Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου» σε αριθμούς
17.01.15

Image

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ» ευχαριστεί θερμά τους "Γιατρούς του Κόσμου", τους υποστηρικτές, τις εθελόντριες και τους εθελοντές, τους συντελεστές του καλλιτεχνικού προγράμματος και όλους τους επισκέπτες του "Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου" που προσέφεραν τρόφιμα και φάρμακα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Ιατρείου/Φαρμακείου Κατερίνης «Αλέκος Φτίκας».

Όλα τα υλικά κατασκευής και οι εργασίες για το "Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου" στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς από 151 επιχειρήσεις . Στις 19 ημέρες λειτουργίας του εργάστηκαν συνολικά 457 εθελόντριες και εθελοντές και κάλυψαν 1.110 βάρδιες , ενώ ο αριθμός των επισκεπτών ανήλθε στις 22.000, μεταξύ αυτών 2.500 μαθήτριες και μαθητές δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων .

Το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου» δεν ήταν ένα περιστασιακό χόμπι, μια μεμονωμένη, περιστατική και αποσπασματική πράξη. Το Χωριό μας είχε ξεκάθαρους στόχους, είχε φωνή! Βασίστηκε στην αλληλεγγύη και στην αυτοοργάνωση των πολιτών, Φώναξε δυνατά πως θα μείνουμε όλοι μαζί όρθιοι και δεν θα δεχτούμε άλλο να συμμετέχουμε σε μια ζωή, η οποία είναι υποδεέστερη απ΄ αυτήν που είμαστε ικανοί να ζήσουμε!

Για μια φορά ακόμη, σε όλους εσάς που σταθήκατε δίπλα μας, απευθύνουμε από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ και σας υποσχόμαστε, πως την επόμενη χρονιά, η μεγάλη γιορτή της πόλης μας θα είναι ακόμη καλύτερη.

Χωρίς τη δική σας συμμετοχή και στήριξη η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας δεν θα μπορούσε να υλοποιήσει αυτό το όμορφο εγχείρημα που χάρισε μια διαφορετική γιορτινή νότα στην πόλη μας.

Η συντονιστική επιτροπή

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Αγαπητοί φίλοι,
Είμαι πολύ περήφανη και χαρούμενη που σήμερα μετά τα τραγικά χθεσινά γεγονότα «ανακάλυψα» το site σας και βλέπω ότι υπάρχει και μία άλλη Ελλάδα που αποτελείται από ανθρώπους σαν και εσάς που αγαπάνε τον τόπο τους και παλεύουν για αυτόν.
Ο Θεός να σας δίνει πάντα δύναμη και κουράγιο.
Με εκτίμηση,
Τ.Ρ.
 
Studentsdesign