85€ το κιλό
 • Ρύζι Γλασέ, προς 0,80€ το κιλό
 • Ρύζι Νυχάκι, προς 0,65€ το κιλό
 
Τρία νέα προϊόντα "Χωρίς Μεσάζοντες" στην Κατερίνη
15.12.13

Image
Image
 
Το επόμενο Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015 στην Εμποροπανήγυρη Κατερίνης. Έναρξη ώρα 08:30

 • Ρύζι Καρολίνα , προς 0,94€ το κιλό
 • Ρύζι Κίτρινο (μπονέτ) , προς 0,80€ το κιλό
 • Ρύζι Γλασέ, προς 0,85€ το κιλό
 • Ρύζι Νυχάκι, προς 0,65€ το κιλό
 • Ρεβίθια  Κατερίνης, προς 2€ το κιλό 
 • Ρεβιθόψωμο χωρίς γλουτένη, προς 1,5€ τα 500 γραμ.
 
Ρύζι άριστης ποιότητας σε μισή τιμή!
29.03.13

Image

 

 
Οδηγίες για την διανομή του Σαββάτου (ρύζι)
05.04.12

Image 

Φίλη, φίλε της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας

Η παρούσα επιστολή απευθύνεται σε όλες και σε όλους εσάς που έχετε παραδώσει και επιβεβαιώσει μια παραγγελία για ρύζι τύπου "Καρολίνα" που θα διανεμηθεί το Σάββατο 7 Απριλίου 2012, από τις 07:00 το πρωί στο χώρο της εμποροπανήγυρης Κατερίνης.

Η τιμή της συσκευασίας των 5 κιλών και 600 γραμμαρίων, όπως γνωρίζετε, ανέρχεται στα 0,89 € ανά κιλό ή 5 € η συσκευασία και η διάθεση θα γίνει από παραγωγό της Χαλάστρας Θεσσαλονίκης.

Μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής, θα λάβετε ένα SMS στο οποίο θα αναφέρεται η ακριβής ώρα παραλαβής της δικής σας παραγγελίας. Σας παρακαλούμε πολύ να τηρήσετε αυτή την ώρα οπωσδήποτε, ειδάλλως θα δημιουργηθεί χάος, αφού είναι αδύνατον οι 2.499 οικογένειες να εξυπηρετηθούν ταυτόχρονα.

Σας παρακαλούμε να ελέγξετε τώρα, αν το όνομά σας βρίσκεται στην κατάσταση με τις επιβεβαιωμένες παραγγελίες:

Διαβάστε περισσότερα...
 
67 τόνοι ρύζι θα παραδοθούν σε 2.489 οικογένειες στην Κατερίνη
05.04.12

Image 

Καταναλωτές από Κατερίνη, Βέροια και Κοζάνη ήρθαν σε συνεννόηση μεταξύ τους, «ένωσαν» τις δυνάμεις τους και αγόρασαν περισσότερους από 100 τόνους ρύζι «Καρολίνα» προς 0,89 € το κιλό, το οποίο στα Σούπερ Μάρκετ φτάνει, συσκευασμένο, μέχρι και τα 2,80 € το κιλό!

Το Σάββατο 7 Μαρτίου 2012, από τις 7:00 το πρωί, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας οργανώνει τη διάθεση 67 τόνων ρυζιού σε 2.489 οικογένειες στην Κατερίνη. Πρόκειται για την 4η ομαδική παραγγελία που πραγματοποιούν οι πολίτες της Πιερίας, εξασφαλίζοντας εξαιρετικά χαμηλές τιμές για την αγορά βασικών προϊόντων διατροφής μακράς διαρκείας. Η μαζική παραγγελία, όπως και οι τρεις προηγούμενες, πραγματοποιήθηκε μέσω διαδικτύου, ενώ αξίζει να σημειωθεί, πως η επιλογή του παραγωγού έγινε μέσα από δημόσια διαβούλευση. Τους όρους συνομολόγησης της πώλησης του προϊόντος έχει συντάξει ο νομικός σύμβουλος της ομάδας κ. Δ. Σιανίδης, έχουν υπογραφεί από τον παραγωγό και βρίσκονται αναρτημένοι στον ιστοχώρο της ομάδας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι όροι πώλησης 67 τόνων ρυζιού στην Κατερίνη
05.04.12

Image 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΩΛΗΤΡΙΑΣ - ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΟΡΩΝ ΠΩΛΗΣΗΣ

Ο παρακάτω υπογράφων  Σταύρος Μπέγκας του Γεωργίου κάτοικος Χαλάστρας Θεσ/νίκης, ενεργώντας στην παρούσα με την ιδιότητα του Προέδρου – Διευθύνοντος Συμβούλου και νομίμου εκπροσώπου της εταιρίας με την επωνυμία: «Σταύρος Γ. Μπέγκας Α.Ε.», στο εξής αποκαλουμένης: «πωλήτριας», η οποία εδρεύει στη Χαλάστρα Θεσ/νίκης και έχει ΑΦΜ  094530999 της Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Θεσ/νίκης, και  λαμβάνοντας  υπόψη την προς την εταιρία, μαζική παραγγελία από καταναλωτές της Πιερίας, ποσότητας περίπου εξήντα επτά χιλιάδων κιλών (67.000 κιλών)  ρυζιού τύπου «Καρολίνα»,  δηλώνω και αποδέχομαι για λογαριασμό της αντιπροσωπευομένης από εμένα πωλήτριας εταιρίας, τα παρακάτω:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ρύζι "Καρολίνα" από 0,90 έως 0,86 €
22.03.12

Image

Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας,

Σας πληροφορούμε, πως από σήμερα, Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012, ώρα 13:30, ξεκίνησε και πάλι η διαδικασία των ομαδικών παραγγελιών, αυτή τη φορά για το προϊόν «ρύζι».

Για να παραγγείλετε, παρακαλώ, κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα:

Image 

Η διαδικασία επιλογής του παραγωγού

Πριν δύο εβδομάδες, κλήθηκαν δημόσια όλοι οι οριζοπαραγωγοί και οι ενώσεις αγροτικών συνεταιρισμών που θα μπορούσαν να διαθέσουν, σε χαμηλό κόστος, μια ποσότητα ρυζιού άνω των 50 τόνων, να εκθέσουν δείγματα διαφόρων ποικιλιών και να καταθέσουν τις προσφορές τους δια της φυσικής τους παρουσίας στο χώρο της Εμποροπανήγυρης Κατερίνης, παράλληλα με τη διάθεση των 100 τόνων αλεύρων. Στην πρόσκληση αυτή ανταποκρίθηκαν δύο παραγωγοί και το Σάββατο 17 Μαρτίου 2012, από τις 08:00 έως 13:00, βρέθηκαν στην Κατερίνη και κατέθεσαν τις προσφορές τους. Μία τρίτη προσφορά κατέθεσε προφορικά και η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Σερρών.

Επιλέχθηκε παραγωγός από τη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, του οποίου οι προσφορές, για την ποικιλία «Καρολίνα», ήταν οι παρακάτω:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Παραγωγοί ρυζιού καλούνται να καταθέσουν προσφορές
13.03.12

Image 

Πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος

Τα μέλη, οι φίλες και οι φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, όπως και εκατοντάδες συμπολίτες μας που στηρίζουν τις δράσεις της,  προτίθεται, άμεσα, να προβούν σε ομαδική παραγγελία ρυζιού.

Για το λόγο αυτό καλούνται όλοι οι οριζοπαραγωγοί και οι ενώσεις αγροτικών συνεταιρισμών που μπορούν να διαθέσουν, σε χαμηλό κόστος, μια ποσότητα άνω των 50 τόνων, να εκθέσουν δείγματα των προϊόντων τους και να καταθέσουν τις προσφορές τους δια της φυσικής τους παρουσίας. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο 17 Μαρτίου 2012, από τις 08:00 έως 13:00 στο χώρο της Εμποροπανήγυρης Κατερίνης, παράλληλα με τη διάθεση των 100 τόνων αλεύρων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Το έργο σας αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για την κοινωνική ανανέωση και αναγέννηση της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Karl-Heinz Roth

 
Studentsdesign