Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Σας καλούμε να γιορτάσετε μαζί μας.
27.03.14

Image 

Ναι, γιορτάζουμε! Γιορτάζουμε, γιατί πέρσι καταφέραμε να πείσουμε 4 παραγωγούς του νομού μας να καλλιεργήσουν με συμβολαιακή γεωργία 480 στρέμματα όσπρια, τα οποία διατέθηκαν «Χωρίς Μεσάζοντες» στους καταναλωτές της Πιερίας.

Την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014, από τις 11:00 – 14:00, στην αυλή του Καπνικού Σταθμού, θα μαγειρέψουμε ρεβίθια! Θα φτιάξουμε ρεβιθοκεφτέδες, κριτσίνια, σαλάτες, θα ψήσουμε ψωμί από ρεβιθάλευρο και θα πιούμε παρέα με τους παραγωγούς μας ένα ποτήρι κρασί. Θα γιορτάσουμε τη συμφωνία μας για την νέα καλλιεργητική περίοδο. Θα μαγειρέψουμε ένα ελληνικό, ντόπιο γεωργικό προϊόν, αυτό που καλλιεργούσαν οι παππούδες στον τόπο μας.

Κι ενώ το φαγητό θα ψήνεται, θα κουβεντιάζουμε βλέποντας τα παιδιά να παίζουν στην αυλή, όπως παλιά.

Στηρίζουμε τον ντόπιο παραγωγό και την ελληνική γη. Ενισχύουμε την τοπική οικονομία και μαθαίνουμε στα παιδιά μας την υγιεινή διατροφή.

Αλλάζουμε! Χωρίς Μεσάζοντες!

Σας καλούμε να γιορτάσετε μαζί μας.

ΥΓ: Κατά τη διάρκεια της διανομή ελαιόλαδου, το Σάββατο 5 Απριλίου 2014, θα πραγματοποιηθεί συμπληρωματικά και διανομή ρεβιθιών και ρεβιθάλευρου. Οι παραγγελίες γίνονται ταυτόχρονα στην ίδια φόρμα.

Image 

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Tα θερμά μου συγχαρητήρια. Μας κάνετε όλους περήφανους. Αποτελείτε παράδειγμα για όλους μας. Το νου σας, τίποτα δεν έχει τελειώσει.
Να είστε καλά.
Μάριος

 
Studentsdesign