Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
«Άγχος και ψυχοσωματικά συμπτώματα»
12.05.14

Image

Η οικονομική ύφεση επηρεάζει με πολλούς τρόπους τη ζωή μας.

Οι περισσότερες από τις σύγχρονες μελέτες που διερευνούν τις επιπτώσεις των οικονομικών κρίσεων στην ποιότητα ζωής και την ψυχική υγεία των ατόμων, δείχνουν ότι η ανεργία ή άλλοι οικονομικοί δείκτες συσχετίζονται με τα επίπεδα γενικής νοσηρότητας, θνησιμότητας, κατάθλιψης και της τάσης για αυτοκτονία.

Σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες φαντάζει ίσως πολυτέλεια η ενασχόληση με τις επιπτώσεις της κρίσης στην ψυχική υγεία και ευεξία μας.

Όμως, ποτέ δεν λύθηκε κάποιο πρόβλημα απλώς αγνοώντας το. Αντιθέτως, με τη συσσώρευση τα προβλήματα εντείνονται και μας δυσκολεύουν περισσότερο.

Η αναζήτηση βοήθειας από τους ειδικούς, πιστεύουμε ότι είναι μια καλή ιδέα, ένα καλό ξεκίνημα και μπορεί να αποδειχθεί σημαντική.

Οι Εθελοντές ψυχολόγοι και παιδοψυχολόγοι της ΕΟΔνΠ σάς καλούν να συμμετέχετε στην ενημέρωση – συζήτηση, με θέμα:

«Άγχος και ψυχοσωματικά συμπτώματα».

Πώς μπορούμε να επωφεληθούμε από μια συζήτηση με τους ειδικούς  και να αρχίσουμε να βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα που μας απασχολούν;

Σας περιμένουμε την  Πέμπτη 15 Μαΐου 2014 στις 6:00 μ.μ στον Καπνικό Σταθμό, να συζητήσουμε πάνω στα θέματα αυτά και να αναζητήσουμε μαζί απαντήσεις στους προβληματισμούς και τις απορίες σας.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Tα θερμά μου συγχαρητήρια. Μας κάνετε όλους περήφανους. Αποτελείτε παράδειγμα για όλους μας. Το νου σας, τίποτα δεν έχει τελειώσει.
Να είστε καλά.
Μάριος

 
Studentsdesign