Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Επειδή νοιάζομαι για την πόλη μου...
15.04.09

Επειδή τα μάτια 80.000 πολιτών μπορούν να δουν περισσότερα από ότι τα μάτια 300 υπαλλήλων του Δήμου ή της Νομαρχίας, σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε αυτή την βάση δεδομένων. Πρόκειται για μία συλλογή από σημεία της πόλης μας, τα οποία κατά την άποψή μας χρίζουν άμεσης μέριμνας. Σήμερα 15.04.2009 αναρτήσαμε μερικά από τα σημεία εκείνα, τα οποία κατά την άποψή μας αποτελούν άμεσο κίνδυνο για τους συμπολίτες μας και πρέπει άμεσα να επιδιορθωθούν.

Δεν έχουμε καμία πρόθεση να έρθουμε σε αντιπαράθεση ή να θίξουμε κάποιον. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η βελτίωση της ποιότητας της καθημερινής μας ζωής. Καλούμε λοιπόν όλους του συμπολίτες μας να καταθέσουν στην ομάδα μας, ότι έχει πέσει στην αντίληψή τους. Με τη δική τους βοήθεια θα το αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα μας και θα ενημερώσουμε την αρμόδια υπηρεσία. Οταν δε αποκατασταθεί το "κακώς κείμενο" θα το αναρτήσουμε επίσης στην ιστοσελίδα μας και θα το κοινοποιήσουμε στα μέλη και στους φίλους της ομάδας μας.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλοι, πολίτες και διοικούντες θα κάνουν χρήση αυτού του εργαλείου.

Επειδή νοιαζόμαστε για την πόλη μας...

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Βιομηχανικά απόβλητα στον Όλυμπο.

Σας συγχαίρω! Έλληνες με καρδιά, για την απόφασή σας να ξεμπροστιάσετε έναν ανάξιο δήμαρχο και να αποτρέψετε την μόλυνση ενός τόπου ιερού για όλους εμάς τους Έλληνες. Είθε να αποτελέσετε φωτεινό παράδειγμα για ανάλογες περιπτώσεις όπου χρειαστεί, στη χώρα μας.
Σας χαιρετώ και σας τιμώ.
Μία Ελληνίδα

 
Studentsdesign