Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Πατάτες
Ευτυχώς το ποσοστό αυτό δεν υπερβαίνει το 4-5%!
30.03.18

Image 

“Δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχτούμε άλλο αυτή την ανεύθυνη συμπεριφορά η οποία έχει ως αποτέλεσμα να ζημιώνεται ο παραγωγός αλλά και να επιβαρύνεται η ομάδα των εθελοντών, περιμένοντας μέσα στη βροχή, στον αέρα ή στον ήλιο, κάποιους, οι οποίοι απλά ...ξέχασαν πως είχαν παραγγείλει!” δηλώνουν οι άνθρωποι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας “Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ”

Αγαπητοί συμπολίτες,

Την Κυριακή 1 Απριλίου 2018, στο πάρκινγκ των δικαστηρίων, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας οργανώνει την 74η  αγορά “Xωρίς Μεσάζοντες” όπου θα διατίθενται πατάτες Νευροκοπίου σε συσκευασίες των 20 κιλών στην τιμή των 25 λεπτών το κιλό.

Είναι η δεύτερη κατά σειρά διανομή τις τελευταίες 5 εβδομάδες και το ενδιαφέρον των καταναλωτών συνεχίζει να είναι αμείωτο χάρη στην χαμηλή τιμή αλλά και στην άριστη ποιότητα του προϊόντος.

Το σύνολο των οικογενειών που έχουν παραγγείλει στις δύο αυτές διανομές ανέρχεται στις 1.356 στις οποίες αντιστοιχούν 61 τόνοι πατάτες. Τα στοιχεία αυτά αποδεικνύουν την μεγάλη αποδοχή της δράσης από την κοινωνία και την αναγκαιότητα για την περαιτέρω ενίσχυση των πρωτοβουλιών αυτού του είδους, οι οποίες ενισχύουν τόσο τους καταναλωτές όσο και τους παραγωγούς.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στο έλεος των μεσαζόντων οι πατατοπαραγωγοί της χώρας!
16.02.18

Image 

Image 

“Αγορά Χωρίς Μεσάζοντες” με πατάτες Νευροκοπίου στο κόστος παραγωγής (0,25 € το κιλό), την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 στην Κατερίνη, από όπου ξεκίνησε το “Κίνημα της πατάτας” πριν έξι χρόνια.

Αγαπητοί συμπολίτες

Βρισκόμαστε ακριβώς στο ίδιο σημείο, εκεί που ήμασταν πριν έξι χρόνια, τον Φλεβάρη του 2012, όταν σας καλέσαμε να στηρίξετε την πρώτη “Αγορά Χωρίς Μεσάζοντες” από την οποία ξεκίνησε το “Κίνημα της πατάτας”.

Πέρασαν έξι χρόνια και όμως δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως!

Οι πατατοπαραγωγοί της χώρας μας βρίσκονται στο έλεος των μεσαζόντων οι οποίοι τους προσφέρουν ελάχιστα λεπτά ανά κιλό με επιταγές και υποσχέσεις πληρωμής οι οποίες ξεπερνούν ακόμη και τους 12 μήνες.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πατάτες Νευροκοπίου προς 0,25 € το κιλό, την Κυριακή 1 Απριλίου
16.02.18

Image 

Image 

“Αγορά Χωρίς Μεσάζοντες” με πατάτες Νευροκοπίου στο κόστος παραγωγής (0,25 € το κιλό), την Κυριακή 1 Απριλίου 2018 στην Κατερίνη.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας διανομής, πριν ένα μήνα περίπου, ο παραγωγός από τον οποίο προμηθευτήκαμε 25 τόνους πατάτες, δώρισε 100  συσκευασίες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας οι οποίες διατέθηκαν στις ωφελούμενες οικογένειες των κοινωνικών δομών του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης.

Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την γενναιόδωρη χειρονομία του παραγωγού, η ομάδα μας επαναλαμβάνει τη δράση αυτή και καλεί όλους τους πολίτες να την στηρίξουν. 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πατάτες και κρεμμύδια προς 0,40€ το κιλό!!!
15.08.15

Image
Image

Το διαδικτυακό σύστημα παραγγελιών της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας "Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ", δοκιμασμένο σε 61 διανομές αγορών «Χωρίς Μεσάζοντες», διατίθεται δωρεάν προς κάθε ενδιαφερόμενο, ακόμη και για κομματικές διαδικασίες εκλογικών αναμετρήσεων.  Οι ενδιαφερόμενοι, προαιρετικά, μπορούν να προσφέρουν μικρή ποσότητα τροφίμων στο "Κοινωνικό Παντοπωλείο" της ομάδας.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας συνεχίζει να αναδεικνύει το πρόβλημα της αισχροκέρδειας στη χώρα μας και με την οργάνωση των αγορών «Χωρίς μεσάζοντες», ενισχύει την τοπική οικονομία και την λαϊκή οικογένεια. Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 οργανώνει την 61η διανομή «Χωρίς Μεσάζοντες» διαθέτοντας ελληνικά αγροτικά προϊόντα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές για τους καταναλωτές: Πατάτες και κρεμμύδια Αμμοχωρίου Φλωρίνης, φετινής σοδειάς, προς 0,40€ το κιλό, απευθείας από τον παραγωγό.

Διαβάστε περισσότερα...
 
15 κιλά πατάτες προς 1 Ευρώ!
20.04.15

Image

Αγαπητοί συμπολίτες

Πατατοπαραγωγός από το Νευροκόπι βρέθηκε χθες στην πόλη μας για να πουλήσει σε χονδρέμπορο περίπου 4 τόνους πατάτες ποικιλίας Agria, άριστης ποιότητας. Μετά από ασφυκτική πίεση να διαθέσει το προϊόν του σε εξευτελιστική γι αυτόν τιμή (11 λεπτά το κιλό), αποφάσισε να τις δωρίσει στις κοινωνικές δομές Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, υπό την παρακάτω προϋπόθεση: Η σοδειά του να διατεθεί στους πολίτες οι οποίοι προαιρετικά θα προσφέρουν το συμβολικό ποσό του ενός Ευρώ για κάθε τσουβάλι.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ξεκίνησαν οι παραγγελίες της 46ης διανομής «Χωρίς Μεσάζοντες».
14.02.15

Image

Image  

Πατάτες ποικιλίας Agria (κιτρινόσαρκες), άριστης ποιότητας, από την Άνω Ορεινή Σερρών και Χαρτί Υγείας της Epsylon Hellas του νομού Πιερίας, θα διατεθούν την 21η Φεβρουαρίου 2015 στο χώρο της Εμποροπανήγυρης Κατερίνης.

Τα προϊόντα της διανομής αναλυτικά:

 • Πατάτες μεγάλες, πάχους 5 – 8 εκατ., κιτρινόσαρκες, ποικιλίας agria σε συσκευασίες των 20 κιλών προς 0,35 € το κιλό δηλαδή 7 € το τσουβάλι.
 • Πατάτες μικρές, πάχους 4 – 5 εκατ., κιτρινόσαρκες, ποικιλίας agria σε συσκευασίες των 10 κιλών προς 0,25 € το κιλό δηλαδή 2,5 € το τσουβάλι.
 • Χαρτί Υγείας σε συσκευασία των 24 ρολών των 200 γραμμαρίων, προς 9 € ανά συσκευασία.

Ο πατατοπαραγωγός κ. Απόστολος Κασάπης αποδέχτηκε τους όρους πώλησης της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και κατέθεσε πιστοποιητικό  βιοχημικών εξετάσεων της Agrolab, σύμφωνα με το οποίο το προϊόν που θα διαθέσει είναι απαλλαγμένο από κατάλοιπα φυτοφαρμάκων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πατάτες & Κρεμμύδια προς 0,30€ το κιλό
21.07.14

Image

Οι παραγαγγελίες έχουν ολοκληρωθεί!

Το Σάββατο 26 Ιουλίου 2014, από τις 08:00 το πρωί, στο χώρο της εμποροπανήγυρης Κατερίνης, θα πραγματοποιηθεί από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας η επόμενη διανομή «Χωρίς Μεσάζοντες». Θα διατεθούν πατάτες ποικιλίας Ultra και κόκκινα κρεμμύδια νέας σοδειάς από το Βαλτοτόπι Σερρών προς 0,30€ το κιλό, σε συσκευασίες των 10 κιλών (3€ το τσουβάλι).

Οι παραγωγοί των παραπάνω προϊόντων κατέθεσαν πιστοποιητικά βιοχημικών εξετάσεων, σύμφωνα με τα οποία, στα συγκεκριμένα προϊόντα τους δεν εντοπίζονται κατάλοιπα φυτοφαρμάκων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αυτή τη φορά μην έρθετε μόνο για να αγοράσετε!
07.06.14

Image 

Ελάτε στην Εμποροπανήγυρη για να ενισχύεστε τη φωνή μας. Πείτε μαζί μας ΟΧΙ.

Θα διατεθούν κιτρινόσαρκες πατάτες Αχαΐας ποικιλίας mondial, άριστης ποιότητας, ιδανικές για τηγάνισμα, προς 0,39 € το κιλό/5€ το τσουβάλι των 13 κιλών

Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, αγαπητοί συμπολίτες,

Πριν δυόμισι χρόνια γεννήθηκε, εδώ, στον τόπο μας, το κίνημα της πατάτας το οποίο έκανε γνωστή την πόλη μας και τους ενεργούς της πολίτες -εντός και εκτός συνόρων της χώρας-, και εξαπλώθηκε σε δεκάδες πόλεις, από την Κοζάνη μέχρι την Κρήτη και από την Κέρκυρα μέχρι την Αλεξανδρούπολη.

Για περισσότερα από δύο χρόνια στηρίζετε το κίνημα «Χωρίς Μεσάζοντες» όχι μόνο γιατί κερδίζετε χρήματα από τις αγορές σας, αλλά διότι επιλέξατε συνειδητά να στηρίξετε τα κινήματα των πολιτών, να ενισχύσετε την αλληλεγγύη προς τους οικονομικά αδύναμους και να δώσετε διέξοδο στους παραγωγούς να διαθέσουν οι ίδιοι τα προϊόντα τους στους καταναλωτές.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πατάτες και Πορτοκάλια στην επόμενη διανομή
22.02.14

Image

Το Σάββατο 1 Μαρτίου 2014, από τις 09:00 το πρωί, στο χώρο της εμποροπανήγυρης Κατερίνης, θα πραγματοποιηθεί από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας η επόμενη διανομή «Χωρίς Μεσάζοντες». Θα διατεθούν 25 τόνοι κιτρινόσαρκες πατάτες από την Καστανιά Σερβίων Βελβεντού προς 0,45€ το κιλό και 25 τόνοι πορτοκάλια Σπάρτης ποικιλίας merlin προς 0,35€ το κιλό.

Οι παραγωγοί των παραπάνω προϊόντων κατέθεσαν πιστοποιητικά βιοχημικών εξετάσεων, σύμφωνα με τα οποία, στα συγκεκριμένα προϊόντα τους δεν εντοπίζονται κατάλοιπα φυτοφαρμάκων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η διανομή πατάτας θα πραγματοποιηθεί κανονικά
24.12.13

Image 

ΠΡΟΣΟΧΗ: θα διατεθούν συνολικά μόνο 25 τόνοι!

Ισχύουν και οι αρχικές παραγγελίες.

Πατάτες Καστανιάς Σερβίων Βελβενδού, άριστης ποιότητας, ποικιλίας Agria (κιτρινόσαρκες), προς 0,45 € το κιλό (10€ το τσουβάλι των 22,250 κιλών) θα διατεθούν το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014, από τις 09:00 το πρωί στο χώρο της Εμποροπανήγυρης Κατερίνης.Ο παραγωγός έχει λύσει το πρόβλημα έκδοσης αποδείξεων λιανικής πώλησης και η διανομή θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι πατατοπαραγωγοί επιστρέφουν στο κίνημα "Χωρίς Μεσάζοντες"
29.09.13

Image 

Η δύναμη των πολιτών και η συνεργατικότητα αναδείχθηκε στην 29η διανομή και δεύτερη κατά σειρά με πατάτες Φλώρινας προς 0,45 ευρώ το κιλό το πρωί του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου 2013, που πραγματοποιήθηκε από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας. Η καλύτερη τιμή της αγοράς για πατάτες ποιότητας ΑΑΑ κιτρινόσαρκες, οι οποίες στα σούπερ μάρκετ πωλούνται μέχρι και 1 ευρώ το κιλό.

Το πλέον ευχάριστο είναι ότι η σχέση των πατατοπαραγωγών με το κίνημα επέστρεψε στην εποχή του 2012, μετά από «διάλλειμα» ενός έτους. Πρώτον διότι οι γεωργοί παραμένουν απλήρωτοι από τους μεσάζοντες και δεύτερον διότι το κίνημα και οι πρωτοβουλίες πολιτών προσφέρουν καλύτερες τιμές. Συγκεκριμένα, αυτή την περίοδο οι έμποροι  προσφέρουν στους παραγωγούς, το πολύ, 0,32 ευρώ το κιλό για την κιτρινόσαρκη πατάτα. Έτσι, οι γεωργοί, συνεργαζόμενοι με τις πρωτοβουλίες πολιτών εξασφαλίζουν τιμές κατά 25%-30% υψηλότερες από αυτές των μεσαζόντων και μάλιστα οι παραγωγοί πληρώνονται άμεσα, στο χέρι και όχι με 6μηνες, και πολλές φορές, ακάλυπτες επιταγές.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πατάτες Φλωρίνης προς 0,45€ το κιλό
19.09.13

Image

 

Πατάτες Φλώρινας, άριστης ποιότητας, ποικιλίας Agria (κιτρινόσαρκες) φετινής σοδιάς, προς 0,45 € το κιλό (10€ το τσουβάλι των 23 κιλών) θα διατεθούν το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013, από τις 08:45 το πρωί στο πάρκινγκ των Δικαστηρίων στην οδό Φλέμινγκ.

Το προϊόν έχει ελεγχθεί από το Εργαστήριο Επιμολυντών Τροφίμων Agrolab Σίνδου (κωδ. Δείγματος 2013-35259, περίοδος ανάλυσης 18.09.2013 έως 19.09.2013) και διαπιστώθηκε πως δεν φέρει κανένα ίχνος φυτοφαρμάκων (δεν πιστοποιήθηκαν δραστικές).

Διαβάστε περισσότερα...
 
Γιατί δεν πέφτει η τιμή της πατάτας;
05.06.13

Image

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καλεί τα μέλη, τους φίλους και τις φίλες της να στηρίξουν τη διανομή της 8ης Ιουνίου 2013, στην εμποροπανήγυρη Κατερίνης και να προμηθευτούν πατάτες από το κίνημα «Χωρίς μεσάζοντες». 

Αγοράζοντας ένα τσουβάλι, απευθείας από τον παραγωγό, ενισχύουμε την ελληνική οικονομία, τον έλληνα αγρότη, την οικογένειά του, τον τόπο μας. Γινόμαστε εμπόδιο στην αισχροκέρδεια! Αντιστεκόμαστε, ενωμένοι!

Αγαπητοί συμπολίτες

Πριν 15 μέρες, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, μετά από συνεννόηση με παραγωγούς από το Νομό Αχαΐας, παρήγγειλε 70 τόνους πατάτας στην τιμή των 0,45€ το κιλό. Έτσι 1700 περίπου οικογένειες στην Κατερίνη προμηθεύτηκαν πατάτες άριστης ποιότητας στη μισή τιμή από αυτή των Σούπερ Μάρκετ. Το ίδιο έπραξαν και άλλες 11 πρωτοβουλίες πολιτών όπως πχ από τη Λάρισα, το Βόλο, την Καρδίτσα, τη Βέροια κλπ. Έτσι βρέθηκε το κίνημα «Χωρίς μεσάζοντες» να «διεκδικεί» με το καλημέρα, στην έναρξη της νέα περιόδου, 1.000 τόνους πατάτες και μάλιστα, να πληρώνει στο χέρι, τοις μετρητοίς!

Από τότε, στην Αχαΐα έχει ξεσπάσει πόλεμος! Οι έμποροι, βλέποντας το κίνημα «Χωρίς Μεσάζοντες» να πείθει τους παραγωγούς και να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους , έχουν πάρει σβάρνα τα χωράφια της Αχαΐας και προσφέρουν μέχρι και 0,55 € το κιλό, μετρητοίς, στο χέρι!

Διαβάστε περισσότερα...
 
Χρειαζόμαστε βοήθεια! Χέρια, στη διανομή του Σαββάτου.
23.05.13

Image

Επιλέξτε μια ομάδα εργασίας. Δηλώστε συμμετοχή, εδώ.

Τους γνωρίζετε! Έχουν ανοίξει πολλές φορές το πόρτ μπαγκάζ  του αυτοκινήτου σας για να φορτώσουν τα προϊόντα που προμηθευτήκατε από το κίνημα «Χωρίς Μεσάζοντες».  Το κίνημα που έκανε και συνεχίζει να κάνει περήφανο τον τόπο μας, την Πιερία.

Εθελόντριες και εθελοντές, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, δίπλα στον συμπολίτη τους. Μια υπεύθυνη παρουσία. Δράσεις  πολιτών που ενισχύουν τον κοινωνικό ιστό της πόλης μας. Εκδηλώσεις ανθρωπιάς, πολιτισμού και ελπίδας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πατάτες Αχαΐας προς 0,45€ το κιλό
20.05.13

Image 

Image 

Στην επόμενη διανομή "Χωρίς Μεσάζοντες", το Σάββατο, 25 Μαΐου 2013, στο χώρο της Εμποροπανήγυρης Κατερίνης, θα διατεθούν πατάτες Αχαΐας φετεινής εσοδείας..

Οι πατάτες είναι άριστης ποιότητας, ποικιλίας mondial, ιδανικές για τηγάνισμα και θα διατίθενται σε τσουβάλια των 22,5 κιλών προς 10€ το τσουβάλι, δηλαδή προς 0,45€ το κιλό.

Η τιμή της πατάτας, της συγκεκριμένης ποιότητας, σήμερα, στα περισσότερα Super Market της Κατερίνης, πλησιάζει το ένα Ευρώ.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος
10.11.12

Image 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πώληση 200 – 250 τόνων πατάτας

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ) ενδιαφέρεται να οργανώσει για τα μέλη και τους φίλους της, παραγγελία 200 – 250 τόνων πατάτες «Χωρίς Μεσάζοντες», με στόχο η διανομή να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στην Κατερίνη.

Οι πατάτες θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι ελληνικής παραγωγής, κατά προτίμηση ποικιλίας Agria (κίτρινη)  να είναι απαλλαγμένες από κατάλοιπα  φυτοφαρμάκων (απαιτείται πιστοποιητικό χημικών αναλύσεων) και να διατεθούν σε συσκευασίες των 20 κιλών. Ο παραγωγός θα πρέπει να συμφωνήσει να αποδεχτεί τους παρακάτω όρους πώλησης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η στοιχειώδης υποχρέωση της έγκαιρης προσέλευσης
14.06.12

Image 

Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, αγαπητοί συμπολίτες,

Αύριο, Σάββατο 16 Ιουνίου 2012, στο χώρο της εμποροπανήγυρης Κατερίνης, θα παραδοθούν 50 τόνοι πατάτες Αράξου Αχαΐας σε περίπου 1.200 οικογένειες.  Η παράδοση θα ξεκινήσει στις 7:00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 10:00. Όσοι δεν πρόλαβαν να παραγγείλουν, θα έχουν τη δυνατότητα από τις 10:00 έως 10:30 να προμηθευτούν πατάτες, εάν βέβαια υπάρξει αδιάθετη ποσότητα.

Πληροφορούμε τους συμπολίτες μας να μη θεωρήσουν δεδομένο, πως οι 60 εθελόντριες και εθελοντές θα τους περιμένουν μέσα στη ζέστη, μέχρι αργά το μεσημέρι, όπως έγινε π.χ. με την παράδοση των κρεμμυδιών! Κάποιοι, ευτυχώς πολύ λίγοι, θεωρούν πως μπορούν απλά να αγνοούν τις υποδείξεις της ομάδας και να προσέρχονται, όποτε τους βολεύει. Αυτή η ανεύθυνη στάση μπορεί να τορπιλίσει την οργάνωση και τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας. Γι αυτό το λόγο η συντονιστική επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα, με κάθε τρόπο, να απομακρύνει όλους εκείνους που δεν τηρούν τη στοιχειώδη υποχρέωση της έγκαιρης προσέλευσης, βασική αιτία τριτοκοσμικών εικόνων και χαοτικών καταστάσεων σε παραδόσεις άλλων πόλεων, όπου άπαντες προσέρχονται ταυτόχρονα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αισθάνομαι περήφανη που έχω τέτοιους συμπολίτες.
21.04.12

Image 

Για μεγέθυνση, κάντε κλικ στην εικόνα.

Συγχαρητήρια για την άψογη οργάνωση της διανομής της πατάτας. Σήμερα σας είδα για πρώτη φορά. Την επομένη θα είμαι κιʼ εγώ εκεί ως εθελόντρια.

Ανατρέψατε την αντίληψη ʽʼ ότι είμαστε άτιμος λαός και δεν μπαίνουμε σε καλούπια.ʼʼ Με σωστές κατευθυντήριες γραμμές, πειθαρχούμε και δουλεύουμε άριστα.

Αισθάνομαι περήφανη που έχω τέτοιους συμπολίτες.

Συγχαρητήρια και πάλι.
Βιβή

 
Σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά
20.04.12

Image 

Σχετικά με την αυριανή δράση και τη διάθεση 120 τόνων πατάτας agria

Φίλες και φίλοι

Η διάθεση 120 τόνων ενός αγροτικού προϊόντος σε 2.324 οικογένειες, μέσα σε 6 ώρες, με άνεση και καλή διάθεση, είναι μια σοβαρή υπόθεση για την οποία απαιτείται άριστη οργάνωση, και προπάντων, η συμμετοχή των πολιτών.

Σας παρακαλούμε να διαβάστε προσεκτικά και να τηρήσετε τα παρακάτω:

Φιλικά

Η συντονιστική επιτροπή

 
Οι όροι πώλησης 120 τόνων πατάτας agria στην Κατερίνη
20.04.12

ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΩΛΗΤΗ – ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΟΡΩΝ ΠΩΛΗΣΗΣ

Image

Ο παρακάτω υπογράφων παραγωγός Γεώργιος Καλφόγλου του Ανέστη κάτοικος ΄Ανω Βροντούς Σερρών,  με Α.Φ.Μ. 034279893,  δηλώνω τα παρακάτω:

Λαμβάνοντας υπόψη, την προφορική συμφωνία μου με τη Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας και  την υποβληθείσα ηλεκτρονικά δήλωση παραγγελίας αγοράς εκατόν είκοσι χιλιάδων πεντακοσίων εξήντα κιλών (120.560 κιλών) πατάτας, εκ μέρους   φυσικών προσώπων, κατοίκων του Νομού Πιερίας,  αναλαμβάνω την υποχρέωση να πωλήσω προς αυτούς συνολική ποσότητα  εκατόν είκοσι χιλιάδων πεντακοσίων εξήντα κιλών (120.560 κιλών) κίτρινης πατάτας, ποικιλίας «agria», την οποία έχω στην κυριότητα και κατοχή μου, με τους εξής όρους:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σήμερα το βράδυ, ελέγξτε τα γραπτά μηνύματα σας (SMS)!
20.04.12

Image 

Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας,

Σήμερα, μέχρι το βράδυ, θα έχετε λάβει SMS από τον «ΤΟΠΟ ΜΟΥ» με την ακριβή ώρα παραλαβής της ποσότητας που έχετε παραγγείλει. Σας παρακαλούμε πολύ να τηρήσετε αυτή την ώρα οπωσδήποτε, ειδάλλως θα δημιουργηθεί χάος, αφού είναι αδύνατον οι 2.324 οικογένειες να εξυπηρετηθούν ταυτόχρονα. Σας ευχαριστούμε πολύ!

Διαβάστε περισσότερα...
 
Γιατί δεν θα εκδώσουν αποδείξεις.
20.04.12

Image

Αγαπητοί συμπολίτες, οι αγρότες από τη Βροντού Σερρών που θα μας προμηθεύσουν αύριο, Σάββατο 21.04.2012, τους 120 τόνους πατάτες, σύμφωνα με το νόμο, δεν υποχρεούνται να εκδώσουν αποδείξεις λιανικής πώλησης.

Οι λογιστές της ομάδας μας Κ. Ζησόπουλος και Κ. Παπαδόπουλος απευθύνθηκαν στην Εφορία Κατερίνης και αφού μελέτησαν την ισχύουσα νομοθεσία, θέτουν τις παρακάτω πληροφορίες στη διάθεση των πολιτών/μελών της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Παραγγελίες για πατάτες ποικιλίας Agria
09.04.12

Image

Image

Σήμερα, Μεγάλη Τρίτη 10 Απριλίου 2012, από τις πρώτες πρωινές ώρες, άρχισαν να κατατίθενται μέσω διαδικτύου οι πρώτες παραγγελίες για πατάτες ποικιλίας Agria (κίτρινη πατάτα) Άνω Βροντούς Σερρών, από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας. Οι κάτοικοι της Κατερίνης, τα μέλη και οι φίλοι της ΕΟΔνΠ θα μπορούν από σήμερα να παραγγείλουν μέσω της ιστοσελίδας των εθελοντών,  ποσότητες μέχρι 100 κιλά ανά άτομο,  προς 0,30 € το κιλό σε συσκευασίες των 20 κιλών (6 € το τσουβάλι). Η παράδοση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Απριλίου 2012.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οδηγίες για την διανομή του Σαββάτου (Πατάτες agria)
14.03.12

Image

Φίλη, φίλε της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας

Η παρούσα επιστολή απευθύνεται σε όλες και όλους εσάς που έχετε παραδώσει και επιβεβαιώσει μια παραγγελία για πατάτες agria που θα διανεμηθεί το Σάββατο, 21 Απριλίου 2012, από τις 07:30 το πρωί στο χώρο της εμποροπανήγυρης Κατερίνης.

Η τιμή της συσκευασίας των 20 κιλών, όπως γνωρίζετε, ανέρχεται στα 6 € ή 0,30 € το κιλό και η διάθεση θα γίνει από 4 διαφορετικούς παραγωγούς από την άνω Βροντούς Σερρών.

Μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής, θα λάβετε ένα SMS στο οποίο θα αναφέρεται η ακριβής ώρα παραλαβής της δικής σας παραγγελίας. Σας παρακαλούμε πολύ να τηρήσετε αυτή την ώρα οπωσδήποτε, ειδάλλως θα δημιουργηθεί χάος, αφού είναι αδύνατον οι 2.324 οικογένειες να εξυπηρετηθούν ταυτόχρονα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αντί δελτίου τύπου
04.03.12

Στην Κατερινη, το Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012, από τις 08:00 – 13:30 διατέθηκαν συνολικά 75 τόνοι πατάτας σε 1082 οικογένειες, με απόλυτη τάξη, χωρίς να δημιουργηθούν ουρές, χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα! Εκατό περίπου εθελόντριες και εθελοντές απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο, πως ΜΠΟΡΟΥΜΕ να διαχειριστούμε μόνοι μας την τύχη των προϊόντων που παράγει ο τόπος μας. Πως είμαστε ένας φιλότιμος και ικανότατος λαός. Πως δεν ξεχάσαμε τι σημαίνει φιλία και αλληλεγγύη. Πως μπορούμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια από τον πλούτο της χώρας μας, χωρίς τους μεσάζοντες, τους πολιτικούς τους υπαλλήλους και τους διεστραμμένους επιβήτορες της ζωής των παιδιών μας.

Η παρακάτω εικόνα τα λέει όλα! Όπως και η επιστολή της φίλης από την Πειραιά.

Καλή Κυριακή σε όλους σας! Χαιρετισμούς από την ηλιόλουστη Κατερίνη.

Image

Κάτια Φλισκουνάκη συνταξιούχος δικηγόρος Πειραιά 

Η πρωτοβουλία σας δεν μπορεί να σταματήσει, δεν έχετε το δικαίωμα πλέον να σταματήσετε!

Τα μηνύματα που  στέλνουν οι αντιδράσεις της ελληνικής κοινωνίας, σε απάντηση της πρότασής σας, είναι κυρίως πολιτικά και απευθύνονται σε όλους εκείνους, εντός και εκτός Ελλάδος,  που έχουν οδηγήσει την ελληνική κοινωνία σ' αυτό  το επίπεδο απαξίωσης και μιζέριας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Απαραίτητες οδηγίες για την αυριανή διανομή πατάτας (75 τόνοι) στην Κατερίνη
02.03.12

Image 

Φίλη, φίλε της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας

Η παρούσα επιστολή απευθύνεται σε όλες και όλους εσάς που έχετε παραδώσει και επιβεβαιώσει μια παραγγελία για τις πατάτες που θα διανεμηθούν αύριο Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012, από τις 08:00 το πρωί στο parking των δικαστηρίων στην Κατερίνη.

Η τιμή της πατάτας, όπως γνωρίζετε, ανέρχεται στην τιμή των 0,25 € ανά κιλό ή 5 € το 20κιλο ή 7,5€ το 30κιλο.

Σήμερα, μέχρι το απόγευμα, θα λάβετε ένα SMS στο οποίο θα αναφέρεται η ακριβής ώρα παραλαβής της δικής σας παραγγελίας. Σας παρακαλούμε πολύ να τηρήσετε αυτή την ώρα οπωσδήποτε, ειδάλλως θα δημιουργηθεί χάος, αφού είναι αδύνατον οι 1.082 οικογένειες να εξυπηρετηθούν ταυτόχρονα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Χρειαζόμαστε τη βοήθεια σου!
02.03.12

Image

Το Σάββατο, 21 Απριλίου 2012, θα χρειαστούν περισσότεροι από 100 εθελοντές για τη διανομή των 125 τόνων πατάτας σε 2.411 οικογένειες. Κάντε κλικ στην εικόνα και δηλώστε συμμετοχή!

Ελάτε να δώσουμε με το δικό μας τρόπο, τη δική μας απάντηση στην ακρίβεια και στην ασυδοσία των μεσαζόντων και των σούπερ μάρκετ. 

Αυτοί, "Όλοι μαζί μπορούν" και κρατούν τις τιμές στα ύψη: Το γάλα των παιδιών μας, το ψωμι, το ρύζι, τις πατάτες! Ελάτε, να ενώσουμε κι εμείς τις δικές μας δυνάμεις μας. Κι εμείς, μπορούμε! Το κίνημα που ξεκίνησε από την πόλη μας, αποτελεί την καλύτερη απόδειξη!

Καλούμε, όλους τους Κατερινιώτες, ειδικά τις νέες και τους νέους, που είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν κομμάτι από την καθημερινότητά τους, να στηρίξουν ενεργά την προσπάθεια αυτή από την οποία ωφελούνται χιλιάδες συμπολίτες μας.

Η μόνη μάχη που χάνεται είναι αυτή που δεν δίνεται. Η δική μας μάχη συνεχίζεται, με πολλούς συμμάχους σε ολόκληρη τη χώρα!

Γίνε μέρος αυτής της προσπάθειας και βοήθησε!

 
Χρήσιμες πληροφορίες
29.02.12

Image

Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω πριν πάρεις τηλέφωνο!

Φίλε, φίλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, αγαπητέ συμπολίτη

Σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου προς την ομάδας μας.

Τις τελευταίες ημέρες έχουμε λάβει εκατοντάδες επιστολές. Δυστυχώς, δεν είναι δυνατόν να απαντήσουμε λεπτομερώς σε κάθε επιστολή. Θα χρειαστούμε περισσότερες από 15 ημέρες για να ταξινομήσουμε και να αξιολογήσουμε όλο το υλικό που έχουμε λάβει από εσάς. Σας παρακαλούμε δείξτε κατανόηση.

Η επιστολή αυτή περιλαμβάνει απαντήσεις για τα περισσότερα ερωτήματα που έχουν τεθεί τις τελευταίες ημέρες.

 • Πληροφορίες για τη δράση με τις πατάτες θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας http://www.otoposmou.gr στην ενότητα «2,5€ το δεκάκιλο»
 • Οι παραγγελίες πατάτας για το επόμενο Σάββατο 3 Μαρτίου στην Κατερίνη έχουν ολοκληρωθεί (75 τόνοι). Η επόμενη δράση με τις πατάτες στην Κατερίνη θα πραγματοποιηθεί, πιθανόν, μέσα στον Μάρτιο
 • Οι παραγγελίες γίνονται μόνο μέσω διαδικτύου, από την ειδική φόρμα παραγγελίας της ομάδας  και ΟΧΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ή με αποστολή απλού eMail!
 • Για να κάνετε οποιαδήποτε παραγγελία δεν χρειάζεται να είστε μέλος της ομάδας.
 • Το επόμενο προϊόν που θα παραγγείλουμε θα είναι μάλλον το λάδι. Η διαδικασία επιλογής του παραγωγού θα απασχολήσει την ομάδα τις επόμενες ημέρες.
 • Η ίδια δράση οργανώνεται ήδη από πολίτες διαφορετικών πόλεων. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, με ποιο τρόπο, και βέβαια, ποιες είναι αυτές οι πόλεις και οι πρωτοβουλίες πολιτών ή φορέων που τις οργανώνουν. Γνωρίζουμε, πως πόλεις, όπως Θεσσαλονίκη, Βέροια, Σκύδρα, Βόλος, Λάρισα, Λαμία, Αθήνα (Βύρωνας, Ν. Ιωνία) βρίσκονται πολύ κοντά στην υλοποίηση της δράσης.
 • Σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε να σας υποδείξουμε παραγωγούς! Αυτό θα ήταν άδικο απέναντι στους υπόλοιπους παραγωγούς τους οποίους δεν γνωρίζουμε. Ένα τηλεφώνημα στην Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών ή στο 11 ΧΧΧ είναι αρκετό για να βρείτε παραγωγούς από κάθε περιοχή της χώρας. Στόχος μας ήταν να καταργήσουμε τους μεσάζοντες και όχι να μετατραπεί  η ομάδα μας σε …μεσάζοντα!
 • Θερμή παράκληση: Μην τηλεφωνείτε άλλο! Ότι έγινε το κάναμε, με μεγάλη ευχαρίστηση, στον ελεύθερό μας χρόνο. Τώρα, όμως , φτάσαμε στο σημείο να εργαζόμαστε μόνο....στον ελεύθερό μας χρόνο.

Απλά, τολμήστε και κάντε το! Κι αν πάλι κάτι δεν πάει καλά και χρειαστείτε βοήθεια, ε τότε, πάλι εδώ είμαστε!

Καλή δύναμη σε όλους μας!

 
Οι Κατερινιώτες δεν παίζονται με τίποτα!
27.02.12

Image 

 • 1.110 οικογένεις από την Κατερίνη παρήγγειλαν σε 20 ώρες άλλους 75 τόνους πατάτες. Η παράδοση το επόμενο Σάββατο 3 Μαρτίου.
 • Οι παραγωγοί λένε "ευχαριστώ" και χαρίζουν 2 τόνους πατάτες στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» των εθελοντών.
 • Στη Βέροια η επόμενη δράση με 24 τόνους πατάτες από την "Οικολογική Ομάδα Βέροιας"
 • Μαζική αγορά νέων προϊόντων κατ ευθείαν από τους παραγωγούς, όπως λάδι, ρύζι, όσπρια και μακαρόνια, πολύ σύντομα.

Η διάθεση 24 τόνων πατάτας, το μεσημέρι του Σαββάτου 25.02.2012 στην Κατερίνη, ήταν άκρως επιτυχής. Η παράδοση έγινε με υποδειγματικό τρόπο, χωρίς να παρουσιαστεί η παραμικρή δυσκολία. Ναι, κύριε Reichenbach, σχεδιασμένη από έλληνες πολίτες και άψογη οργάνωση «made in Greece».

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μπορούμε και μόνοι μας!
25.02.12

Διανεμήθηκαν 24 τόνοι πατάτες μέσα σε 4 ώρες

Image 

Είναι σίγουρο, πως παρόμοιες σκέψεις για την αγορά προϊόντων κατευθείαν από τον παραγωγό, τις έκαναν στο παρελθόν κι άλλοι. Στην Κατερίνη, τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, απλά την υλοποίησαν, και μάλιστα, με τον πιο άψογο τρόπο!

Image

Χθες, Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, από τις 9 το πρωί και επί 4 ώρες, 533 οικογένειες με εκατοντάδες οχήματα, κατέκλεισαν το πάρκινγκ των δικαστηρίων Κατερίνης και χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό πρόβλημα, αγόρασαν 24 τόνους πατάτες, απευθείας από τον παραγωγό, στην ελκυστική τιμή των 0,25 € το κιλό.

Image

Τα πάντα είχαν οργανωθεί μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια: Περίπτερο ενημέρωσης, έλεγχος παραγγελιών, ρυθμιστές κυκλοφορίας, παρκαδόροι, μεταφορείς, βοηθοί για ηλικιωμένους, υπεύθυνοι καθαριότητας κλπ. Όλα πήγαν καλά! Εκτός από μία μικρή λεπτομέρεια: Οι πατάτες δεν έφτασαν για όλους! Δεν ήταν λίγοι οι πολίτες που προσήλθαν στο χώρο διανομής και ζήτησαν να αγοράσουν πατάτες, χωρίς να έχουν παραγγείλει.

Image

Έτσι, πριν ακόμη ξεκινήσει ο παραγωγός το ταξίδι της επιστροφής για το Νευροκόπι, οι εθελοντές της Πιερίας έδιναν την επόμενη παραγγελία: δύο φορτηγά πατάτες (35 τόνους) για το επόμενο Σάββατο 3 Μαρτίου. Αυτή τη φορά από δύο παραγωγούς.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Παραδίνονται οι πρώτοι 24 τόνοι πατάτες
22.02.12

Image

Αύριο, Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012, από τις 9:00 το πρωί θα βρίσκεται στην Κατερίνη ο παραγωγός από το Νευροκόπι για να παραδώσει τους 24 τόνους πατάτες που παρήγγειλαν οι 530 οικογένειες της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας. Η παράδοση του προϊόντος θα πραγματοποιηθεί στο χώρο πάρκινγκ του δικαστικού μεγάρου στην οδό Φλέμινγκ.

Όλοι όσοι έχουν παραγγείλει πατάτες και έχουν επιβεβαιώσει την παραγγελία τους, μέχρι σήμερα το βράδυ, θα λάβουν SMS από την ομάδα, με την ακριβή ώρα προσέλευσης, για τον κάθε ένα από τους παραλήπτες. Παρακαλούνται όλοι να προσέλθουν την ώρα που θα αναφέρεται στο γραπτό μήνυμα, έτσι ώστε να αποφευχθεί η κυκλοφοριακή συμφόρηση. Επίσης παρακαλούνται όλα τα μέλη να έχουν μαζί τους το ακριβές χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην προσωπική παραγγελία του καθενός.

 • Οι παραγγελίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί έχουν διαγραφεί.
 • Η διαδικασία υποβολής νέων παραγγελιών θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα, αφού πραγματοποιηθεί η πρώτη διανομή.

Χωρίς τη δική σας συμβολή, η δράση αυτή δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Αποδείξατε τη δύναμη που έχει ο καταναλωτής: Συμμετέχει, αντιδρά, επιλέγει, και τελικά ορίζει τους κανόνες.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας. 

 
Άρχισαν να κατατίθενται οι πρώτες παραγγελίες
21.02.12

Image

Κάντε κλικ εδώ για να καταθέσετε την παραγγελία σας

Σήμερα, Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012, από τις πρώτες πρωινές ώρες, άρχισαν να κατατίθενται μέσω διαδικτύου οι πρώτες παραγγελίες για πατάτες Νευροκοπίου από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας. Οι κάτοικοι της Κατερίνης θα μπορούν από σήμερα να παραγγείλουν μέσω της ιστοσελίδας των εθελοντών,  ποσότητες μέχρι 100 κιλά ανά άτομο,  προς 0,25 Ευρώ το κιλό ή «2,5 € το δεκάκιλο», σύμφωνα πάντα με την ονομασία της δράσης την οποία επέλεξαν οι ενεργοί πολίτες της Πιερίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Για τους άπιστους Θωμάδες
20.02.12

Image

Μόλις μια μέρα μετά την ανακοίνωση της δράσης μας "2,5 Ευρώ το δεκάκιλο" 

Οι παρακάτω αράδες είναι αφιερωμένες σε όλους εκείνους, οι οποίοι συνεχίζουν να πιστεύουν, πως "ότι κι αν κάνουμε, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε".

Λάθος! Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν και να ανατραπούν. Αρκεί να ενωθούμε, να γίνουμε ένα, να αντισταθούμε!

Σήμερα, 20.02.2012 ελληνική αλυσίδα Super Market της Β. Ελλάδας η οποία δραστηριοποιείται και στο Ν.  Πιερίας, έβγαλε σε προσφορά πατάτες Νευροκοπίου προς 0,34 Ευρώ το κιλό! Δηλαδή, από 7 ευρώ κατέβασε την τιμή σε 3,4 Ευρώ το δεκάκιλο.

Κατάλαβες φίλε; Λίγες ώρες μετά και οι μεγάλοι άρχισαν να ...«κλάνουν πατάτες». Και αυτή ήταν μόνο η αρχή!

Τυχαίο; Δε νομίζω! 

 
«2,5 € το δεκάκιλο»
19.02.12

Image 

Πολίτες της Πιερίας οργανώνονται για να χτυπήσουν τα Super Market και τους μεσάζοντες.  Παρήγγειλαν 20 τόνους πατάτες, προς 2,5 Ευρώ τα 10 κιλά,
απευθείας από τον παραγωγό.
Ετοιμάζονται να παραγγείλουν ρύζι και όσπρια με στόχο να αναδείξουν την αισχροκέρδεια σε βάρος του απροστάτευτου πολίτη.

Πείτε την άποψή σας και συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο στη δεξιά στήλη.

Φίλες και φίλοι,

Πριν λίγες μέρες, αγρότες από τη Δράμα μοίρασαν 10 τόνους πατάτες Νευροκοπίου μπροστά στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Οι παραγωγοί διαμαρτύρονταν για την εξαιρετικά χαμηλή τιμή με την οποία αγοράζουν την πατάτα τους οι έμποροι. Επιπλέον, κατήγγειλαν ότι το 70% της παραγωγής τους παραμένει αδιάθετο, ενώ την ίδια στιγμή εισάγονται στην Ελλάδα πατάτες από την Αίγυπτο.

Ήταν μια πρωτοβουλία η οποία, για ευνόητους λόγους, έγινε δεκτή από τους πολίτες και προβλήθηκε επαρκώς από τα ΜΜΕ, και ειδικά από την ιδιωτική τηλεόραση, η οποία τον τελευταίο καιρό δεν χάνει ευκαιρία να κάνει θέμα των οκτώ τον δοκιμαζόμενο πολίτη, που στέκεται στην ουρά, είτε για ένα πιάτο φαγητό ή για ένα σακί δωρεάν πατάτες.

Τώρα, όλοι γνωρίζουμε, πως οι αγρότες στο Νευροκόπι της Δράμας έχουν πρόβλημα με τη σοδειά τους. Ε, και λοιπόν, αυτό ήταν; Ποιος θα βοηθήσει αυτούς τους συμπολίτες μας; Ο υπουργός, ο βουλευτής, ο δήμαρχος, η επιτροπή …ανταγωνισμού; Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς οι απλοί πολίτες;

Εμείς, τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, επειδή πιστεύουμε ότι οποιαδήποτε αλλαγή στην κοινωνία πρέπει να ξεκινήσει από τη βάση της, δηλαδή από εμάς τους απλούς πολίτες, λάβαμε την παρακάτω πρωτοβουλία και ξεκινώντας από την τοπική κοινωνία της Πιερίας, κάνουμε την αρχή και ζητάμε να την στηρίξετε.

Η πρωτοβουλία μας «2,5 € το δεκάκιλο»

Διαβάστε περισσότερα...
 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη. Πράγματι έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά, και είναι τιμή μας να σας έχουμε αρωγούς στην προσπάθειά μας αυτή.

Οι "Γιατροί του Κόσμου"

 
Studentsdesign