Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Συνάντηση των υγειονομικών που στηρίζουν το Κοινωνικό Ιατρείο Κατερίνης «Αλέκος Φτίκας»
06.10.13

Image 

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καλεί σε συνάντηση τους γιατρούς που στηρίζουν το «Κοινωνικό Ιατρείο Κατερίνης», την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013, ώρα 21:00 στον Καπνικό Σταθμό (Οδός Φλέμινγκ 19, δίπλα στο δικαστικό μέγαρο).

Η συνάντηση με το νοσηλευτικό προσωπικό και τους κοινωνικούς λειτουργούς θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013, επίσης στις 21:00 στο ίδιο μέρος.

Οι χώροι του ιατρείου και του φαρμακείου είναι έτοιμοι. Την Τρίτη παραδίνονται τα τελευταία μηχανήματα και τα αναλώσιμα υλικά, ενώ ήδη άρχισε η διαλογή φαρμάκων από την ομάδα των φαρμακοποιών που στηρίζουν το Κοινωνικό Ιατρείο Κατερίνης «Αλέκος Φτίκας».

Οι  υγειονομικοί της πόλης μας που επιθυμούν να στηρίξουν το «Κοινωνικό Ιατρείο Κατερίνης» μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ.

Καλούνται όλοι οι πολίτες της Πιερίας να συγκεντρώνουν φάρμακα τα οποία δεν χρειάζονται και να τα παραδίνουν είτε στα πλησιέστερα φαρμακεία ή κατευθείαν στο Κοινωνικό Ιατρείο, στην οδό Φλέμινγκ 8. Τηλέφωνο επικοινωνίας:  6981665158 WhatsUp

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Παιδιά χίλια μπράβο για την δράση σας και τη θετική εξέλιξη που είχε όλη αυτή η παρανοϊκή υπόθεση. Αν το κράτος έκανε πάντα σωστά τη δουλειά του και ενεργούσε άμεσα και σοφά, όπως έπραξε στη περίπτωση του Ολύμπου, η Ελλάδα θα ήταν φυσικός παράδεισος.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Μανόλης – Περιβαλλοντικός Σύλλογος δήμου Ιτάνου Κρήτη

 
Studentsdesign