Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Ολοι αυτοί μου κάνουν τη ζωή δύσκολη!
06.05.09

Image 

Ο Τάσος ήταν λακωνικός:
Καλημέρα, Ολοι αυτοί μου κάνουν τη ζωή δύσκολη. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!

Αναρτούμε τις φωτογραφίες του και θέτουμε το απλό ερώτημα, το οποίο δεν είναι καθόλου ρητορικό: Μέχρι πότε θα τους ανεχόμαστε; Μέχρι πότε θα ανεχόμαστε την ανοχή της Δημοτικής Αστυνομίας, του Δήμου, των Βουλευτικών γραφείων και όλων εκείνων που μεσολαβούν για να σβήνουν κλήσεις;

Σαφώς και δεν περιμένουμε την απάντησή σας!. Την απάντηση την ξέρουμε: Η ώρα που οι πολίτες θα σας φτύσουν κατάμουτρα είναι πολύ κοντά. 

Οι κύριοι υπεύθυνοι γι αυτές τις εικόνες, γι αυτό το χάλι είστε εσείς. Εσείς που έχετε ανάγει το ρουσφέτι σε είδος κοινωνικής προσφοράς και σύγχρονο εργαλείο εξυπηρέτησης του πολίτη. Επρεπε όμως να έχετε μάνα με μπαστούνι ή παιδί σε αναπηρικό καροτσάκι για να μπορέσετε να καταλάβετε πόσο πονάει να σου φράζουν τον δρόμο. Τον δρόμο της ζωής.

Ντροπή σας, που λέει και ο Τάσος.

Image

Image

Image

Image

Image

 

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Σας ευχαριστούμε που υπάρχετε. Έχω καταλάβει από πολύ καιρό ότι αν δεν αντιστεκόμαστε μας κάνουν όπως θέλουν. Αυτό θέλουν, γι αυτό προεξοφλούν την αδυναμία μας ν΄αντισταθούμε. ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. Θα σωθεί το βουνό των ΘΕΩΝ. Πρέπει να το πιστέψουμε. Και ίσως πρέπει να γίνει γνωστό κι έξω μέσω τηλεόρασης. Οσο είναι ακόμη καιρός.

Συγχαρητήρια
Ν.A

 
Studentsdesign