Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Μαθητές του 3ου Λυκείου Κατερίνης στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο»
08.04.13

Image 

Ομάδα μαθητών και εκπαιδευτικών του 3ου Λυκείου Κατερίνης,  επισκέφτηκε χθες, Δευτέρα 8 Απριλίου 2013, το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας στον Καπνικό Σταθμό.

Μέλη της ΕΟΔνΠ εξήγησαν στις μαθήτριες και στους μαθητές τον τρόπο λειτουργίας του «Κοινωνικού Παντοπωλείου», τους σκοπούς που εξυπηρετεί η λειτουργία του, τη συνεργασία των μελών της ομάδας με τους «Γιατρούς του Κόσμου» και την ομάδα των Κοινωνικών Λειτουργών, όπως και τη διαδικασία επιλογής των δικαιούχων οικογενειών.

Image 

Μετά από μια σύντομη ενημέρωση, τα παιδιά συμμετείχαν ενεργά στη μεταφορά, το διαχωρισμό και τη συσκευασία τροφίμων, τα οποία είχαν συγκεντρωθεί τις τελευταίες ημέρες στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν με στόχο την ενίσχυση του «Κοινωνικού Παντοπωλείου». Τέλος, ενημερώθηκαν για τον τρόπο διανομής των τροφίμων και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες που ζητούν σήμερα τη στήριξη από την ομάδα των εθελοντών της πόλης μας.

Image 

Στην αυλή του Καπνικού Σταθμού έγινε συζήτηση για τη συλλογή μεταχειρισμένων μαγειρικών ελαίων (τηγανέλαιο) και το συλλογικό λαχανόκηπο.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Φίλες και φίλοι,
Έλαβα το θάρρος να επικοινωνήσω μαζί σας προκειμένου να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου τόσο για τη δράση της ομάδας σας όσο και για τις πρωτοβουλίες της. Αξιοθαύμαστο δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η ομάδα σας αποτελεί μία δυναμική ένωση που πρωτοπορεί, αλλά ότι εφαρμόζει και υλοποιεί κάθε στόχο με απόλυτη οργάνωση και συνέπεια. Σας εύχομαι ολόψυχα καλό κουράγιο και κάθε επιτυχία στις προσπάθειές σας.

Μετά τιμής,
Δ.Ι.Χ.
Ν. Φιλαδέλφεια Αττικής

 
Studentsdesign