Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Η Πρεσβεία της Παλαιστίνης ευχαριστεί τους πολίτες της Πιερίας
09.10.14

Image

Στις 9 Αυγούστου 2014, μετά από πρωτοβουλία του Κοινωνικού Ιατρείου Κατερίνης «Αλέκος Φτίκας» της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και των Γιατρών του Κόσμου, συγκεντρώθηκε στην Κατερίνη μεγάλη ποσότητα φαρμακευτικού υλικού για τα παιδιά της Παλαιστίνης.

Την Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014 υπάλληλοι της Πρεσβείας της Παλαιστίνης στην Αθήνα μας ενημέρωσαν πως τα φάρμακα έφτασαν στον προορισμό τους και διανεμήθηκαν σε τρία νοσοκομεία.

Επίσης, ο κ. Marwan Toubassi, πρέσβης του κράτους της Παλαιστίνης στην Ελλάδα έστειλε την παρακάτω επιστολή με την οποία ευχαριστεί τους πολίτες της Πιερίας για τη βοήθεια, την αλληλεγγύη, και την αποστολή φαρμάκων για τον Παλαιστινιακό λαό.

Για να διαβάσετε την επιστολή, κάντε κλικ εδώ.

Στάλθηκαν 967 σκευάσματα, συνολικού όγκου ενός περίπου κυβικού μέτρου και την μεταφορά από την Κατερίνη στην Αθήνα ανέλαβε δωρεάν το ΚΤΕΛ Κατερίνης.

Δείτε φωτογραφίες της δράσης κάνοντας κλικ εδώ

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Ως φιλόλογος το έχω μεγάλο μεράκι να υπηρετώ τη γλώσσα και τη λογοτεχνία μας. Μόλις είδα την ανακοίνωση του διαγωνισμού διηγήματος και ενθουσιάστηκα. Θα συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις.

Έλσα

 
Studentsdesign