Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Ο τόπος μας δείχνει την ανθρωπιά του!
06.05.15

Image

Ετοιμάζουμε την αποστολή για την Μυτιλήνη και χρειαζόμαστε βοήθεια στη διαλογή και στο πακετάρισμα των ρούχων

Φίλες και φίλοι,

Η τοπική μας κοινωνία, για μια ακόμη φορά, δείχνει την ανθρωπιά της. Δείχνει, πως ευτυχώς, δεν ξέχασε τι σημαίνει προσφυγιά και ξεριζωμός. Με την συμμετοχή της αποδεικνύει το μεγαλείο της ψυχής της.

Από την αρχή της εβδομάδας, δεκάδες συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στην επείγουσα έκκληση για προσφορά ειδών προσωπικής φροντίδας, ρουχισμού, κλινοσκεπασμάτων και υποδημάτων, με στόχο την ενίσχυση των κοινωνικών δομών των παραμεθόριων περιοχών της χώρας.

Στην αποθήκη του Κοινωνικού Παντοπωλείου έχει συγκεντρωθεί μια πολύ μεγάλη ποσότητα ρούχων (8 κυβικά μέτρα) τα οποία μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα σταλούν στην Μυτιλήνη.

Πρέπει όμως πρώτα να τακτοποιηθούν σε κιβώτια. Γι αυτό, αύριο, Παρασκευή 8 Μαΐου 2015, από 15:00 έως 21:00 θα συναντηθούμε στην αυλή του Καπνικού Σταθμού για να ετοιμάσουμε την αποστολή. Σας καλούμε να βοηθήσετε στην ομαδοποίηση των υλικών που έχουν συγκεντρωθεί και να συμμετέχετε στη μικρή γιορτή ανθρωπιάς που οργανώνεται στον τόπο μας.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Αγαπητοί φίλοι,
Είμαι πολύ περήφανη και χαρούμενη που σήμερα μετά τα τραγικά χθεσινά γεγονότα «ανακάλυψα» το site σας και βλέπω ότι υπάρχει και μία άλλη Ελλάδα που αποτελείται από ανθρώπους σαν και εσάς που αγαπάνε τον τόπο τους και παλεύουν για αυτόν.
Ο Θεός να σας δίνει πάντα δύναμη και κουράγιο.
Με εκτίμηση,
Τ.Ρ.
 
Studentsdesign