Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για παραγωγούς
06.02.15

Image

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για παραγωγούς 

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ) οργανώνει την 45η διανομή «Χωρίς Μεσάζοντες» και προκειμένου να εξασφαλίσει επαρκείς ποσότητες τροφίμων σε άριστη ποιότητα και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, καλεί τους παραγωγούς να καταθέσουν τις προσφορές τους μέχρι Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 20:00 στέλνοντας email στη διεύθυνση Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε για τα παρακάτω προϊόντα:

  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις (συσκευασίες των 10 κιλών)
  • Πατάτες κιτρινόσαρκες σε συσκευασίες των 20 κιλών

Τα προϊόντα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από πιστοποιητικό χημικών αναλύσεων στο οποίο θα αναφέρεται πως είναι απαλλαγμένο από κατάλοιπα  φυτοφαρμάκων.

Η επόμενη διανομή προϊόντων έχει προγραμματισθεί για το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015, ενώ το σύστημα παραγγελιών για τους καταναλωτές θα ανοίξει με νεότερη ανακοίνωση, προκειμένου να κάνουν τις παραγγελίες τους. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος θα αφορά μόνο την επόμενη, 45η διάθεση προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες»  της 21.02.2015.
 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Τούτο μόνο εχω να καταθέσω για την προσπάθειά σας παρφράζοντας τον Ελύτη: Αυτός ο κόσμος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης ν. Πιερίας ο μικρός, ο μέγας!

Καλή συνέχεια!

Δημήτρης Ν. Γιαννιτσά

 
Studentsdesign