Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Πρόσκληση για συμμετοχή σε σεμινάριο δημιουργικής γραφής
01.10.14

Πρόσκληση για συμμετοχή σε σεμινάριο δημιουργικής γραφής από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας "Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ"

Image 

Αγαπητοί/ές φίλοι/ες,

Η συντονιστική επιτροπή του Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε το σεμινάριο δημιουργικής γραφής για τη συγγραφή διηγήματος, που θα πραγματοποιηθεί στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης το Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014, από τις 17:00 έως τις 20:00.

Επειδή το σεμινάριο θα έχει τη μορφή εργαστηρίου, οι επιμορφούμενοι δεν πρέπει να ξεπερνούν τους 60, γι’ αυτό και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.

Για να δηλώσετε συμμετοχή κάντε κλικ εδώ

Κάθε συμμετέχων/ουσα θα πρέπει να προσφέρει αντί οικονομικού αντιτίμου, 5 κιλά μακαρόνια για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Οι βεβαιώσεις θα δοθούν από τους εισηγητές, οι οποίοι συμμετέχουν εθελοντικά για να συνδράμουν στις δράσεις της ΕΟΔνΠ. Σύμφωνα και με την Προκήρυξη του 1ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος, οι βεβαιώσεις θα διακρίνονται σε τρεις κατηγορίες, με βάση την ηλικία: στην 1η κατηγορία-ομάδα ανήκουν οι μαθητές και οι μαθήτριες δημοτικού, στη 2η κατηγορία-ομάδα οι έφηβοι μαθητές και μαθήτριες γυμνασίου και λυκείου και στην 3η οι ενήλικες.

Εισηγητές:

Η Αλεξάνδρα Μαυρίδου σπούδασε φιλολογία στο ΑΠΘ, Ευρωπαϊκό Πολιτισμό στο ΕΑΠ και Δημιουργική Γραφή στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Δημιουργικής Γραφής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Εργάζεται στη μέση εκπαίδευση ως φιλόλογος. Διδάσκει Δημιουργική Γραφή στον Όμιλο του Πρότυπου Πειραματικού Σχολείου του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ο Γιώργος Ρουβάς σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων σε προπτυχιακό επίπεδο και Πληροφοριακά Συστήματα σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Πανεπιστήμιο του Sheffield της Μεγάλης Βρετανίας. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζουν στην αξιοποίηση των ΤΠΕ και της δημιουργικής γραφής στην εκπαίδευση. Είναι εξωτερικός συνεργάτης του Ομίλου Δημιουργικής Γραφής του Πρότυπου Πειραματικού Σχολείου του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Αγαπητή Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας,

Με μεγάλη καθυστέρηση (για την οποία ζητώ συγγνώμη) θα ήθελα να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου και να σας δώσω συγχαρητήρια για την εξαιρετική ιδέα που υλοποιήσατε δημιουργώντας το Κίνημα χωρίς μεσάζοντες.

Η ιδέα σας όχι μόνο βοήθησε πολύ κόσμο που βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση αλλά κυρίως εξέθεσε τις διαπλεκόμενες σχέσεις μεταξύ κράτους και μεσαζόντων και, το πιο σημαντικό ακόμα, ενέπνευσε ομάδες και συλλογικότητες εντός και εκτός Ελλάδος να δράσουν για το γενικό καλό.

Εύχομαι και ελπίζω να συνεχίσετε το ίδιο δυναμικά και φέτος αλλά και στα χρόνια που θα έρθουν, να προσφέρετε βοήθεια και έμπνευση στους ανθρώπους που μαθαίνουν για την ομάδα σας.

Σας ευχαριστώ θερμά και πάλι για όσα έχετε κάνει.

Φιλικά
Κατερίνα Παπαδημητρακοπούλου|
Αθήνα

 
Studentsdesign