Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Σας ευχαριστούμε!
Η ΕΟΔνΠ ευχαριστεί θερμά τα εκπαιδευτήρια «Πλάτων»
15.07.14

Image

Τα εκπαιδευτήρια "Πλάτων" ανταποκρίθηκαν άμεσα στην παράκληση της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ) και ανέλαβαν τη δωρεάν μεταφορά οικογενειών του Κοινωνικού παντοπωλείου στο αρχαίο θέατρο του Δίου, τη Δευτέρα 14-7-2014, όπου παρακολούθησαν την παράσταση του Θεάτρου του Νέου Κόσμου "Η κοιμωμένη ξύπνησε" και την επιστροφή τους στην Κατερίνη.

Εκ μέρους των ανθρώπων που εξυπηρετήθηκαν και εκ μέρους της ΕΟΔνΠ, ένα μεγάλο "ευχαριστούμε" στη διοίκηση των εκπαιδευτηρίων.

 
Οι ΓτΚ και η ΕΟΔνΠ ευχαριστούν θερμά
20.06.14

Image 

Εντός των πέντε τελευταίων εβδομάδων οι «Γιατροί του Κόσμου» και η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας οργάνωσαν τρεις αποστολές με ανθρωπιστική βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς της Σερβίας και της Βοσνίας, συνολικής ποσότητας  63 τόνων.

Οι ΓτΚ και η ΕΟΔνΠ ευχαριστούν θερμά τη διεύθυνση της ΔΕΗ για την κάλυψη των εξόδων αποστολής, όλες τις επιχειρήσεις και τους απλούς πολίτες που προσέφεραν απλόχερα τη βοήθειά τους, αλλά και τους υπαλλήλους του τελωνείου Κατερίνης για την άμεση εξυπηρέτηση και την απλοποίηση της διαδικασίας έκδοσης των απαραίτητων εγγράφων.

 
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κώστα Σουρμαΐδη
19.02.14

Image 

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κώστα Σουρμαΐδη, συμπολίτη μας που ζει και εργάζεται στο Ρόνταϊλαντ της Αμερικής, που με ευγένεια και γενναιοδωρία  πρόσφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της ΕΟΔνΠ μια σημαντική ποσότητα λαδιού, η οποία διανεμήθηκε σε οικογένειες που δεν θα μπορούσαν να το έχουν με άλλον τρόπο.

 
Ευχαριστήριο της ΕΟΔνΠ στο θέατρο του "Νέου Κόσμου"
13.07.14

Image 

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας με συγκίνηση δέχτηκε την αυθόρμητη προσφορά του Θεάτρου του Νέου Κόσμου προς τους συμπολίτες μας που αδυνατούν να πληρώσουν εισιτήριο, ώστε να απολαύσουν τα παιδιά τους και οι ίδιοι την παράστασή του στο αρχαίο θέατρο του Δίου. Όσο υπάρχει η αλληλεγγύη θα εξακολουθεί να φωτίζει τις ψυχές των συνανθρώπων μας η ελπίδα...

Ευχόμαστε πάντα να έχετε τη δύναμη να μοιράζετε τη μαγεία της τέχνης σας σε μικρούς και μεγάλους.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

 
"Τα σκιάχτρα" σας ευχαριστούν!
02.12.13

Image 

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν –ο κάθε ένας με τον τρόπο του- στην οργάνωση της χθεσινής μουσικής παράστασης "Το σκιάχτρο".

Ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική χορηγία τους:

 • Υπεραστικό ΚΤΕΛ Πιερίας Α.Ε.
 • Ξενοδοχείο Litohoro Olympus Resort Villas & Spa στην Πλάκα Λιτοχώρου
 • Ξενοδοχείο Ολύμπιον στην Κατερίνη
 • Μιχαηλίδη Ι. Αθανάσιο - Παραδοσιακά λουκούμια Πιερίας,
 • Σταμκόπουλο Π. και Χατζηδημητρίου Σ.- Εργαστήριο αρτοσκευασμάτων και ειδών ζαχαροπλαστικής
 • Παπαχριστοδούλου Κώστα - Οινοποιείο και ταβέρνα'' Το λιθάρι''
 • Αλεξίου Ζαχ. Γεώργιο - Εμπόριο τροφίμων και ποτών, βοτάνων και προϊόντων ζύμης
 • Κούρτη Απόστολο - Βιολογικό κρασί
 • Παπαχατζή Άννα - Καφεκοπτείο
 • και τις κυρίες Χατζηδημητρίου Σοφία και Παναγιωτίδου Πόπη για τα παραδοσιακά φυλλωτά.
 
Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη των προσπαθειών μας
25.07.13

Image 

Κατερίνη, 25 Ιουλίου 2013

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ευχαριστεί θερμά

 • τη διεύθυνση της επιχείρησης "Ξυλεμπορία Κυρμανίδη" για τη δωρεά των υλικών με τα οποία επισκευάστηκαν φέτος τα τρία παρατηρητήρια του "Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο Δάσος". 
 • τη διεύθυνση, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς, τις μαθήτριες και τους μαθητές του 10ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κατερίνης για τη συγκέντρωση φαρμάκων τα οποία παραδόθηκαν στην ομάδα μας.
 
Ευχαριστήριο προς τις εφημερίδες Πολιτεία - Επτά
13.06.13

Image 

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας ευχαριστεί θερμά τον εκδότη των εφημερίδων Πολιτεία - Επτά και ιδιοκτήτη του τυπογραφείου Print X Press Κώστα Παπακώστα, για την προσφορά της επιχείρησης και τη δωρεάν εκτύπωση του πανό που έχει τοποθετηθεί στην είσοδο του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δωρεά αξίας 1.000 € προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο της ΕΟΔνΠ
28.03.13

Image 

Δωρεά τροφίμων αξίας 1.000 € από το «Διαβαλκανικό Ινστιτούτο» προς το "Κοινωνικό Παντοπωλείο" της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας

Την Τρίτη 26 Μαρτίου 2013, τα μέλη του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας δέχτηκαν σημαντική προσφορά τροφίμων, αξίας 1.000€. Η προσφορά πραγματοποιήθηκε από το «Διαβαλκανικό Ινστιτούτο» το οποίο εδρεύει στην πόλη μας. Τα τρόφιμα παραδόθηκαν στα μέλη της ΕΟΔνΠ και μαζί με την ποσότητα που είναι ήδη συγκεντρωμένη στις αποθήκες του Καπνικού Σταθμού, θα διατεθούν σε 61 οικογένειες την επόμενη εβδομάδα.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ευχαριστεί θερμά τη διεύθυνση του Ινστιτούτου για τη σημαντική αυτή δωρεά.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το δίκτυο της κοινωνικής υποστήριξης διευρύνεται.
26.02.13

Image 

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και το Δ. Σ. του Συλλόγου Κιλκισιωτών Νομού Πιερίας που πρόσφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της ΕΟΔΝΠ ογδόντα περίπου κιλά όσπρια, τα οποία θα μοιραστούν σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη. Η ομάδα μας παρέλαβε τα προϊόντα αυτά στις 14-2-2012 από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Χρήστο Μέρμηγκα και το μέλος του Δ. Σ. κ. Νίκο Μαπεντζίδη.

Το δίκτυο της κοινωνικής υποστήριξης διευρύνεται. Νέοι άνθρωποι και ομάδες  κάνουν δικό τους το σύνθημα «κανείς πλέον μόνος του» και δίνουν καθημερινά το δικό τους «παρών» στην υπεράσπιση του κοινωνικού ιστού της πόλης μας.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και υποσχόμαστε να συνεχίσωμε.

 
Το φλουρί της "Πρωτοβουλίας Πολιτών" στο "Κοινωνικό Παντοπωλείο"
12.02.13

Η Δημοτική Παράταξη "Πρωτοβουλία Πολιτών" έκοψε τη Βασιλόπιτα του 2013 και επιθυμεί να δοθεί το φλουρί " στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Νομού Πιερίας για τις άπορες οικογένειες της πόλης μας. Το φλουρί ισοδυναμούσε με τρόφιμα αξίας 15 ευρώ από τον Γυναικαίο Συνεταιρισμό "Μούσες Πιερίων"

Ευχαριστούμε πολύ για την ευγενική χειρονομία!

 
Βιβλιοχαρτοπωλείο Α4
01.02.13

Ευχαριστούμε θερμά το βιβλιοχαρτοπωλείο Α4 Αμανατίδης Σάκης, Κασσάνδρου 19, Κατερίνη 60100 για τη δωρεά 4 σφραγίδων με τα αντίστοιχα ταμπον για τη δράση "Χωρίς Μεσάζοντες" της 2ας Φεβρουαρίου 2013.

 
Σας ευχαριστούμε θερμά!
25.01.13

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012, με πρωτοβουλία της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, κλήθηκαν οι πολίτες της Πιερίας να προσφέρουν κουτιά γάλακτος μακράς διαρκείας για το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της ομάδας μας.

Με τη βοήθεια του κόσμου στήθηκε το “Χριστουγεννιάτικο δέντρο από γάλατα” στην κεντρική Πλατεία Κατερίνης αποτελούμενο από 3.512 κουτιά. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκαν γλυκίσματα και αρτοσκευάσματα τα οποία διατέθηκαν δωρεάν στην ομάδα μας από τα αρτοποιεία της πόλης μας:

 • Αρτόκοσμος
 • Άρτος Εφέσου
 • Κατσαρός
 • Μάνης
 • Σίτος

Οι Αφοι Κοκκινίδη, για την πολλοστή φορά, διέθεσαν αφιλοκερδώς μηχανήματα ήχου και φωτισμού για τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Η Ποντιακή χορωδία Νέας Τραπεζούντας έκλεισε τη βραδιά με εορταστικά τραγούδια και ποντιακά κάλαντα.

Εκατοντάδες πολίτες προσέφεραν, ότι μπορούσε ο καθένας, για να χτιστεί το «Χριστουγεννιάτικο δέντρο από γάλατα».

Δεκάδες εθελόντριες και εθελοντές βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η όμορφη αυτή δράση στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης και ενότητας.

Τους ευχαριστούμε θερμά όλους, και την/τον κάθε μία/ένα ξεχωριστά, για την προσφορά τους.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Είπα, λοιπόν, να κοιτάξω μήπως έχετε ιστοσελίδα και φυσικά σας βρήκα.
Από τα λίγα που έχω δει μέχρι στιγμής, οφείλω να ομολογήσω ότι έχω μείνει άφωνη, αλλά και πολύ εντυπωσιασμένη από τις δράσεις και πρωτοβουλίες σας και γι’αυτό ένιωσα την ανάγκη να σας συγχαρώ όλους.
Δέσποινα  Δ., Χαλκιδική
 
Studentsdesign