Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Κρεμμύδια
Πατάτες και κρεμμύδια προς 0,29€ το κιλό!!!
15.08.15

Image
Image

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας συνεχίζει να αναδεικνύει το πρόβλημα της αισχροκέρδειας στη χώρα μας και με την οργάνωση των αγορών «Χωρίς μεσάζοντες», ενισχύει την τοπική οικονομία και την λαϊκή οικογένεια. Το Σάββατο 22 Αυγούστου 2015 οργανώνει την 56η διανομή «Χωρίς Μεσάζοντες» διαθέτοντας ελληνικά αγροτικά προϊόντα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές για τους καταναλωτές: Πατάτες και κρεμμύδια Σερρών, φετινής σοδειάς, προς 0,29€ το κιλό, απευθείας από τον παραγωγό. Οι τιμές στα Σούπερ Μάρκετ σήμερα κυμαίνονται από 0,50 έως 0,90€.

Το Σάββατο 22 Αυγούστου 2015, από τις 08:00 το πρωί, στο χώρο της εμποροπανήγυρης Κατερίνης, θα πραγματοποιηθεί από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας η 56η διανομή «Χωρίς Μεσάζοντες». Θα διατεθούν πατάτες ποικιλίας Spunta & Everest και κόκκινα κρεμμύδια νέας σοδειάς από το Βαλτοτόπι Σερρών προς 0,29€ το κιλό, σε συσκευασίες των 17,24 κιλών (5€ το τσουβάλι).

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κρεμμύδια και Πατάτες, νέας σοδειάς, "Χωρίς Μεσάζοντες"
24.05.14

Δύο προϊόντα «Χωρίς Μεσάζοντες» θα διατεθούν ταυτόχρονα, το Σάββατο 31 Μαΐου 2014, από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

 • Κρεμμύδια (λευκά) Σερρών προς 0,33 € το κιλό/4€ το τσουβάλι των 12,120 κιλών (4€)
 • Κιτρινόσαρκες Πατάτες Αχαΐας ποικιλίας mondial, ιδανικές για τηγάνισμα, προς 0,39 € το κιλό/5€ το τσουβάλι των 13 κιλών

Σήμερα, οι τιμές των δύο παραπάνω προϊόντων, στα περισσότερα Super Market της πόλης μας, κοστίζουν τουλάχιστον τη διπλάσια τιμή.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Φασόλια και Κρεμμύδια, νέας σοδειάς, "Χωρίς Μεσάζοντες"
24.05.14

Image

Image 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΦΛΕΜΙΝΓΚ

Δύο προϊόντα «Χωρίς Μεσάζοντες» θα διατεθούν ταυτόχρονα, το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014, από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

 • Κρεμμύδια (κόκκινα) από το Βαλτοτόπι Σερρών προς 0,30 € το κιλό/ 3€ το τσουβάλι των 10 κιλών
 • Φασόλια, βραστερά, φετινής σοδειάς, από την Ν. Τραπεζούντα Πιερίας, προς 2 € το κιλό/ 5€ η συσκευασία των 2,5 κιλών

Σήμερα, οι τιμές των δύο παραπάνω προϊόντων, στα περισσότερα Super Market της πόλης μας, κοστίζουν τουλάχιστον τη διπλάσια τιμή.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σχετικά με τη διανομή κρεμμυδιών του Σαββάτου
30.06.13

Image 

Τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής «Χωρίς Μεσάζοντες» της ΕΟΔνΠ εκφράζομε τη λύπη μας για την ταλαιπωρία στη δράση του Σαββάτου 29-6-2013 με τη διάθεση κρεμμυδιών, όπου πολλοί συμπολίτες μας δεν μπόρεσαν να παραλάβουν τις παραγγελίες τους. Το γεγονός αυτό οφείλεται σε λάθος του προμηθευτή, ο οποίος έφερε στην Κατερίνη 5 τόνους λιγότερα κρεμμύδια. Η Ομάδα μας διαπίστωσε το λάθος στις 8:00 το πρωί τη μέρα της διανομής. Εκείνη την ώρα ήταν αδύνατο να ενημερώσωμε τον κόσμο που θα ερχόταν και δεν θα μπορούσε να εξυπηρετηθεί.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Άνοιξαν οι φόρμες παραγγελιών για κρεμμύδια Σερρών.
20.06.13

Image

Κρεμμύδια (κόκκινα) Σερρών προς 0,35 € το κιλό σε συσκευασίες των 20 κιλών

Η διάθεση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013, από 08:30 – 11:00 στο χώρο της εμποροπανήγυρης Κατερίνης.

Ο παραγωγός έχει καταθέσει στην ομάδα μας τα απαραίτητα πιστοποιητικά και τις χημικές αναλύσεις, σύμφωνα με τις οποίες το προϊόν είναι απαλλαγμένο από κατάλοιπα φυτοφαρμάκων.

 
Παραγγελίες για τρία προϊόντα ταυτόχρονα
30.10.12

Image 

Άνοιξαν οι φόρμες παραγγελιών για τρία προϊόντα ταυτόχρονα:

 • Κρεμμύδια κόκκινα Σερρών προς 0,25 € το κιλό σε συσκευασίες των 20 κιλών
  5 € ανά συσκευασία
 • Ρεβίθια Πιερίας προς 1,90 € το κιλό σε συσκευασίες των 4,2 κιλών
  8 € ανά συσκευασία
 • Αλεύρι Πιερίας προς 0,58 € το κιλό σε συσκευασίες των 10 κιλών
  5,80 € ανά συσκευασία
Διαβάστε περισσότερα...
 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Το παράνομο του Χριστάκη είναι η κορυφή ενός παγόβουνου αυθαιρέτων που επιδιώκουν να δημιουργήσουν τετελεσμένα γεγονότα για προσωπικά οφέλη. Οι  διάσπαρτες αυτές εγκαταστάσεις μελλοντικά θα αλλοιώσουν το αδόμητο σήμερα περιβάλλον και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για τη γενικότερη νόμιμη δόμηση της περιοχής, αυτό δηλαδή που πολλοί περισσότεροι επιδιώκουν.

Φαίδρα Τ.

 
Studentsdesign