Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Οι υποστηρικτές μας
05.05.09

Η ομάδα μας ευχαριστεί θερμά τους υποστηρικτές αυτής της δράσης, χωρίς τη βοήθεια των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η υλοποίηση αυτού του πονήματος.

Image 

CUE PRODUCTIONS

Στην Cue έγινε η παραγωγή των ραδιοφωνικών σποτ

Το "Cue" είναι το νέο studio στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε το 2007 τηρώντας αυστηρά τα παγκόσμια standards όσον αφορά την ηχητική (sound design), τόσο στους χώρους ηχογράφησης όσο και στο control room, από επαγγελματίες με πολύχρονη πείρα στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

 

Image 

ΠΑΝΧΑΡΤ

Η Αφοι Πανόπουλοι διέθεσαν 50 κιλά σακούλες για την δράση της Λαϊκής Αγοράς (Φωτο-Βιοαποικοδομήσιμo πλαστικό)

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΙ ΑΒΕΕ - «ΠΑΝ-ΧΑΡΤ», ιδρύθηκε το 1981 και μέχρι σήμερα ασχολείται με την παραγωγή και επεξεργασία φιλμ πολυαιθυλενίου καθώς και με την επεξεργασία χάρτου.
 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Αγαπητή Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας,

Με μεγάλη καθυστέρηση (για την οποία ζητώ συγγνώμη) θα ήθελα να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου και να σας δώσω συγχαρητήρια για την εξαιρετική ιδέα που υλοποιήσατε δημιουργώντας το Κίνημα χωρίς μεσάζοντες.

Η ιδέα σας όχι μόνο βοήθησε πολύ κόσμο που βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση αλλά κυρίως εξέθεσε τις διαπλεκόμενες σχέσεις μεταξύ κράτους και μεσαζόντων και, το πιο σημαντικό ακόμα, ενέπνευσε ομάδες και συλλογικότητες εντός και εκτός Ελλάδος να δράσουν για το γενικό καλό.

Εύχομαι και ελπίζω να συνεχίσετε το ίδιο δυναμικά και φέτος αλλά και στα χρόνια που θα έρθουν, να προσφέρετε βοήθεια και έμπνευση στους ανθρώπους που μαθαίνουν για την ομάδα σας.

Σας ευχαριστώ θερμά και πάλι για όσα έχετε κάνει.

Φιλικά
Κατερίνα Παπαδημητρακοπούλου|
Αθήνα

 
Studentsdesign