Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Αλεύρι
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για παραγωγούς
06.02.15

Image

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για παραγωγούς 

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ) οργανώνει την 45η διανομή «Χωρίς Μεσάζοντες» και προκειμένου να εξασφαλίσει επαρκείς ποσότητες τροφίμων σε άριστη ποιότητα και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, καλεί τους παραγωγούς να καταθέσουν τις προσφορές τους μέχρι Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 20:00 στέλνοντας email στη διεύθυνση Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε για τα παρακάτω προϊόντα:

  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις (συσκευασίες των 10 κιλών)
  • Πατάτες κιτρινόσαρκες σε συσκευασίες των 20 κιλών
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πάσχα χωρίς τσουρέκια, δεν γίνεται!
06.04.13

Image

Αλεύρι για όλες τις χρήσεις: Η διανομή θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο 13 Απριλίου 2013 στο χώρο της εμποροπανήγυρης Κατερίνης.

Ακριβώς για αυτό το λόγο, επειδή Πάσχα χωρίς τσουρέκια δεν γίνεται, και βέβαια, ακολουθώντας τις δικές σας υποδείξεις, επιλέξαμε ακόμη ένα ποιοτικά άριστο προϊόν, στη δυνατότερη χαμηλή τιμή, το οποίο παράγεται στον τόπο μας, θα καταναλωθεί στον τόπο μας και τα χρήματα των πολιτών θα μείνουν εδώ στην Πιερία για να ενισχύσουν την τοπική μας οικονομία.

Οι φόρμες παραγγελιών για αλεύρι όλων των χρήσεων έχουν ανοίξει.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνεχίζονται οι παραγγελίες για αλεύρι προς 0,58€ το κιλό
11.10.12

Image

Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας

Αγαπητοί συμπολίτες,

Ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα, όμως, τα καταφέραμε και βρισκόμαστε σήμερα  στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη παραγγελιών για αλεύρι υψηλής ποιότητας από επιλογή μαλακών σιταριών Μακεδονίας. Το προϊόν αυτό θα είναι το πρώτο το οποίο θα φέρει στη συσκευασία του την ένδειξη «Χωρίς μεσάζοντες» και παρασκευάζεται από τον ντόπιο κυλινδρόμυλο Κουτσιαρή. Διατίθεται στην τιμή των 0,58€ σε συσκευασίες των 10 κιλών (ελάχιστη ποσότητα). Η διανομή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012.

Η ποιότητα του προϊόντος έχει ελεγχθεί από το εργαστήριο Βιοχημείας του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας και ταυτόχρονα από το χημικό εργαστήριο της AgroLab στη Θεσσαλονίκη και είναι απαλλαγμένο από κάθε είδος φυτοφαρμάκων. Πρόκειται για μια διαδικασία η οποία θα ακολουθείται από εδώ κι εμπρός για όλα τα προϊόντα τα οποία θα διατεθούν από την ομάδα μας, διότι θέλουμε να ξέρουμε τι τρώνε τα παιδιά μας! Τα πιστοποιητικά των χημικών αναλύσεων θα αναρτηθούν άμεσα στην ιστοσελίδα της ομάδας www.otoposmou.gr.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνομολόγηση όρων πώλησης
15.03.12

Image 

Φίλες και φίλοι

Σήμερα, Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012, ο νομικός σύμβουλος της ομάδας μας κ. Σιανίδης Δημήτρης, παρέλαβε την υπογεγραμμένη από την ΕΑΣ Κιλκίς παρακάτω έγγραφη δήλωση, με όλους τους όρους, σύμφωνα με τους οποίους θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Μαρτίου 2012, η διάθεση των 100 τόνων αλεύρων στις 2068 οικογένειες της πόλης μας.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, δια των νομικών της εκπροσώπων, έχει μεριμνήσει και έχει έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, έτσι ώστε να διασφαλιστούν τα συμφέροντα των καταναλωτών, να εξασφαλιστεί η ποιότητα των προϊόντων που θα διατεθούν στους πολίτες και βεβαίως, να τηρηθούν όλοι οι κανονισμοί που διέπουν μια νόμιμη εμπορική συναλλαγή, έτσι ώστε να μην προκύψει καμία ζημία για το Ελληνικό Κράτος.

Διαβάστε το περιεχόμενο της «Συνομολόγησης όρων πώλησης»

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις προς 0,5€ το κιλό
07.03.12

Image

Έναρξη παραγγελιών, απόψε, Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012 στις 22:00 το βράδυ

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ανακοινώνει την έναρξη νέας μαζικής παραγγελίας 50 τόνων μέσω διαδικτύου για ένα νέο βασικό προϊόν διατροφής, το αλεύρι.

Η ηλεκτρονική φόρμα καταχώρησης παραγγελιών θα ανοίξει σήμερα, Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012 στις 22:00 το βράδυ και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι να συμπληρωθεί η συμφωνημένη ποσότητα.

Ο ομάδα μας αναζήτησε ελληνικούς κυλινδρόμυλους οι οποίοι λειτουργούν σε συνεταιριστική βάση. Στη χώρα μας λειτουργούν δύο τέτοιοι μύλοι. Οι αλευρόμυλοι Δομοκού και Κιλκίς. Οι προσφορές και των δύο συνεταιρισμών ήταν άκρως ελκυστικές και η ποιότητα των προϊόντων τους άριστη. Λάβαμε δείγματα αλεύρων από τους συνεταιρισμούς τα οποία χρησιμοποιήθηκαν από έμπειρο αρτοποιό της πόλης μας και νοικοκυρές. Αποφασίσαμε να επιλέξουμε το λευκό αλεύρι για όλες τις χρήσεις του ΕΑΣ Κιλκίς, λόγω των εορτών του Πάσχα (χρήση στα τσουρέκια). Το ελαφρώς κίτρινο αλεύρι (70%) του αλευρόμυλου Δομοκού θα το παραγγείλουμε στο άμεσο μέλλον, όχι μόνο για να στηρίξουμε τους παραγωγούς της περιοχής, αλλά για την άριστη ποιότητα του προϊόντος, κατάλληλο ειδικά για ψωμί.

  • Η ομάδα μας αποφάσισε να δεχτεί την προσφορά της Αλευροβιομηχανίας Ε.Α.Σ. Κιλκίς (Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών) για αλεύρι όλων των χρήσεων στην τιμή των 0,50 € ανά κιλό, σε συσκευασίες των 5 κιλών.
  • Η ημερομηνία παραγωγής και συσκευασίας θα είναι περίπου αυτή της ημέρας παράδοσης (17.03.2012) και η ημερομηνία λήξης περίπου 09.2012, δηλαδή ημερομηνία παραγωγής + 6 μήνες.
  • Αποφύγαμε να επιλέξουμε ιδιώτες, διότι αυτοί αλέθουν περίπου κατά 70% εισαγόμενα σιτηρά και 30% ελληνικά. Η ΕΑΣ Κιλκίς υποχρεώθηκε να μας κοινοποιήσει τα ονόματα όλων των παραγωγών από τους οποίους αγόρασε τα ελληνικά σιτηρά ντόπιας παραγωγής για να παράγει το αλεύρι που παραγγείλαμε. Επίσης, προθυμοποιήθηκε να δωρίσει σημαντική ποσότητα αλεύρων στο "Κοινωνικό Παντοπωλείο" της πόλης μας.
  • Τη γραπτή συμφωνία μεταξύ ΕΑΣ Κιλκίς και της ΕΟΔνΠ ανέλαβε ο νομικός σύμβουλος της ομάδας κ. Σιανίδης Δημήτρης.
  • Οι παραγγελίες γίνονται δεκτές μόνο μέσω διαδικτύου και σε καμία περίπτωση μέσω απλού email η τηλεφωνικά.Η μέγιστη ποσότητα ανά παραγγελίας είναι τα 100 κιλά (20 Χ 5 Kgr). 
  • Σας παρακαλούμε, αν έχετε γείτονες, γνωστούς ή φίλους που δεν έχουν τη δυνατότητα να παραγγείλουν μέσω διαδικτύου, να παραγγείλετε γι αυτούς.

Σας παρακαλούμε να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Σας ευχαριστούμε που υπάρχετε. Έχω καταλάβει από πολύ καιρό ότι αν δεν αντιστεκόμαστε μας κάνουν όπως θέλουν. Αυτό θέλουν, γι αυτό προεξοφλούν την αδυναμία μας ν΄αντισταθούμε. ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. Θα σωθεί το βουνό των ΘΕΩΝ. Πρέπει να το πιστέψουμε. Και ίσως πρέπει να γίνει γνωστό κι έξω μέσω τηλεόρασης. Οσο είναι ακόμη καιρός.

Συγχαρητήρια
Ν.A

 
Studentsdesign