Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Πρόσκληση για συμμετοχή σε σεμινάριο δημιουργικής γραφής
01.10.14

Πρόσκληση για συμμετοχή σε σεμινάριο δημιουργικής γραφής από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας "Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ"

Image 

Αγαπητοί/ές φίλοι/ες,

Η συντονιστική επιτροπή του Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε το σεμινάριο δημιουργικής γραφής για τη συγγραφή διηγήματος, που θα πραγματοποιηθεί στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης το Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014, από τις 17:00 έως τις 20:00.

Επειδή το σεμινάριο θα έχει τη μορφή εργαστηρίου, οι επιμορφούμενοι δεν πρέπει να ξεπερνούν τους 60, γι’ αυτό και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.

Για να δηλώσετε συμμετοχή κάντε κλικ εδώ

Κάθε συμμετέχων/ουσα θα πρέπει να προσφέρει αντί οικονομικού αντιτίμου, 5 κιλά μακαρόνια για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Οι βεβαιώσεις θα δοθούν από τους εισηγητές, οι οποίοι συμμετέχουν εθελοντικά για να συνδράμουν στις δράσεις της ΕΟΔνΠ. Σύμφωνα και με την Προκήρυξη του 1ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος, οι βεβαιώσεις θα διακρίνονται σε τρεις κατηγορίες, με βάση την ηλικία: στην 1η κατηγορία-ομάδα ανήκουν οι μαθητές και οι μαθήτριες δημοτικού, στη 2η κατηγορία-ομάδα οι έφηβοι μαθητές και μαθήτριες γυμνασίου και λυκείου και στην 3η οι ενήλικες.

Εισηγητές:

Η Αλεξάνδρα Μαυρίδου σπούδασε φιλολογία στο ΑΠΘ, Ευρωπαϊκό Πολιτισμό στο ΕΑΠ και Δημιουργική Γραφή στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Δημιουργικής Γραφής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Εργάζεται στη μέση εκπαίδευση ως φιλόλογος. Διδάσκει Δημιουργική Γραφή στον Όμιλο του Πρότυπου Πειραματικού Σχολείου του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ο Γιώργος Ρουβάς σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων σε προπτυχιακό επίπεδο και Πληροφοριακά Συστήματα σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Πανεπιστήμιο του Sheffield της Μεγάλης Βρετανίας. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζουν στην αξιοποίηση των ΤΠΕ και της δημιουργικής γραφής στην εκπαίδευση. Είναι εξωτερικός συνεργάτης του Ομίλου Δημιουργικής Γραφής του Πρότυπου Πειραματικού Σχολείου του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Φίλες και φίλοι,
Έλαβα το θάρρος να επικοινωνήσω μαζί σας προκειμένου να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου τόσο για τη δράση της ομάδας σας όσο και για τις πρωτοβουλίες της. Αξιοθαύμαστο δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η ομάδα σας αποτελεί μία δυναμική ένωση που πρωτοπορεί, αλλά ότι εφαρμόζει και υλοποιεί κάθε στόχο με απόλυτη οργάνωση και συνέπεια. Σας εύχομαι ολόψυχα καλό κουράγιο και κάθε επιτυχία στις προσπάθειές σας.

Μετά τιμής,
Δ.Ι.Χ.
Ν. Φιλαδέλφεια Αττικής

 
Studentsdesign