Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Μεροκάματα
Μεροκάματα: Μια νέα δράση, μια νέα καλή αρχή!
22.10.12

Image 

Η ΕΟΔΝΠ απευθύνει έκκληση σε κάθε παραγωγό της περιοχής μας, που ενδιαφέρεται να βρει εργατικά χέρια, να αναφέρει στην ομάδα τον αριθμό των εργατών που χρειάζεται, στέλνοντας email στη διεύθυνση Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Μετά από συνεννόηση με αγρότη παραγωγό της περιοχής μας, αναρτήσαμε στην ιστοσελίδα μας την ανακοίνωσή του, με την οποία ζητούσε 45 μεροκάματα στη συγκομιδή ακτινιδίων. Μέσα σε μιάμιση ημέρα από την ανακοίνωση, η προσφορά του υπερκαλύφθηκε εντυπωσιακά, ενώ κάποιους απ’ αυτούς που του ζήτησαν δουλειά, τους προώθησε και σε άλλους γνωστούς του παραγωγούς, που χρειάζονταν εργατικά χέρια. Σύμφωνα με τον ίδιο, πάνω από το 95% των ενδιαφερομένων είχε ενημερωθεί από την ιστοσελίδα μας και ελάχιστοι από την εφημερίδα. Το μεγαλύτερο ποσοστό τους ήταν ηλικίας μεταξύ 30 και 50 ετών, ενώ υπήρχαν και αρκετές περιπτώσεις μητέρων, που ζητούσαν δουλειά για τους 18χρονους γυιούς τους. Πολλές ήταν οι περιπτώσεις σπιτιών που για τρεις μήνες δεν έχει μπει μεροκάματο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αναζήτηση και προσφορά εργασίας
17.10.12

Image 

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, σε συνεργασία με αγρότες του νομού, ξεκίνησε μια νέα πρωτοβουλία με στόχο την αναζήτηση/προσφορά εργασίας. Στην ιστοσελίδα της ομάδας http://www.otoposmou.gr έχει δημιουργηθεί μια νέα ενότητα με τίτλο «Μεροκάματα». Εκεί, όσοι πολίτες αναζητούν εργασία και επιθυμούν να εργαστούν περιστασιακά, σε αγροτικές δουλειές και όχι μόνο, θα μπορούν να βρίσκουν τα στοιχεία παραγωγών, οι οποίοι αναζητούν εργατικά χέρια..

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αρχείο προσφορών εργασίας
17.10.12

Προσφέρονται 45 μεροκάματα σε αγρόκτημα της Κατερίνης 

  • 8ωρη εργασία, 08:00 – 17:00
  • Τιμή ημερομίσθιου 25€ (συμπεριλαμβανομένου του εργόσημου).
  • Για κάθε ώρα εργασίας πέραν του 8ώρου (υπερωρία) προσφέρονται 3€
  • Παραγωγός: Χατζησταματίου Βασιλική, τηλέφωνο επικοινωνίας:  6932 56 76 76
  • Αναρτήθηκε την 18.10.2012 ώρα 01:15

 Τη δράση "Μεροκάματα" συντονίζουν:

  • Μανώλης Βρέντζος 23510 26159 & 6945 417 357 και
  • Ηλίας Τσολακίδης 23510 34714 και 697 33 80 700
 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Αγαπητή Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας,

Με μεγάλη καθυστέρηση (για την οποία ζητώ συγγνώμη) θα ήθελα να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου και να σας δώσω συγχαρητήρια για την εξαιρετική ιδέα που υλοποιήσατε δημιουργώντας το Κίνημα χωρίς μεσάζοντες.

Η ιδέα σας όχι μόνο βοήθησε πολύ κόσμο που βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση αλλά κυρίως εξέθεσε τις διαπλεκόμενες σχέσεις μεταξύ κράτους και μεσαζόντων και, το πιο σημαντικό ακόμα, ενέπνευσε ομάδες και συλλογικότητες εντός και εκτός Ελλάδος να δράσουν για το γενικό καλό.

Εύχομαι και ελπίζω να συνεχίσετε το ίδιο δυναμικά και φέτος αλλά και στα χρόνια που θα έρθουν, να προσφέρετε βοήθεια και έμπνευση στους ανθρώπους που μαθαίνουν για την ομάδα σας.

Σας ευχαριστώ θερμά και πάλι για όσα έχετε κάνει.

Φιλικά
Κατερίνα Παπαδημητρακοπούλου|
Αθήνα

 
Studentsdesign