Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Πατάτες Αχαΐας προς 0,45€ το κιλό
20.05.13

Image 

Image 

Στην επόμενη διανομή "Χωρίς Μεσάζοντες", το Σάββατο, 25 Μαΐου 2013, στο χώρο της Εμποροπανήγυρης Κατερίνης, θα διατεθούν πατάτες Αχαΐας φετεινής εσοδείας..

Οι πατάτες είναι άριστης ποιότητας, ποικιλίας mondial, ιδανικές για τηγάνισμα και θα διατίθενται σε τσουβάλια των 22,5 κιλών προς 10€ το τσουβάλι, δηλαδή προς 0,45€ το κιλό.

Η τιμή της πατάτας, της συγκεκριμένης ποιότητας, σήμερα, στα περισσότερα Super Market της Κατερίνης, πλησιάζει το ένα Ευρώ.

Αποθηκεύστε τις πατάτες σε ένα ή περισσότερα χαρτοκιβώτια, στα οποία θα έχετε κάνει μερικές τρύπες, ώστε να παίρνουν αέρα. Βάλτε τις σε σκοτεινό και δροσερό σημείο. Δεν πρέπει δεν τις βλέπει το φως του ήλιου. Έτσι, οι πατάτες θα παραμένουν σκληρές και φρέσκιες για περισσότερο διάστημα. Η φρέσκια πατάτα, κάτω από αυτές τις συνθήκες, μπορεί να διατηρηθεί μέχρι και ένα μήνα. Μην κάνετε το λάθος και τις βάλετε στο ψυγείο, νομίζοντας ότι έτσι θα παρατείνετε τη διάρκεια ζωή τους. Το μόνο που θα πετύχετε είναι να γίνουν υπόγλυκες και να μαυρίζουν όταν τις μαγειρεύετε.

Συμβουλή: Αποφύγετε να αποθηκεύετε πατάτες και κρεμμύδια μαζί, καθώς τα αέρια που εκπέμπουν, συντελούν στο να χαλάνε σε συντομότερο χρονικό διάστημα.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Βιομηχανικά απόβλητα στον Όλυμπο.

Σας συγχαίρω! Έλληνες με καρδιά, για την απόφασή σας να ξεμπροστιάσετε έναν ανάξιο δήμαρχο και να αποτρέψετε την μόλυνση ενός τόπου ιερού για όλους εμάς τους Έλληνες. Είθε να αποτελέσετε φωτεινό παράδειγμα για ανάλογες περιπτώσεις όπου χρειαστεί, στη χώρα μας.
Σας χαιρετώ και σας τιμώ.
Μία Ελληνίδα

 
Studentsdesign