Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Προβολή του ντοκιμαντέρ '"ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε." στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης
01.05.14

Image

Προτιμούμε την εμπειρία της συλλογικής παρακολούθησης από μια απλή τηλεθέαση στον υπολογιστή, για να μετρήσουμε αντιδράσεις και σχόλια, να συζητήσουμε, να δούμε πτυχές που ίσως δε θα είχαμε σκεφτεί μόνοι μας. Σας καλούμε να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί το ντοκιμαντέρ του Άρη Χατζηστεφάνου «ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΕ».

Το Σάββατο 3 Μαΐου 2014, ώρα 20:30 στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης. Αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν, Πιερίας.

«Ο φασισμός είναι αποκλειστικά προϊόν του καπιταλισμού. Παντού και πάντοτε σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τη μεγάλη αστική τάξη και τους βιομηχάνους. Χρησιμοποιήθηκε ως εφεδρεία για περιόδους κρίσης και κάθε φορά που έπρεπε να περάσουν αντεργατικά μέτρα ή να διασπαστούν απεργίες και εργατικές κινητοποιήσεις.»

Άγνωστες ιστορίες από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του φασισμού και τις διασυνδέσεις του με τα οικονομικά συμφέροντα κάθε εποχής. Ένα ταξίδι από την Ιταλία του Μουσολίνι, στην Ελλάδα της κατοχής, του εμφυλίου και της δικτατορίας και από τη ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ στο σήμερα.
 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Φίλες και φίλοι,
Έλαβα το θάρρος να επικοινωνήσω μαζί σας προκειμένου να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου τόσο για τη δράση της ομάδας σας όσο και για τις πρωτοβουλίες της. Αξιοθαύμαστο δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η ομάδα σας αποτελεί μία δυναμική ένωση που πρωτοπορεί, αλλά ότι εφαρμόζει και υλοποιεί κάθε στόχο με απόλυτη οργάνωση και συνέπεια. Σας εύχομαι ολόψυχα καλό κουράγιο και κάθε επιτυχία στις προσπάθειές σας.

Μετά τιμής,
Δ.Ι.Χ.
Ν. Φιλαδέλφεια Αττικής

 
Studentsdesign