Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Τρόφιμα για τα παιδιά του «Βενιαμίν»
11.11.15

Image 

Χθες, Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015, στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, παραδόθηκαν από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας «Ο Τόπος μου», 700 κιλά ζυμαρικά σε εκπροσώπους του συλλόγου προστασίας παιδιών «Βενιαμίν» με σκοπό τη στήριξη 70 μονογονεϊκών οικογενειών.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας βρίσκεται, όσο το επιτρέπουν οι δυνατότητές της, στο πλευρό του «Βενιαμίν» και παράλληλα με την λειτουργία του «Κοινωνικού Παντοπωλείου», εντάσσει στις προσπάθειές της και την στήριξη των παιδιών  που στερούνται οικογενειακής φροντίδας, είτε γιατί είναι ορφανά από έναν ή και τους δύο γονείς, είτε εγκαταλελειμμένα, είτε παιδιά που η επιμέλεια έχει αφαιρεθεί από τους φυσικούς γονείς με εισαγγελική απόφαση.  

Με απόφαση της ΕΟΔνΠ και των Γιατρών του Κόσμου θα διατεθούν προσκλήσεις του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου στα 150 παιδιά του «Βενιαμίν» και στις οικογένειές του.
 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Tα θερμά μου συγχαρητήρια. Μας κάνετε όλους περήφανους. Αποτελείτε παράδειγμα για όλους μας. Το νου σας, τίποτα δεν έχει τελειώσει.
Να είστε καλά.
Μάριος

 
Studentsdesign