Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Μαθητές του 3ου Λυκείου Κατερίνης στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο»
08.04.13

Image 

Ομάδα μαθητών και εκπαιδευτικών του 3ου Λυκείου Κατερίνης,  επισκέφτηκε χθες, Δευτέρα 8 Απριλίου 2013, το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας στον Καπνικό Σταθμό.

Μέλη της ΕΟΔνΠ εξήγησαν στις μαθήτριες και στους μαθητές τον τρόπο λειτουργίας του «Κοινωνικού Παντοπωλείου», τους σκοπούς που εξυπηρετεί η λειτουργία του, τη συνεργασία των μελών της ομάδας με τους «Γιατρούς του Κόσμου» και την ομάδα των Κοινωνικών Λειτουργών, όπως και τη διαδικασία επιλογής των δικαιούχων οικογενειών.

Image 

Μετά από μια σύντομη ενημέρωση, τα παιδιά συμμετείχαν ενεργά στη μεταφορά, το διαχωρισμό και τη συσκευασία τροφίμων, τα οποία είχαν συγκεντρωθεί τις τελευταίες ημέρες στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν με στόχο την ενίσχυση του «Κοινωνικού Παντοπωλείου». Τέλος, ενημερώθηκαν για τον τρόπο διανομής των τροφίμων και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες που ζητούν σήμερα τη στήριξη από την ομάδα των εθελοντών της πόλης μας.

Image 

Στην αυλή του Καπνικού Σταθμού έγινε συζήτηση για τη συλλογή μεταχειρισμένων μαγειρικών ελαίων (τηγανέλαιο) και το συλλογικό λαχανόκηπο.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Παιδιά χίλια μπράβο για την δράση σας και τη θετική εξέλιξη που είχε όλη αυτή η παρανοϊκή υπόθεση. Αν το κράτος έκανε πάντα σωστά τη δουλειά του και ενεργούσε άμεσα και σοφά, όπως έπραξε στη περίπτωση του Ολύμπου, η Ελλάδα θα ήταν φυσικός παράδεισος.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Μανόλης – Περιβαλλοντικός Σύλλογος δήμου Ιτάνου Κρήτη

 
Studentsdesign