Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Υδραγωγείο 12.04.2009 (Αποκαταστάθηκε την 28.04.2009)
15.04.09

Image

Υδραγωγείο 28.04.2009, αποκατάσταση σε 16 μέρες

Πιστοί σε όσα υποσχεθήκαμε, σήμερα, πρέπει να γνωστοποιήσουμε την αποκατάσταση της ζημιάς στη είσοδο του παλιού υδραγωγείου της πόλης μας και να συγχαρούμε τον Δήμο Κατερίνης.

 

Το υδραγωγείο είναι πλέον ασφαλές και το μηχανοστάσιο μπορεί να κλειδωθεί. Η αντικατάσταση της παλιάς πόρτας έγινε την Τρίτη 28 Απριλίου 2009. Μέχρι την Δευτέρα θα αναρτηθούν και οι νέες φωτογραφίες στην ιστοσελίδα μας. Και πάλι μπράβο στον Δήμο Κατερίνης για τα αντανακλαστικά του.

Δεν πειράζει, έστω και έτσι, καλά είναι! Αρκεί αυτό που μένει, το καλό, αυτό που βελτιώνει την ποιότητα της καθημερινής μας ζωής, να είναι περισσότερο από χθές και λιγότερο από αύριο.

Υδραγωγείο 12.04.2009

Το υδραγωγείο είναι ένα από τα σύμβολα της πόλης μας. Για δεκάδες χρόνια, ακόμη και σήμερα, χιλιάδες αγρότες προμηθεύονται νερό για τις καλλιέργιές τους. Παλιά με το άλογο και το γαϊδουράκι, σήμερα με το βυτιοφόρο.

Τα σπλάχνα αυτού του συμβόλου είναι δυστυχώς απροστάτευτα. Τι εννοώ; Οι φωτογραφίες το περιγράφουν καλύτερα:

Image

Αν δεν κάνω λάθος, το υδραγωγείο ανήκει στον τομέα ευθύνης της ΔΕΥΑΚ. Στην υπηρεσία, η οποία πρόσφατα μοίρασε Bonus στους υπαλλήλους της για την ιδιαίτερη προσφορά τους στον τομέα ευθύνης τους.  

Image

Image

Εκτεθειμένοι ηλεκτρολογικοί πίνακες υψηλής τάσης

Image

Μια πόρτα ανοιχτή σε κάθε παιδί και κακόβουλο πολίτη

Image

Πρόσβαση στην πηγή για κάθε περαστικό.

Image 

Εδώ θα τοποθετηθούν οι φωτογραφίες και η ημερομηνία αποκατάστασης. 

Image

Image 

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

O TOPOS MOU
Καλημέρα σας,
θα πρέπει κάποτε να σκεφτούμε πολύ σοβαρά γιατί το αυτονόητο είναι τόσο δυσχερές στην κατανόησή του και τα παθήματα δεν μας γίνονται μαθήματα. Τι έχει μέσα ο εγκέφαλός μας και αρνείται να δει το απλούστερο φυσικό φαινόμενο όπως τον ρου ενός ποταμού ή ενός χειμάρρου; Σας εύχομαι καλή δύναμη και η πίστη για τη διατήρηση της ομορφιάς της φύσης και του περιβάλλοντος γενικά να μη σας απολείψει!
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Κ.Σ.
 
Studentsdesign