Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Φακές
81η διανομή "Χωρίς Μεσάζοντες" στην Κατερίνη: Ελληνικά όσπρια
15.09.18

Image 

Image 

Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης ν. Πιερίας, αγαπητοί συμπολίτες

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, στις 8:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας “Ο Τόπος μου” η 81η διανομή “Χωρίς Μεσάζοντες” στο πάρκινγκ των δικαστηρίων, στην οδό Φλέμινγκ.  Θα διατεθούν όσπρια  ελληνικών ποικιλιών από ντόπιους παραγωγούς:

 • Ρεβίθια Κατερίνης, μεγαλόσπερμα, συσκευασία των 3 κιλών, τιμή 5€ (1,66€ το κιλό)
 • Φασόλια Φαρσάλων, ποικιλία “Ραψάνη”, συσκευασία των 2 κιλών, τιμή 4€ (2€ το κιλό)
 • Φακές Φαρσάλων, ποικιλία “Σάμος”, συσκευασία των 2 κιλών, τιμή 3€ (1,5€ το κιλό)

Το κίνημα "Χωρίς Μεσάζοντες" συνεχίζει να είναι μια από τις πιο αυθεντικές πρωτοβουλίες των τελευταίων ετών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
76η διανομή "Χωρίς Μεσάζοντες" στην Κατερίνη: Ελληνικά όσπρια
15.09.18

Image 

Image 

Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης ν. Πιερίας, αγαπητοί συμπολίτες

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018,  στο πάρκινγκ των δικαστηρίων,  στην οδό Φλέμινγκ,  θα πραγματοποιηθεί η 76η διανομή αγροτικών προϊόντων “Χωρίς μεσάζοντες” και θα διατεθούν

 • Φασόλια, ποικιλίας Norton,  από το Χρυσοχώρι Καβάλας προς 2€το κιλό
 • Φακές ποικιλίας Σάμος από τα Φάρσαλα του νομού Λάρισας προς 1,5€ το κιλό και
 • Ρεβύθια χοντρά από τον νομό Πιερίας προς 2€ το κιλό.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Φακές, Ρεβίθια και Μήλα "Χωρίς Μεσάζοντες" στην Κατερίνη
20.10.15

Image 

Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015, στον χώρο της Εμποροπανήγυρης Κατερίνης, πραγματοποιείται η 58η διανομή «Χωρίς Μεσάζοντες» από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας.

Θα διατίθενται τα παρακάτω αγροτικά προϊόντα:

 • Φακές μέτριες Πιερίας, ελληνικής ποικιλίας, του παραγωγού Ευφραιμίδη Βασίλη, σε συσκευασίες των 2 κιλών προς 3€/συσκευασία, δηλαδή προς 1,5€/κιλό
 • Ρεβίθια Πιερίας, ελληνικής ποικιλίας, των παραγωγών Καραδήμου Καλλιόπης και Ευφραιμίδη Χαράλαμπου, σε συσκευασίες των 2,5 κιλών προς 5€/συσκευασία, δηλαδή προς 2€/κιλό
 • Μήλα Πιερίας, ποικιλίας fuji, διαμέτρου 6 – 10 εκατοστών, του παραγωγού Αδαμίδη Βασίλη, σε συσκευασίες των 10 κιλών προς 5€/συσκευασία, δηλαδή προς 0,5€/κιλό
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η πρώτη διανομή προϊόντων "συμβολαιακής γεωργίας"
19.10.13

Image

Σήμερα το πρωί, Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013, από τις 08:30 έως τις 11:00 στο πάρκινγκ των δικαστηρίων της Κατερίνης, πραγματοποιήθηκε η 30η διανομή «Χωρίς Μεσάζοντες» από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας . Διατέθηκαν συνολικά 7,2 τόνοι όσπρια (φασόλια, ρεβίθια και φακές) σε 541 οικογένειες, ενώ την οργάνωση της διανομής ανέλαβαν 34 εθελόντριες και εθελοντές.

Ήταν  μια ξεχωριστή δράση, διότι τα προϊόντα που διατέθηκαν σήμερα στην Κατερίνη, καλλιεργήθηκαν με συμβολαιακή γεωργία, μεταξύ της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και ντόπιων παραγωγών. Τρεις πιεριείς γεωργοί, με βάση την παραπάνω συμφωνία, έσπειραν φέτος 480 στρέμματα και διέθεσαν τη σοδειά τους απευθείας στους καταναλωτές, παρακάμπτοντας τους μεσάζοντες, με αποτέλεσμα η τιμή διάθεσης των προϊόντων να είναι ιδιαίτερα χαμηλή για τους καταναλωτές και πολύ ικανοποιητική για τους παραγωγούς.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Όσπρια από παραγωγούς της Πιερίας
13.10.13

Image 

Image 

Καλλιεργήθηκαν 480 στρέμματα με συμβολαιακή γεωργία και θα διατεθούν το επόμενο Σάββατο στην Κατερίνη «Χωρίς Μεσάζοντες»

Το επόμενο Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013, θα διατεθούν στην Κατερίνη για πρώτη φορά, αγροτικά προϊόντα  «Χωρίς Μεσάζοντες» τα οποία καλλιεργήθηκαν με συμβολαιακή γεωργία. Δηλαδή, παραγωγοί της Πιερίας, μετά από συμφωνία με την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, έσπειραν τα χωράφια τους γνωρίζοντας πως η σοδειά τους θα διατεθεί απευθείας στους πολίτες παρακάμπτοντας τους μεσάζοντες.

 • Ρεβίθια προς 2€ το κιλό, σε συσκευασίες των 5 κιλών/10€ η συσκευασία
 • Φασόλια μέτρια προς 2€ το κιλό, σε συσκευασίες των 2,5 κιλών/5€ η συσκευασία
 • Φακές  χοντρές προς 1,5€ το κιλό, σε συσκευασίες των 3,3 κιλών/5€ η συσκευασία

Οι παραγωγοί Καλλιόπη Καραδήμου και Ευφραιμίδης Χαράλαμπος έσπειραν φέτος 480 στρέμματα όσπρια και το επόμενο Σάββατο θα διατεθεί η σοδειά τους (φασόλια, ρεβίθια, φακές) στους καταναλωτές συμπολίτες μας. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βήμα του κινήματος «Χωρίς Μεσάζοντες» διότι τα οφέλη της πρωτοβουλίας αυτής είναι πολλαπλά, μεταξύ άλλων το ιδιαίτερα χαμηλό κόστος των προϊόντων για τους καταναλωτές, το μεγαλύτερο κέρδος για τους παραγωγούς, η αυτονομία του τόπου σε αγροτικά προϊόντα και η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τοπική παραγωγή πατάτας για τοπική κατανάλωση με προσυμφωνημένη τιμή 0,30 € το κιλό!
22.09.12

Διάθεση 150-200 τόνων πατάτας μέσω συμφωνίας  ανάμεσα σε παραγωγό  και  πολίτες του κινήματος «Χωρίς Μεσάζοντες»  στην Κατερίνη, οι οποίοι αναλαμβάνουν  τη διάθεση του προϊόντος με προσυμφωνημένη τιμή 0,30 € το κιλό!

Φωτογραφίες του άρθρου είναι από τη διάθεση φακής στο πάρκινγκ των δικαστηρίων Κατερίνης (22.09.2012).

Image 

Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012, στο χώρο πάρκινγκ των δικαστηρίων της Κατερίνης, στην οδό Φλέμινγκ, πραγματοποιήθηκε η 11η διάθεση αγροτικών προϊόντων από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας. Διατέθηκαν συνολικά 9,5 τόνοι ελληνικής φακής ποικιλίας «Αθηνά» σε 1.000 περίπου οικογένειες, προς 1,5 € το κιλό.

Image

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η διανομή φακής στο χώρο πάρκινγκ των δικαστηρίων
19.09.12

Image 

Φίλες και φίλοι

Σας πληροφορούμε πως η διανομή φακής θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στο χώρο πάρκινγκ των δικαστηρίων και θα ισχύσουν οι παραγγελίες που κατατέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα (αναβολή λόγω βροχής).

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνομολόγηση όρων πώλησης φακής 15.09.2012
11.09.12

Image

ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΩΛΗΤΩΝ / ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΟΡΩΝ ΠΩΛΗΣΗΣ ΦΑΚΗΣ

Οι  παρακάτω υπογράφοντες: 1. Γεώργιος Τσιανάκας του Χαραλάμπους, κάτοικος Λαρίσης με ΑΦΜ 026254493 και 2. Σωτήριος Γιαννακόπουλος του Αθανασίου, κάτοικος Φαρσάλων Λαρίσης, με ΑΦΜ 034352947, που στην παρούσα  θα  αποκαλούνται: «πωλητές», μετά το τέλος των διαπραγματεύσεων με την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, η οποία αντιπροσώπευσε τους καταναλωτές της Πιερίας, δηλώνουμε  και αποδεχόμαστε  τα παρακάτω:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πιστοποιημένες ελληνικές φακές στην τιμή των 1,5 € ανά κιλό.
06.09.12

Image 

Οι παραγγελίες για ελληνικές φακές, έχουν ολοκληρωθεί.

Ελληνικές φακές (ψιλές) Φαρσάλων: πιστοποιημένες με Agro 1 και Agro 2, φετινής σοδειάς, με χρόνο κατανάλωσης 2 χρόνια, στην τιμή των 1,5 € ανά κιλό.

Πρόκειται για το πρώτο προϊόν, το οποίο θα διατεθεί από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας στην Κατερίνη, σε συσκευασία η οποία θα φέρει την ετικέτα «Χωρίς μεσάζοντες». Η διανομή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012, κατά τη διάρκεια της πρώτης Πανελλαδικής συνάντησης πρωτοβουλιών, στο χώρο της εμποροπανήγυρης Κατερίνης, όπου αναμένεται να συμμετάσχουν εκπρόσωποι φορέων και εθελοντικών ομάδων από 20 πόλεις της Ελλάδας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το σύστημα, ταυτόχρονα με την κατάθεση της παραγγελία σας, υπολογίζει και την ακριβή ώρα παραλαβής (ΩΠ), την οποία σας παρακαλούμε θερμά, να τηρήσετε (βλέπε ενότητα "Ποιοι παρήγγειλαν").

Διαβάστε περισσότερα...
 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Είπα, λοιπόν, να κοιτάξω μήπως έχετε ιστοσελίδα και φυσικά σας βρήκα.
Από τα λίγα που έχω δει μέχρι στιγμής, οφείλω να ομολογήσω ότι έχω μείνει άφωνη, αλλά και πολύ εντυπωσιασμένη από τις δράσεις και πρωτοβουλίες σας και γι’αυτό ένιωσα την ανάγκη να σας συγχαρώ όλους.
Δέσποινα  Δ., Χαλκιδική
 
Studentsdesign