Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Φακές, Ρεβίθια και Μήλα "Χωρίς Μεσάζοντες" στην Κατερίνη
20.10.15

Image 

Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015, στον χώρο της Εμποροπανήγυρης Κατερίνης, πραγματοποιείται η 58η διανομή «Χωρίς Μεσάζοντες» από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας.

Θα διατίθενται τα παρακάτω αγροτικά προϊόντα:

  • Φακές μέτριες Πιερίας, ελληνικής ποικιλίας, του παραγωγού Ευφραιμίδη Βασίλη, σε συσκευασίες των 2 κιλών προς 3€/συσκευασία, δηλαδή προς 1,5€/κιλό
  • Ρεβίθια Πιερίας, ελληνικής ποικιλίας, των παραγωγών Καραδήμου Καλλιόπης και Ευφραιμίδη Χαράλαμπου, σε συσκευασίες των 2,5 κιλών προς 5€/συσκευασία, δηλαδή προς 2€/κιλό
  • Μήλα Πιερίας, ποικιλίας fuji, διαμέτρου 6 – 10 εκατοστών, του παραγωγού Αδαμίδη Βασίλη, σε συσκευασίες των 10 κιλών προς 5€/συσκευασία, δηλαδή προς 0,5€/κιλό

Η διανομή θα ξεκινήσει στις 08:30 και θα ολοκληρωθεί στις 10:30. Θα μπορούν κα αγοράσουν προϊόντα μόνο όσοι έχουν καταθέσει ηλεκτρονική παραγγελία στην ιστοσελίδα της ομάδας «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ».

Σας παρακαλούμε να τηρήσετε το ωράριο παραλαβής που προτείνεται από το σύστημα παραγγελιών.

Τα προϊόντα που θα διατεθούν το Σάββατο, καλλιεργήθηκαν με συμβολαιακή γεωργία, μεταξύ της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και ντόπιων παραγωγών, παρακάμπτοντας τους μεσάζοντες, με αποτέλεσμα η τιμή διάθεσης των προϊόντων να είναι ιδιαίτερα χαμηλή για τους καταναλωτές και πολύ ικανοποιητική για τους παραγωγούς.  

Σας καλούμε να συνεχίσετε να στηρίζετε τις αγορές «Χωρίς Μεσάζοντες», τους Έλληνες παραγωγούς και τα προϊόντα που παράγονται στον τόπο μας.

Στηρίξτε τις αγορές «Χωρίς Μεσάζοντες». Στηρίξτε την τοπική οικονομία! Στηρίξτε την χώρα μας!

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Τέλος με βαθιά συγκίνηση θέλω να σας ευχαριστήσω όλους θερμά για όλα αυτά που έζησα και ένοιωσα μαζί σας και που μου δώσατε την ευκαιρία να βρεθώ ανάμεσα σε πραγματικούς ανθρώπους που δίνουν καθημερινά την ψυχή τους για να γίνει ο τόπος μας καλύτερος.Είμαι πάντα στη διάθεσή σας.Σας ευχαριστώ πολύ που είδα κοντά σας πως υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν απλόχερα την αγάπη τους για ένα χαμόγελο!
Θεσ/νίκη
Μαίρη Κ.
 
Studentsdesign