Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Μαθητές ενισχύουν το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου
24.11.14

Image 

Την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2014, μαθήτριες και μαθητές της Β’ Γυμνασίου των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων «Πλάτων» επισκέφτηκαν το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης για να συμμετάσχουν στις εργασίες προετοιμασίας του.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου θα λειτουργήσει από τις 13 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2014 και διοργανώνεται από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας και τους Γιατρούς του Κόσμου.

Image 

Πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια στην οποία θα συμμετέχουν περισσότερα από 300 άτομα (εθελόντριες και εθελοντές) και έχει ως στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Ιατρείου/Φαρμακείου «Αλέκος Φτίκας».

Σχεδιάστηκε και υλοποιείται για να λειτουργήσει κατά τη διάρκεια των εορτών ως χώρος αναψυχής για μικρούς και μεγάλους και συγχρόνως για να αναδείξει τη δύναμη της εθελοντικής προσφοράς και της συλλογικότητας.

Οι μαθήτριες και οι μαθητές χρησιμοποίησαν ανακυκλώσιμα υλικά τα οποία βρέθηκαν στις αποθήκες του Καπνικού (παλιά πλαστικά κουτάκια σπόρων) και με αυτά κατασκεύασαν πρωτότυπα στολίδια για το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του χωριού.

Image 

Επίσης επισκέφτηκαν τον παραδοσιακό ξυλόφουρνο ο οποίος θα λειτουργήσει τις επόμενες μέρες και θα τροφοδοτεί καθημερινά το χωριό με φρέσκο ψωμί.

Οι διευθύνσεις των σχολείων που επιθυμούν να επισκεφτούν το χώρο μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά μετά τις 12:30 με την νηπιαγωγό κα. Πατέρα Βάνα στο τηλ. 697 32 37 626 (cosmote).

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Σας ευχαριστούμε που υπάρχετε. Έχω καταλάβει από πολύ καιρό ότι αν δεν αντιστεκόμαστε μας κάνουν όπως θέλουν. Αυτό θέλουν, γι αυτό προεξοφλούν την αδυναμία μας ν΄αντισταθούμε. ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. Θα σωθεί το βουνό των ΘΕΩΝ. Πρέπει να το πιστέψουμε. Και ίσως πρέπει να γίνει γνωστό κι έξω μέσω τηλεόρασης. Οσο είναι ακόμη καιρός.

Συγχαρητήρια
Ν.A

 
Studentsdesign