Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Οι υποστηρικτές μας
05.05.09

Η ομάδα μας ευχαριστεί θερμά τους υποστηρικτές αυτής της δράσης, χωρίς τη βοήθεια των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η υλοποίηση αυτού του πονήματος.

Image 

CUE PRODUCTIONS

Στην Cue έγινε η παραγωγή των ραδιοφωνικών σποτ

Το "Cue" είναι το νέο studio στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε το 2007 τηρώντας αυστηρά τα παγκόσμια standards όσον αφορά την ηχητική (sound design), τόσο στους χώρους ηχογράφησης όσο και στο control room, από επαγγελματίες με πολύχρονη πείρα στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

 

Image 

ΠΑΝΧΑΡΤ

Η Αφοι Πανόπουλοι διέθεσαν 50 κιλά σακούλες για την δράση της Λαϊκής Αγοράς (Φωτο-Βιοαποικοδομήσιμo πλαστικό)

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΙ ΑΒΕΕ - «ΠΑΝ-ΧΑΡΤ», ιδρύθηκε το 1981 και μέχρι σήμερα ασχολείται με την παραγωγή και επεξεργασία φιλμ πολυαιθυλενίου καθώς και με την επεξεργασία χάρτου.
 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Τέλος με βαθιά συγκίνηση θέλω να σας ευχαριστήσω όλους θερμά για όλα αυτά που έζησα και ένοιωσα μαζί σας και που μου δώσατε την ευκαιρία να βρεθώ ανάμεσα σε πραγματικούς ανθρώπους που δίνουν καθημερινά την ψυχή τους για να γίνει ο τόπος μας καλύτερος.Είμαι πάντα στη διάθεσή σας.Σας ευχαριστώ πολύ που είδα κοντά σας πως υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν απλόχερα την αγάπη τους για ένα χαμόγελο!
Θεσ/νίκη
Μαίρη Κ.
 
Studentsdesign