Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Πάσχα χωρίς τσουρέκια, δεν γίνεται!
06.04.13

Image

Αλεύρι για όλες τις χρήσεις: Η διανομή θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο 13 Απριλίου 2013 στο χώρο της εμποροπανήγυρης Κατερίνης.

Ακριβώς για αυτό το λόγο, επειδή Πάσχα χωρίς τσουρέκια δεν γίνεται, και βέβαια, ακολουθώντας τις δικές σας υποδείξεις, επιλέξαμε ακόμη ένα ποιοτικά άριστο προϊόν, στη δυνατότερη χαμηλή τιμή, το οποίο παράγεται στον τόπο μας, θα καταναλωθεί στον τόπο μας και τα χρήματα των πολιτών θα μείνουν εδώ στην Πιερία για να ενισχύσουν την τοπική μας οικονομία.

Οι φόρμες παραγγελιών για αλεύρι όλων των χρήσεων έχουν ανοίξει.

Το αλεύρι που παραγγείλαμε παρασκευάζεται από τους «Μύλους Κουτσιαρή» της πόλης μας, κοστίζει 0,58 € το κιλό και θα διατεθεί σε συσκευασίες των 10 κιλών. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο 13 Απριλίου 2013 στο χώρο της εμποροπανήγυρης Κατερίνης.

Ταυτόχρονα οργανώνεται συγκέντρωση τροφίμων για το "Κοινωνικό Παντοπωλείο". Όσοι από εσάς επιθυμείτε να προσφέρετε τρόφιμα, θα έχετε τη δυνατότητα να τα παραδώσετε δίπλα στη γραμματεία.

Συμπολίτες, σας ευχαριστούμε για τη στήριξη των προσπαθειών μας. Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να στηρίξουμε την πατρίδα μας, τον τόπο μας, τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Μπορούμε και μόνοι μας! Χωρίς τους μεσάζοντες!

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Είμαστε πολλοί εδώ στην Αθήνα που μαθαίνοντας για τις δράσεις και την περήφανη στάση σας, σας νοιώθουμε οδηγούς, μπροστάρηδες και "δικούς μας ανθρώπους, συγγενείς μας"! Να σας έχει Ο Θεός καλά, το έργο σας είναι ΑΝΘΡΩΠΙΑ!
Μπάμπης Καλαϊτζάκης
 
Studentsdesign