Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Δημιούργησαν για το δάσος
30.05.15

Image

Για 8η συνεχή χρονιά συνεχίζεται και φέτος η δράση " Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος", μια δράση η οποία έχει γίνει πλέον θεσμός και για πολλούς από τους συμπολίτες μας αποτελεί και την απαρχή της θερινής περιόδου. Στο πλαίσιο λοιπόν της ενημέρωσης και ενόψει του καλοκαιριού η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας σε συνεργασία με το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, κάλεσε τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες να συζητήσουν για την πυροπροστασία των δασών μας.

Image 

Έτσι με την εκδήλωση "Δημιουργώ για το δάσος" την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015 στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης, παρουσιάστηκαν έργα, κατασκευές και δρώμενα των μαθητών/τριων του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης που αφορούσαν τη δημοφιλή δράση «Χαρίζω μια μέρα από το Καλοκαίρι μου στο Δάσος 2015». Ταυτόχρονα, μέλη της συντονιστικής επιτροπής της ΕΟΔνΠ διένειμαν έντυπο υλικό για την πυροπροστασία των δασών μας και ενημέρωσαν τους πολίτες για τη φετινή δράση. Παράλληλα τα παιδιά απασχολήθηκαν κι έπαιξαν δημιουργικά στους γνωστούς πλέον σε όλους μας "Κρίκους", κερδίζοντας μπλουζάκια και καπελάκια.

Συμμετείχαν τάξεις από τα παρακάτω σχολεία:

  • Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης
  • Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης
  • Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης
  • Το 6ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης
  • Το 11ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνη
  • Το 14ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης
  • Το Ειδικό Νηπιαγωγείο Κατερίνης
  • Και φυσικά τα παιδιά του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης

Περιμένουμε λοιπόν όλους τους μικρούς μας φίλους, με τη συνοδεία φυσικά των γονιών τους να επισκεφτούν τα παρατηρητήρια της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας σε Πλάκα Λιτοχώρου, Νέους Πόρους και Έλαφο, συμβάλλοντας έτσι στη προστασία και στη διατήρηση των βουνών μας.

Εδώ, σε λίγο, θα μπορέσετε να δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ της εκδήλωσης. 

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Βιομηχανικά απόβλητα στον Όλυμπο:

Είμαι πολύ χαρούμενη που τους κολλήσαμε στον τοίχο!  Επιτέλους! Σας είμαι ευγνώμων για την πρωτοβουλία που πήρατε και μας ξεσηκώσατε όλους! Θα είμαι πάντα στο πλευρό σας για υπερασπιζόμαστε τον τόπο μας!

Βέτα Κ.

 
Studentsdesign