Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Περιμένοντας τους τουρίστες 10.05.2009
10.05.09

Image

Ο τηλεφωινός θάλαμος τοποθετήθηκε στη θέση του! Λάβαμε την φωτογραφία σήμερα, 11.08.2009. 

Οι φωτογραφίες είναι από το λιμάνι της παραλίας. Ο εν λόγω τηλεφωνικός θάλαμος βρίσκεται σε αυτή τη θέση από το περυσινό καλοκαίρι, όταν ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης του κτιρίου. Οι εργασίες όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες τελείωσαν επιτυχώς ,αλλά ο θάλαμος παρέμεινε στη θέση του περιμένοντας τον υπεύθυνό του να τον τακτοποιήσει και πάλι.Είναι σίγουρο ότι αν παραμείνει ακόμη λίγο σε αυτή την κατάσταση θα καταλήξει σαν πάγκος για τις ψαροκασέλες του λιμανιού.

Image 

Image  

Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να ανακαλύψουμε τον υπεύθυνο (ΟΤΕ, Δήμος Παραλίας ή Λιμενικό ταμείο) και να μπούμε σε συζητήσεις με λάθος κατεύθυνση. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να τακτοποιηθεί το θέμα το συντομότερο, για να μη ξαναδούμε και φέτος, τουρίστες να τηλεφωνούν γονατιστοί δίπλα στα σκουπίδια.

Ναι, σωστά καταλάβατε το τηλέφωνο είναι σε λειτουργία.

Με αγάπη για τον τόπο μας

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Εξεπλάγην θετικά με τη σελίδα σας otoposmou.gr και με την ομάδα δράσης που έχετε οργανώσει, είδα τις δραστηριότητές σας και αξίζουν συγχαρητήρια σε οργανωτές και συμμετέχοντες. Θα προσπαθήσω να κάνω το 1/100 από αυτά που είδα και νομίζω ότι θα είναι μια καλή αρχή.
K.A.

 
Studentsdesign