Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Η Κατερίνη της αλληλεγγύης
23.09.15

Image 

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας και οι «Γιατροί του Κόσμου» ευχαριστούν θερμά τη διεύθυνση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Πιερίας για τη δωρεάν μεταφορά μεγάλης ποσότητας ιατροφαρμακευτικού υλικού, την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015, από την Κατερίνη στη Θεσσαλονίκη, με τελικό προορισμό τον μεθοριακό σταθμό υποδοχής προσφύγων της Ειδομένης.

Image 

Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Πιερίας κ. Καραβέργος (αριστερά) με τον εκπρόσωπο της ΕΟΔΝΠ κ. Κωτίδη 

Η ομάδα των «Αλληλέγγυων» στέλνει για 3η φορά μέσα σε ένα μήνα μεγάλη ποσότητα φαρμάκων σε μεθοριακούς σταθμούς υποδοχής προσφύγων για την κάλυψη των αναγκών των συνανθρώπων μας.

Image 

Παράδοση φαρμακευτικού υλικού στη διεύθυνση του Κρατικού Νοσοκομείου Κατερίνης

Την ίδια μέρα παραδόθηκε επίσης μεγάλη ποσότητα ιατροφαρμακευτικού υλικού στη διεύθυνση του Κρατικού Νοσοκομείου Κατερίνης. Όλα τα φάρμακα προέρχονται από προσφορές απλών πολιτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, κυρίως όμως από την Γερμανία. Σχεδόν καθημερινά καταφθάνουν πακέτα με ιατροφαρμακευτικό υλικό στον Καπνικό Σταθμό, το οποίο μετά από έλεγχο διατίθεται από το Κοινωνικό Φαρμακείο.

Image 

Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανοίξετε την μηχανή αναζήτησης φαρμάκων

Στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης μια ομάδα εθελοντριών εθελοντών έχει αναδείξει το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο «Αλέκος Φτίκας» σε πραγματικό σταθμό πρώτης ανάγκης όχι μόνο για πολίτες αλλά και για πολλές άλλες κοινωνικές δομές αλληλεγγύης της χώρας. Η διαδικτυακή μηχανή αναζήτησης φαρμάκων δίνει την ευκαιρία σε οποιοδήποτε πολίτη/κοινωνική δομή, που έχει πρόσβαση στο ιντερνετ, να αναζητήσει σε μια βάση δεδομένων με 12.000 σκευάσματα, το φάρμακο που έχει ανάγκη. Με την φιλική προσφορά του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Πιερίας τα φάρμακα αυτά μεταφέρονται δωρεάν στον προορισμό τους.

Image 

Διαλογή φαρμάκων από την ομάδα του Κοινωνικού Φαρμακείου "Αλέκος Φτίκας"

 

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Είχαμε πολλά χρόνια να δούμε κάτι θετικό για την Ελλαδα στην Ολλανδική τηλεόραση, μέχρι που έδειξε το ντοκυμαντέρ: Χωρίς Μεσάζοντες. Συγχαρητήρια !
Κ.Χ.
 
Studentsdesign