Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Η ιδέα
30.04.09

Η ιδέα

Η ιδέα της δραστηριότητας της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας «ΔΙΝΩ ΖΩΗ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΟΥ» ανήκει στο μέλος Κική Κιτιξή και ξεκίνησε από την προσωπική μας ανάγκη να μάθουμε ποιος είναι ο σωστός τρόπος να ανακυκλώνουμε, τι υλικά ανακυκλώνουμε και που ανακυκλώνουμε στον τόπο μας.

Ξεκινάμε μια καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών όλου του νομού Πιερίας μέσα από διανομή φυλλαδίων, ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σποτ κ.α. με σκοπό να στηρίξουμε την ανακύκλωση, να ενημερωθούμε για τον σωστό τρόπο ανακύκλωσης, να διατηρήσουμε το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή των πολιτών.

Τα σκουπίδια μας δεν είναι άχρηστα υλικά αλλά χρήσιμες πρώτες ύλες για τις κατάλληλες βιομηχανίες. Εμείς δίνουμε ζωή στα σκουπίδια μας τα οποία μπορούν να συνεχίσουν να ζουν μέσα από την ανακύκλωση. Ανακυκλώνουμε τώρα και αναβαθμίζουμε την ποιότητα της ζωής μας. 

Η ανακύκλωση δεν είναι μια καλή κίνηση για το περιβάλλον, δεν είναι μόδα και δεν είναι θέμα καλής διάθεσης των πολιτών. Έτσι είναι καταδικασμένη ενέργεια. Η ανακύκλωση είναι υποχρέωση και θέμα επιβίωσης, είναι πράξη ευθύνης όλων.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Ο τόπος υποφέρει γιατί δεν υπάρχουν ηγέτες. Δεν υπάρχουν άνθρωποι να πάρουν πρωτοβουλίες. Μπράβο, ξανά και ξανά!!!!! Να ξέρετε ότι εδώ στην Αθήνα σας συζητάμε και σας θαυμάζουμε. Υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει να προσφέρει αλλά δεν έχει κάποιον να τον καθοδηγήσει. Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σας!!!!
Αδαμαντίνα Λ.

 
Studentsdesign