Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
B’ Πανελλαδική συνάντηση «Χωρίς Μεσάζοντες» στην Κατερίνη
12.03.13

Image

Στις 23 και 24 Μαρτίου 2013 πραγματοποιείται η B’ Πανελλαδική συνάντηση «Χωρίς Μεσάζοντες» στην Κατερίνη. Περισσότερες από 50 πρωτοβουλίες πολιτών από 25 διαφορετικές πόλεις της χώρας, θα συναντηθούν για δεύτερη φορά στην Πιερία, με στόχο την οργάνωση του κινήματος το οποίο έχει εξαπλωθεί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Την Κυριακή το πρωί 24 Μαρτίου, μεταξύ 09:00 και 11:00, θα πραγματοποιηθεί από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας διανομή απορρυπαντικών σε περίπου 500 οικογένειες. Έτσι, όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την οργάνωση διάθεσης ενός προϊόντος «Χωρίς μεσάζοντες».

Παρακαλούνται, (μόνο) οι πρωτοβουλίες πολιτών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη συνάντηση της Κατερίνης, να δηλώσουν οπωσδήποτε συμμετοχή, αναφέροντας, εκτός από τα στοιχεία επικοινωνίας, και τον αριθμό των συμμετεχόντων: Δηλώστε συμμετοχή εδώ

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης και οι συμμετοχές βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας www.otoposmou.gr.

Η 2η Πανελλαδική συνάντηση των Πρωτοβουλιών "Χωρίς Μεσάζοντες" θα πραγματοποιηθεί στον Καπνικό Σταθμό, στην Οδό Φλέμινγκ, δίπλα στο δικαστικό μέγαρο Κατερίνης. Τη συνάντηση οργανώνουν οι παρακάτω ομάδες:

  • Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας
  • Εθελοντική Ομάδα Παιονίας
  • Εθελοντές Βόλου - ΑΝΩΣΗ
  • Ενεργοί Πολίτες Λάρισας
  • Πολίτες της Βέροιας
  • ΣΠΑΜΕ- Συνεταιριστική Παράκαμψη Μεσαζόντων  / Θεσσαλονίκη
  • "Φιλαδελφία" Κομοτηνής
 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Είπα, λοιπόν, να κοιτάξω μήπως έχετε ιστοσελίδα και φυσικά σας βρήκα.
Από τα λίγα που έχω δει μέχρι στιγμής, οφείλω να ομολογήσω ότι έχω μείνει άφωνη, αλλά και πολύ εντυπωσιασμένη από τις δράσεις και πρωτοβουλίες σας και γι’αυτό ένιωσα την ανάγκη να σας συγχαρώ όλους.
Δέσποινα  Δ., Χαλκιδική
 
Studentsdesign