Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Ο κοινός μας αγώνας για το μέλλον του τόπου μας
12.02.13

ICant.gif

 

Για τρίτη βδομάδα συνεχίζεται ο αγώνας όλης της Πιερίας κατά των διοδίων με αποκορύφωμα  το Παμπιερικό συλλαλητήριο που θα γίνει αύριο Τετάρτη 13/ Φεβρουαρίου στη μία το μεσημέρι στην πλ. Ελευθερίας στην Κατερίνη.

Η  Παμπιερική επιτροπή αγώνα στην οποία συμμετέχουν οι τρεις δήμοι της Πιερίας, η Αντιπεριφέρεια, και όλοι οι Φορείς του νομού, καλεί όλους τους πολίτες της Πιερίας, εργαζόμενους, επαγγελματίες, άντρες και γυναίκες, νέους, ανέργους και συνταξιούχους:

  • Να δώσουν το αγωνιστικό τους παρών στο συλλαλητήριο της Τετάρτης.
  • Να διατρανώσουν τη θέλησή τους για άμεση αναστολή της λειτουργίας των διοδίων Αιγινίου και των πλευρικών της Λεπτοκαρυάς με προοπτική την κατάργησή τους.
  • Να αποδείξουν ότι με τον ενωτικό τους αγώνα μπορούν να προστατεύσουν το μέλλον της Πιερίας, το μέλλον των παιδιών τους.

Τα πέντε διόδια που μας περιζώνουν  από Δύση και Ανατολή είναι θηλιά στην ανάπτυξη της Πιερίας

Ο  αγώνας κατά των διοδίων είναι αγώνας για το μέλλον της Πιερίας.

Μετά τη συγκέντρωση θα υπάρχουν λεωφορεία για τη δωρεάν μετάβαση στα διόδια του Αιγινίου, για τη συνέχιση της κινητοποίησης.


Κατερίνη 12/2/2013
Συντονιστική επιτροπή
Τηλ.6983388179
6979006026

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Αγαπητή Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας,

Με μεγάλη καθυστέρηση (για την οποία ζητώ συγγνώμη) θα ήθελα να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου και να σας δώσω συγχαρητήρια για την εξαιρετική ιδέα που υλοποιήσατε δημιουργώντας το Κίνημα χωρίς μεσάζοντες.

Η ιδέα σας όχι μόνο βοήθησε πολύ κόσμο που βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση αλλά κυρίως εξέθεσε τις διαπλεκόμενες σχέσεις μεταξύ κράτους και μεσαζόντων και, το πιο σημαντικό ακόμα, ενέπνευσε ομάδες και συλλογικότητες εντός και εκτός Ελλάδος να δράσουν για το γενικό καλό.

Εύχομαι και ελπίζω να συνεχίσετε το ίδιο δυναμικά και φέτος αλλά και στα χρόνια που θα έρθουν, να προσφέρετε βοήθεια και έμπνευση στους ανθρώπους που μαθαίνουν για την ομάδα σας.

Σας ευχαριστώ θερμά και πάλι για όσα έχετε κάνει.

Φιλικά
Κατερίνα Παπαδημητρακοπούλου|
Αθήνα

 
Studentsdesign