Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Πάσχα χωρίς τσουρέκια, δεν γίνεται!
06.04.13

Image

Αλεύρι για όλες τις χρήσεις: Η διανομή θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο 13 Απριλίου 2013 στο χώρο της εμποροπανήγυρης Κατερίνης.

Ακριβώς για αυτό το λόγο, επειδή Πάσχα χωρίς τσουρέκια δεν γίνεται, και βέβαια, ακολουθώντας τις δικές σας υποδείξεις, επιλέξαμε ακόμη ένα ποιοτικά άριστο προϊόν, στη δυνατότερη χαμηλή τιμή, το οποίο παράγεται στον τόπο μας, θα καταναλωθεί στον τόπο μας και τα χρήματα των πολιτών θα μείνουν εδώ στην Πιερία για να ενισχύσουν την τοπική μας οικονομία.

Οι φόρμες παραγγελιών για αλεύρι όλων των χρήσεων έχουν ανοίξει.

Το αλεύρι που παραγγείλαμε παρασκευάζεται από τους «Μύλους Κουτσιαρή» της πόλης μας, κοστίζει 0,58 € το κιλό και θα διατεθεί σε συσκευασίες των 10 κιλών. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο 13 Απριλίου 2013 στο χώρο της εμποροπανήγυρης Κατερίνης.

Ταυτόχρονα οργανώνεται συγκέντρωση τροφίμων για το "Κοινωνικό Παντοπωλείο". Όσοι από εσάς επιθυμείτε να προσφέρετε τρόφιμα, θα έχετε τη δυνατότητα να τα παραδώσετε δίπλα στη γραμματεία.

Συμπολίτες, σας ευχαριστούμε για τη στήριξη των προσπαθειών μας. Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να στηρίξουμε την πατρίδα μας, τον τόπο μας, τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Μπορούμε και μόνοι μας! Χωρίς τους μεσάζοντες!

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Αγαπητή Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας,

Με μεγάλη καθυστέρηση (για την οποία ζητώ συγγνώμη) θα ήθελα να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου και να σας δώσω συγχαρητήρια για την εξαιρετική ιδέα που υλοποιήσατε δημιουργώντας το Κίνημα χωρίς μεσάζοντες.

Η ιδέα σας όχι μόνο βοήθησε πολύ κόσμο που βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση αλλά κυρίως εξέθεσε τις διαπλεκόμενες σχέσεις μεταξύ κράτους και μεσαζόντων και, το πιο σημαντικό ακόμα, ενέπνευσε ομάδες και συλλογικότητες εντός και εκτός Ελλάδος να δράσουν για το γενικό καλό.

Εύχομαι και ελπίζω να συνεχίσετε το ίδιο δυναμικά και φέτος αλλά και στα χρόνια που θα έρθουν, να προσφέρετε βοήθεια και έμπνευση στους ανθρώπους που μαθαίνουν για την ομάδα σας.

Σας ευχαριστώ θερμά και πάλι για όσα έχετε κάνει.

Φιλικά
Κατερίνα Παπαδημητρακοπούλου|
Αθήνα

 
Studentsdesign