Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Η Ολλανδική δημόσια τηλεόραση στην Κατερίνη
01.06.13

Image 

Από τη Δευτέρα, μέχρι και το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013, συνεργείο της Ολλανδικής δημόσιας τηλεόρασης  VPRO θα βρίσκεται στην Κατερίνη για τα γυρίσματα 50λεπτου ντοκιμαντέρ της εκπομπής Tegenlicht, με θέμα το κίνημα «Χωρίς Μεσάζοντες».

Το Tegenlicht είναι εκπομπή 50λεπτων ντοκιμαντέρ η οποία το έτος 2009 έλαβε το βραβείο της καλύτερης εκπομπής επικαιρότητας στην Ευρώπη (βραβείο Europa 2009, Best Television Current Affairs Programme of the Year 2009). 

Κατά τη διάρκεια της παραμονής των ολλανδών δημοσιογράφων στην πόλη μας θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα στο χώρο της Εμποροπανήγυρης κατά τη διάρκεια της διανομής του επόμενου Σαββάτου, στην Πλάκα Λιτοχώρου, στον Καπνικό Σταθμό και σε αγροκτήματα γεωργών οι οποίοι καλλιεργούν φέτος 480 στρέμματα όσπρια για λογαριασμό της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας .

Η συμβολαιακή γεωργία, μετά τα γερμανικά ΜΜΕ τα οποία τους τελευταίους μήνες βρέθηκαν πολλές φορές στην πόλη μας, τώρα προσελκύει το ενδιαφέρον και των Ολλανδών.

«Ενδιαφερόμαστε για το κίνημα «Χωρίς Μεσάζοντες», το οποίο ξεκίνησε από την πόλη σας, γι αυτό και θα θέλαμε να επικεντρώσουμε στις πρωτοβουλίες της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Πιερίας. Το ευρύτερο θέμα που θέλουμε να προσεγγίσουμε είναι αν υπάρχει η δυνατότητα -σε ευρωπαϊκό επίπεδο - για την ανάπτυξη ενός διαφορετικού οικονομικού / κοινωνικού μοντέλου . Η ομάδα σας είναι πρωτοπόρα και επιθυμία μας είναι να γνωρίσουμε τις δράσεις και τους ανθρώπους  της από κοντά» αναφέρουν οι δημοσιογράφοι της VPRO Tegenlicht.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Βιομηχανικά απόβλητα στον Όλυμπο:

Είμαι πολύ χαρούμενη που τους κολλήσαμε στον τοίχο!  Επιτέλους! Σας είμαι ευγνώμων για την πρωτοβουλία που πήρατε και μας ξεσηκώσατε όλους! Θα είμαι πάντα στο πλευρό σας για υπερασπιζόμαστε τον τόπο μας!

Βέτα Κ.

 
Studentsdesign