Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Ο κοινός μας αγώνας για το μέλλον του τόπου μας
12.02.13

ICant.gif

 

Για τρίτη βδομάδα συνεχίζεται ο αγώνας όλης της Πιερίας κατά των διοδίων με αποκορύφωμα  το Παμπιερικό συλλαλητήριο που θα γίνει αύριο Τετάρτη 13/ Φεβρουαρίου στη μία το μεσημέρι στην πλ. Ελευθερίας στην Κατερίνη.

Η  Παμπιερική επιτροπή αγώνα στην οποία συμμετέχουν οι τρεις δήμοι της Πιερίας, η Αντιπεριφέρεια, και όλοι οι Φορείς του νομού, καλεί όλους τους πολίτες της Πιερίας, εργαζόμενους, επαγγελματίες, άντρες και γυναίκες, νέους, ανέργους και συνταξιούχους:

  • Να δώσουν το αγωνιστικό τους παρών στο συλλαλητήριο της Τετάρτης.
  • Να διατρανώσουν τη θέλησή τους για άμεση αναστολή της λειτουργίας των διοδίων Αιγινίου και των πλευρικών της Λεπτοκαρυάς με προοπτική την κατάργησή τους.
  • Να αποδείξουν ότι με τον ενωτικό τους αγώνα μπορούν να προστατεύσουν το μέλλον της Πιερίας, το μέλλον των παιδιών τους.

Τα πέντε διόδια που μας περιζώνουν  από Δύση και Ανατολή είναι θηλιά στην ανάπτυξη της Πιερίας

Ο  αγώνας κατά των διοδίων είναι αγώνας για το μέλλον της Πιερίας.

Μετά τη συγκέντρωση θα υπάρχουν λεωφορεία για τη δωρεάν μετάβαση στα διόδια του Αιγινίου, για τη συνέχιση της κινητοποίησης.


Κατερίνη 12/2/2013
Συντονιστική επιτροπή
Τηλ.6983388179
6979006026

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Το παράνομο του Χριστάκη είναι η κορυφή ενός παγόβουνου αυθαιρέτων που επιδιώκουν να δημιουργήσουν τετελεσμένα γεγονότα για προσωπικά οφέλη. Οι  διάσπαρτες αυτές εγκαταστάσεις μελλοντικά θα αλλοιώσουν το αδόμητο σήμερα περιβάλλον και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για τη γενικότερη νόμιμη δόμηση της περιοχής, αυτό δηλαδή που πολλοί περισσότεροι επιδιώκουν.

Φαίδρα Τ.

 
Studentsdesign