Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Πατάτες Αχαΐας προς 0,45€ το κιλό
20.05.13

Image 

Image 

Στην επόμενη διανομή "Χωρίς Μεσάζοντες", το Σάββατο, 25 Μαΐου 2013, στο χώρο της Εμποροπανήγυρης Κατερίνης, θα διατεθούν πατάτες Αχαΐας φετεινής εσοδείας..

Οι πατάτες είναι άριστης ποιότητας, ποικιλίας mondial, ιδανικές για τηγάνισμα και θα διατίθενται σε τσουβάλια των 22,5 κιλών προς 10€ το τσουβάλι, δηλαδή προς 0,45€ το κιλό.

Η τιμή της πατάτας, της συγκεκριμένης ποιότητας, σήμερα, στα περισσότερα Super Market της Κατερίνης, πλησιάζει το ένα Ευρώ.

Αποθηκεύστε τις πατάτες σε ένα ή περισσότερα χαρτοκιβώτια, στα οποία θα έχετε κάνει μερικές τρύπες, ώστε να παίρνουν αέρα. Βάλτε τις σε σκοτεινό και δροσερό σημείο. Δεν πρέπει δεν τις βλέπει το φως του ήλιου. Έτσι, οι πατάτες θα παραμένουν σκληρές και φρέσκιες για περισσότερο διάστημα. Η φρέσκια πατάτα, κάτω από αυτές τις συνθήκες, μπορεί να διατηρηθεί μέχρι και ένα μήνα. Μην κάνετε το λάθος και τις βάλετε στο ψυγείο, νομίζοντας ότι έτσι θα παρατείνετε τη διάρκεια ζωή τους. Το μόνο που θα πετύχετε είναι να γίνουν υπόγλυκες και να μαυρίζουν όταν τις μαγειρεύετε.

Συμβουλή: Αποφύγετε να αποθηκεύετε πατάτες και κρεμμύδια μαζί, καθώς τα αέρια που εκπέμπουν, συντελούν στο να χαλάνε σε συντομότερο χρονικό διάστημα.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Φίλες και φίλοι,
Έλαβα το θάρρος να επικοινωνήσω μαζί σας προκειμένου να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου τόσο για τη δράση της ομάδας σας όσο και για τις πρωτοβουλίες της. Αξιοθαύμαστο δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η ομάδα σας αποτελεί μία δυναμική ένωση που πρωτοπορεί, αλλά ότι εφαρμόζει και υλοποιεί κάθε στόχο με απόλυτη οργάνωση και συνέπεια. Σας εύχομαι ολόψυχα καλό κουράγιο και κάθε επιτυχία στις προσπάθειές σας.

Μετά τιμής,
Δ.Ι.Χ.
Ν. Φιλαδέλφεια Αττικής

 
Studentsdesign