Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Τρόφιμα για τα παιδιά του «Βενιαμίν»
11.11.15

Image 

Χθες, Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015, στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, παραδόθηκαν από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας «Ο Τόπος μου», 700 κιλά ζυμαρικά σε εκπροσώπους του συλλόγου προστασίας παιδιών «Βενιαμίν» με σκοπό τη στήριξη 70 μονογονεϊκών οικογενειών.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας βρίσκεται, όσο το επιτρέπουν οι δυνατότητές της, στο πλευρό του «Βενιαμίν» και παράλληλα με την λειτουργία του «Κοινωνικού Παντοπωλείου», εντάσσει στις προσπάθειές της και την στήριξη των παιδιών  που στερούνται οικογενειακής φροντίδας, είτε γιατί είναι ορφανά από έναν ή και τους δύο γονείς, είτε εγκαταλελειμμένα, είτε παιδιά που η επιμέλεια έχει αφαιρεθεί από τους φυσικούς γονείς με εισαγγελική απόφαση.  

Με απόφαση της ΕΟΔνΠ και των Γιατρών του Κόσμου θα διατεθούν προσκλήσεις του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου στα 150 παιδιά του «Βενιαμίν» και στις οικογένειές του.
 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Σας ευχαριστώ που με κάνατε να αισθάνομαι περήφανος συμμετέχοντας στην περιβαλλοντική δράση «Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος».

Σας ευχαριστώ που βγάλατε την Πιερία από τα στενά γεωγραφικά της όρια με όλες τις πρωτοβουλίες σας, σας ευχαριστώ που δώσατε απάντηση στον ωχαδερφισμό.

Η λέξη συγχαρητήρια είναι πολύ φτωχή για να αποδοθεί το μέγεθος της προσφοράς σας στον τόπο μας.

Γιώργος Μπέγκος

 
Studentsdesign