Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Μαθητές του 3ου Λυκείου Κατερίνης στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο»
08.04.13

Image 

Ομάδα μαθητών και εκπαιδευτικών του 3ου Λυκείου Κατερίνης,  επισκέφτηκε χθες, Δευτέρα 8 Απριλίου 2013, το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας στον Καπνικό Σταθμό.

Μέλη της ΕΟΔνΠ εξήγησαν στις μαθήτριες και στους μαθητές τον τρόπο λειτουργίας του «Κοινωνικού Παντοπωλείου», τους σκοπούς που εξυπηρετεί η λειτουργία του, τη συνεργασία των μελών της ομάδας με τους «Γιατρούς του Κόσμου» και την ομάδα των Κοινωνικών Λειτουργών, όπως και τη διαδικασία επιλογής των δικαιούχων οικογενειών.

Image 

Μετά από μια σύντομη ενημέρωση, τα παιδιά συμμετείχαν ενεργά στη μεταφορά, το διαχωρισμό και τη συσκευασία τροφίμων, τα οποία είχαν συγκεντρωθεί τις τελευταίες ημέρες στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν με στόχο την ενίσχυση του «Κοινωνικού Παντοπωλείου». Τέλος, ενημερώθηκαν για τον τρόπο διανομής των τροφίμων και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες που ζητούν σήμερα τη στήριξη από την ομάδα των εθελοντών της πόλης μας.

Image 

Στην αυλή του Καπνικού Σταθμού έγινε συζήτηση για τη συλλογή μεταχειρισμένων μαγειρικών ελαίων (τηγανέλαιο) και το συλλογικό λαχανόκηπο.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Αγαπητοί φίλοι,
Από καιρό θέλω να πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ σε όλους σας για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ έργο σας!
Η είδηση της δημιουργίας της εθελοντικής σας ομάδας με ενθουσίασε, εκτός από την πρωτοπορία της και επειδή ξεκίνησε από το νομό Πιερίας, τόπο και δικής μου καταγωγής.
Να έχετε δύναμη και κουράγιο να συνεχίζετε και όπου μπορώ  να σας φανώ χρήσιμη, στη διάθεσή σας να βοηθήσω.
Είμαι σύμβουλος επιχειρήσεων sales - marketing & διαφήμιση και ζώ στη Θεσσαλονίκη.
Με εκτίμηση
Β.Α.
 
Studentsdesign