Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Σκοπός της Ομάδας
02.06.13

Η υποστήριξη όλων των πολιτών και ιδιαίτερα των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, όπως τα άτομα με αναπηρία, με ψυχικές διαταραχές, οι εξαρτημένοι από ουσίες (ναρκωτικά - αλκοόλ), οι Ρομά, οι οικονομικοί μετανάστες, οι πρόσφυγες και γενικότερα όσοι υφίστανται το ρατσισμό και τη διάκριση, αποτελούν το βασικό σκοπό σύστασης της Ομάδας.

Οι Αντιμέτωποι παρεμβαίνουν δημόσια επιχειρώντας να καταστήσουν ως βασικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας το σεβασμό της διαφορετικότητας και την εδραίωσή του ως μία κοινή πεποίθηση στους πολίτες της Κατερίνης και ευρύτερα της Πιερίας. Εκτιμούμε ότι με τον κατάλληλο συντονισμό και τη συνεργασία όλων των εθελοντικών οργανώσεων και των φορέων μπορούμε να πετύχουμε σημαντικά αποτελέσματα τόσο στην εξάλειψη του ρατσισμού, όσο και στην πρόληψη της εμφάνισης της κοινωνικής διάκρισης.

Εκτός από τη φτωχοποίηση των πολιτών, μια σημαντική συνέπεια της κρίσης, είναι η άνοδος των αντιδραστικών ιδεολογιών, του ναζισμού και του φασισμού, του ανορθολογισμού και της ωμής ρατσιστικής βίας, φαινόμενα που απειλούν την ίδια την κοινωνία των πολιτών που στηρίζεται στις αρχές της ισότητας, της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και της προάσπισης των κοινωνικών και πολιτικών δικαιωμάτων.

Οι Αντιμέτωποι καλούν όλους τους πολίτες και τους συλλογικούς φορείς να συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις της Ομάδας, αλλά και να καταγγέλλουν, χωρίς φόβο, κάθε μορφή ρατσιστικής συμπεριφοράς που πέφτει στην αντίληψή τους. 

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Τέλος με βαθιά συγκίνηση θέλω να σας ευχαριστήσω όλους θερμά για όλα αυτά που έζησα και ένοιωσα μαζί σας και που μου δώσατε την ευκαιρία να βρεθώ ανάμεσα σε πραγματικούς ανθρώπους που δίνουν καθημερινά την ψυχή τους για να γίνει ο τόπος μας καλύτερος.Είμαι πάντα στη διάθεσή σας.Σας ευχαριστώ πολύ που είδα κοντά σας πως υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν απλόχερα την αγάπη τους για ένα χαμόγελο!
Θεσ/νίκη
Μαίρη Κ.
 
Studentsdesign