Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Εκδήλωση βράβευσης για τον 2ο Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό Διηγήματος
27.04.15

Image 

Όσο μπορώ
έστω δυο λέξεις να συνδυάζω
υπάρχω.
(Τίτος Πατρίκιος, Ξανά οι λέξεις)

Την Κυριακή το πρωί, 26 Απριλίου, Παγκόσμια ημέρα πνευματικής ιδιοκτησίας, πραγματοποιήθηκε στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης η τελετή λήξης του 2ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος, που διοργάνωσε η Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας, Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ.

Κατά την εκδήλωση οι νικητές και οι νικήτριες έλαβαν συμβολικά δώρα, καθώς και τον τόμο που περιέχει τα 17 διηγήματα που διακρίθηκαν. Στην κατηγορία Δημοτικού ξεχώρισαν 6 διηγήματα, στην κατηγορία Γυμνασίου-Λυκείου 3 και στην κατηγορία Ενηλίκων 8.

Image 

Η συγκίνηση και η χαρά ήταν εμφανής στα μάτια μικρών και μεγάλων. Η Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη με τα βιβλία της, οι παλιές γραφομηχανές, τα σκιάχτρα, η μουσική, ο μπουφές, η πάντα φιλόξενη αγκαλιά της αυλής του Καπνικού, οι εθελοντές που βοήθησαν, αλλά και όλοι οι επισκέπτες, συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Image 

Η συντονιστική ομάδα του διαγωνισμού θα συνεχίσει τις δράσεις της, που είναι ένα μικρό μόνο κομμάτι των δράσεων της ΕΟΔΝΠ, και ανανεώνει το ραντεβού της με τους συγγραφείς διηγημάτων για τον επόμενο Δεκέμβρη, στον 3ο Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό Διηγήματος!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ της εκδήλωσης που επιμελήθηκε ο Βαγγέλης Γκούντας.

Για την Εθελοντική Ομάδα Δράσης ν. Πιερίας
Η συντονιστική του διαγωνισμού

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Παιδιά χίλια μπράβο για την δράση σας και τη θετική εξέλιξη που είχε όλη αυτή η παρανοϊκή υπόθεση. Αν το κράτος έκανε πάντα σωστά τη δουλειά του και ενεργούσε άμεσα και σοφά, όπως έπραξε στη περίπτωση του Ολύμπου, η Ελλάδα θα ήταν φυσικός παράδεισος.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Μανόλης – Περιβαλλοντικός Σύλλογος δήμου Ιτάνου Κρήτη

 
Studentsdesign