Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Κοινωνία που δεν σέβεται τους νεκρούς της, είναι νεκρή
11.11.15

Image 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων

Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ» καλεί όλα τα μέλη της, πεζούς, ποδηλάτες, μοτοσυκλετιστές, όλους όσοι ενδιαφέρονται για την ασφαλή μετακίνηση, για μια ζωή χωρίς φόβο, μια πόλη και ένα κυκλοφοριακό δίκτυο που δεν θα παράγει τον θάνατο και την αναπηρία, και πρώτα απ’ όλα  τις οικογένειες των θυμάτων και τα ίδια τα θύματα των αναρίθμητων τροχαίων εγκλημάτων, να συντονίσουν τις δράσεις τους με τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται στην πόλη μας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων.

Την Κυριακή στις 11:00 π.μ. δίνουμε ραντεβού στην κεντρική πλατεία Κατερίνης για να τιμήσουμε τους ανθρώπους που έφυγαν από κοντά μας γιατί μια κοινωνία που δεν σέβεται τους νεκρούς της, είναι νεκρή. Θα συναντηθούμε με άλλες συλλογικότητες και θα κάνουμε μια συμβολική βόλτα με τα ποδήλατά μας μέσα στην πόλη. Θα συναντηθούμε για να απαιτήσουμε το αυτονόητο: Την επιβολή των νόμων που έχουν θεσπιστεί και την πειθαρχία στους κανόνες.

Μετά το πέρας της βόλτας, θα προχωρήσουμε σε μια συμβολική δράση κατά της παράνομης υπαίθριας διαφήμισης, έτσι όπως πράξαμε πριν 5 χρόνια ξηλώνοντας παράνομες διαφημιστικές πινακίδες, αυτές που αυτεπάγγελτα οφείλουν να επιβάλλουν την απομάκρυνσή τους οι εισαγγελικές αρχές και ο Δήμος μας.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Μπράβο σας! Συγχαρητήρια. Ελπίζω να δικαιωθείτε.

Φιλικά
Φαίδων

 
Studentsdesign